Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 625
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Тази вечер няма ли да има "Листопад" #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Не, ще има 2 часа "България търси талант"  Crazy #2gunfire #Cussing out
Не че са лоши, ама можеха да си ги сместят в един час и да не ни режат серийката newsm78

# 421
 Не само днес, а 6 седмици по мои изчисления. На 24 май е финала на талантите, вероятно след това ще ни го пуснат. Дано да не пуснат нещо друго, а да ни дават по 2 серии в понеделник.

# 422
Лошо лошо Sad Сега лятото,няма кой да ме върже в къщи в 20:00...Ще тегля торенти посред нощите ooooh!

# 423
Али Ръза искам такава фешън снимка и на Джаврие ... не я игнорирай моля те .. а ако я направиш и като булка смеха ще е гарантиран Simple Smile

# 424
Привет.
Snejkata! Благодаря за отговора!

Моля! smile3503

Благодаря на всички, които са ме номинирали newsm51
Аз вече дадох гласа си.  Wink

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 21:14 от Snejkata

# 425
Знаете ли какво си мисля за класациите Thinking Да номинираме,който пожелаем,но в блога на Ледена кралица да участват първите 3 (например) Simple Smile

# 426
Знаете ли какво си мисля за класациите Thinking Да номинираме,който пожелаем,но в блога на Ледена кралица да участват първите 3 (например) Simple Smile
И аз съм на това мнение. В противен случай номинациите стават излишни.

# 427
И аз съм на това мнение. В противен случай номинациите стават излишни.
  Така е,ако 1 човек е гласувал само за съответно човек то и в класациите ще е така  newsm78

# 428
А какво става като има 3 класирани на трето място с еднакъв брой точки.  newsm78

# 429
Днес имам повод да ви почерпя,майка ми има рожден ден

# 430
Чеб, слагаш и тях независимо колко са, важното е, че са  на първите 3 места Peace

# 431
Ивона1, да е жива и здрава майка ти. Благодаря за почерпката.

# 432
Ивона1, да е жива и здрава майка ти. Благодаря за почерпката.
И аз ти благодаря   Hug

# 433
Ивона1 честито и от мен, да е жива и здрава и да е до теб още дълги години.  Hug   bouquet
А за номинациите ние пуснахме тези до 5 място, ама поради изравнени гласове извън класацията останаха по 2-3 човека и за това решихме да ги пуснем всички. В крайна сметка къде са 7, там са и 10.  Flutter
Но, ако мислите, че са много, ще ги съкратим само до трето място. Няма проблем. Ще ги изчистваме нещата в движение. Аз се радвам и съм благодарна за всяка идея, която може да помогне за развиване на номинациите на по-добро ниво.  Peace

# 434
Вярно аз сега забелязах.  Peace
Рози-макси повтаряй го по-често това упражнение с писането. Определено коментарите ти са много смислени и много радват окото и душата.   Hug
Пък и не изоставяй biskit сама на фронтовата линия срещу феновете на Ферхи.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт