Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 636
  • 716
  •   1
Отговори
# 480

Нахир: Като миксер е - само забърква интриги!

Много точно и правилно казано. С малко думи но съвсем точно в целта. Понякога имаш нужда от миксер и ти е полезен, но понякога се получава бъркоч (в повечето случаи при Ферхунде) .
Аз лично я харесвам , защото точно такива жени като нея успяват и постигат целите си в живота, въпреки, че поведението й никак не е на "светица" Simple Smile

# 481
rozi_maxi и аз имах впредвид 2 класации /по-нататък и ако сте съгласни,разбира се/,защото едната ще е за по-майтапчийските изрази ,а другата за по-стойностните...  newsm78

Не пречи да ги пуснем и двете в една седмица. Както са сега аватарите и подписите. Ама трябва да има материал за предлагане. Аз изкарах някои по-смешни, които могат да се допълват. Но ще трябват и стойностни повече.  Flutter

# 482
А някой сеща ли се за изразите на Ахмед-нали така се казваше обожателя на Нехир?И той е много комичен!  Laughing
Какво ще кажете за любовната му лирика-ако продължи да пише с тези темпове,скоро Али Ръза трябва да го води в издателството да издава стихосбирка...  Joy Joy Joy

# 483
Сеща ли се някой как беше изразът на Али Ръза към Шефкет-С крилата си соколът лети към пашата.....другото как беше....  newsm78

# 484
... а гарвана използва същите крила за да кръжи над мършата.
Май така беше.  newsm78

# 485
rozi_maxi и аз имах впредвид 2 класации /по-нататък и ако сте съгласни,разбира се/,защото едната ще е за по-майтапчийските изрази ,а другата за по-стойностните...  newsm78
Защо довечера ще има 2 серии-нали е вторник?

Защото нали снощи имаше два часа България търси талант.Той ще е веднъж седмично в понеделника,днес ,утре и в четвъртък ще има две серии на Листопад поне така пише в сайта на БТВ Wink

# 486
АААААААА мн съм ядосана !!! newsm61  нали по бтв пускаха реклама цял ден в понеделник че ще дават филма.... а то България пак си търсеше талант   smile3534

# 487

Много точно и правилно казано. С малко думи но съвсем точно в целта. Понякога имаш нужда от миксер и ти е полезен, но понякога се получава бъркоч (в повечето случаи при Ферхунде) .
Аз лично я харесвам , защото точно такива жени като нея успяват и постигат целите си в живота, въпреки, че поведението й никак не е на "светица" Simple Smile

Съгласна съм,успяват,но как,за сметка на какво и кого!?Предпочитам да съм не успяла,но в мир със себе си.Аз успял човек бих нарекла този,чийто методи удобря,а нейните не бих,никога.С две думи-да съм почти бедна,като Али Ръза ,а не успяла с подлост.

# 488
А някой сеща ли се за изразите на Ахмед-нали така се казваше обожателя на Нехир?И той е много комичен!  Laughing
Какво ще кажете за любовната му лирика-ако продължи да пише с тези темпове,скоро Али Ръза трябва да го води в издателството да издава стихосбирка...  Joy Joy Joy
А-а-а, на него консул-бей му пише пищовите. Laughing

# 489

Съгласна съм,успяват,но как,за сметка на какво и кого!?Предпочитам да съм не успяла,но в мир със себе си.Аз успял човек бих нарекла този,чийто методи удобря,а нейните не бих,никога.С две думи-да съм почти бедна,като Али Ръза ,а не успяла с подлост.

Всеки разбира успеха по различен начин . А и времето, в което живеем е такова, че нахалните и  лукавите преуспяват. Както ръката е с 5 различни пръста, така и хората са различни няма един с един еднакъв, но когато ръката се свие в юмрук всички са по-силни и преуспели ... за съжаление има хора като Ферхунде например, които действат сами и искат да са лидери и не винаги това е най-правилния избор!

# 490
"Ти, който почваш да четеш сега това стихотворение,
изпитвал ли си някога за миг съмнение,
че поговорките наистина са прави,
че Господ бави, но не може да забрави?
Че който зло желае, страда.
А не остава без награда
доброто, сторено без корист,
и че човешката ни орис
е да се борим за доброто
и за човечността, защото
обиди, завист, интриганство,
лъжи, кавги, пиянство
тъй заразили са всемира,
че днес и вярата умира.
Без нея (тъжна констатация!) -
и цялата "цивилизация",
уви поставена в кавички.
(Но не от всички! Не от всички!)
Убиваме цивилизовано
и лъжем все по-образовано,
и с хитрости най-съвършени
прескачаме норми свещени.
Копаем на другия гроба,
а там ни очаква прокоба.
Защото Бог е заместен с Власт.
Или още по-страшно - от Аз.
И тъй си живеем умиращи
с тук-там мъдреци протестиращи -
идеалисти наивни наричани,
осмивани или отричани,
проводници на Любовта -
спасителката на света.

Ти, ако все още четеш това стихотворение.
си от последните и без съмнение
ще разтопиш на ближния сърцето,
макар метално кат' монета!
Ще продължиш любов да сееш!
С омраза не се живее
и само гибел се постига!
А обич никога не стига!"

Мадлен Алгафари

# 491
  • Пловдив
Тез малоумници от бТВ ще ни побъркат вече с това днеска има-днеска няма серия... До преди малко в програмата им фигурираше само една серия за довечера, сега вече са две... До 20:00 часа току виж решили вместо Листопад да пуснат Стъклен дом #Crazy newsm78 #Cussing out

rozi-maxi, много подходящо стихче  Peace Ако не се лъжа май е на Мадлен Алгафари? newsm78

П.П. Мда, не съм се излъгала Peace - обновила си си поста Grinning

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 12:07 от Ледената кралица

# 492
Страхотно стихче. Благодаря, че го сподели с нас рози-макси.  Hug
Аз от БТВ очаквам неочакваното. И както се казва преди реклама, няма да сменям канала докато не се убедя какво ще дават след 20 и след 21 часа.  Peace

# 493
Спокойно,Стъклен дом бил само 30-тина серии,така че не ми се вярва да започнат да го дават всеки ден.Между другото,харесах го,сюжетът е интересен,само дето играта им отново куца,но това се очакваше.

Надявах се да ви хареса!Чета го най-вече с тъга,защото то би означавало много за Али Ръза,но калко такива хора като него има Tired

# 494
Последно колко серии са довечера?

Общи условия

Активация на акаунт