Отговори
# 165
Добро утро и от мен! Лек ден на всички мами Hug
 Миньон  мерси за кафенцето току що си направих кафе Инка Wink много го залюбих туй кафенце.

# 166
Добро и от мен  Hug

Сега като излязох от банята такова сърцебиене получих , че половин час лежа и сърцето ми се вижда как ще изкочи ... чак мъжо се сепна  ooooh! Измерих кръвно 122/79 пулс 109 ...
Тръгваме за София сега , ще ходя при моя професор за ФМ . Дано стигнем и се приберем нормално  travel че 700 км ще ни се съберат път.

Лек ден на всички  Hug

# 167
Добро утро на всички! Аз както ви казах не повръщам, чувствам се много добре, но пък какви пъпки ми излизат непрекъснато. По-зле и от някой пубер съм. На всеки час нови. Като изляза с детето за храната и докато се върна ставам леле-мале.

# 168
Добро утро  Hug ! И аз след малко ще си направя едно кафенце!

Добре дошла ,ludmilana ! Радвам се, че ще си имаме консултант по кърмене в темата  Hug

Дари, лек път и внимателно!

Таз сутрин като се ококорих в 6 и не можах да заспя, пуснах си тивито, към 7 пак заспах и  станах за работа чак в 9.30 .
Ту ми се спи, тук не мога да заспя оффф и ставам по 100 пъти до тоалетна, но може би и сама съм си виновна.Не трябва да пия по половин литър айрян преди заспиване Mr. Green 

# 169
Дарка Подробната, успех мила и като се върнеш да разкажеш как е минало. Стискам палчета.

Добре дошли на бъдещите майчета и от мен   Hug, момичета добавих ви на първа страничка.
Само yuls не е написала термин, години и коя поред бременност е. Ако ги напишеш веднага те добавям yuls.
Радвам се, че групата на пловдивчанките нараства.  

beru6ka, оправих и твоя термин.  Peace

Как пиете кафе мацки, аз откакто съм бременна едно не съм изпила /не ми се помирисва даже/, а обожавах да пия кафе.

Днес и аз ще си взема направление за ЖК, нямали били досега, ама им казах, че повече не мога да ги чакам и се съгласиха.

Хубав ден от мен
иии Честито!!!!! на Josefin i lammah, много щастие и споделена обич ви желая винаги, винаги, винаги.  bouquet

# 170
Добро утро, девойки   bouquet

Дарче, приятен и безпроблемен път, мило  Hug

# 171
Здравейте мамчета!
От няколко дена не съм писала, но виждам че има доста нови мами! Приятно бременеене!
Прочетох че някои от мамите имат проблеми с киселини и гастрити, аз пък имам много обострен КОЛИТ. Много боли и понякога се притеснявам за бебо, немога да разбера къде ме боли, много е лошо  newsm45
Утре съм на изследване за NK клетки и ако резултатите не са добри ще ми правят вливания. А другата седмицата съм при АГ, записа ми час за ЖК чак 21 май, момичета нали няма да е късно за изследванията?
Приятен, слънчев ден пожелавам на всички!   Nature Sunny

# 172
ПРИВЕТ newsm51....
ДНЕС  пак гадене....а пък да не видя кафе
карам на сок от сутринта че една жажда..и на студено мляко

искам да ви попитам....на коя от вас е почнало вече да личи коремчето.аз си имам едно оформено Grinning....а някой приятелки ми казват че до 5тия месец нищо не им е личало.....

# 173
Здравейте и от мен  wavey Не съм влизала един ден, а вие доста сте изписали. До сега ви четох.  #Crazy

tonivil, mimata14, bella girl, Дъгичка, yuls, добре дошли, ако пропускам някой прощавайте

Вчера бях при личния и си взех талон, а след това се записах и за ЖК при една докторка в мед.център Св.Лука. Не я познавам, но ми я препоръчаха и реших при нея да е. То и без това от ЗК не се поема кой знае какво, така че май няма особено значение при кой лекар съм. Аз отделно мисля, когато има нужда и на частно да си ходя. Поемат се само 2 ехографски прегледа за цялата бременност и изследване на кръв, урина, цитонамазка.
Видяхме и бебо, който е пораснал и си отговаря на седмиците. Даже са се формирали и зачатъци на крачета ......

Относно килограмите аз вече съм напълняла около 3кг., но пък си ям всичко и не ми се гади и не повръщам, надявам се и за напред да е така.

Имам и още една добра новина, която искам да спаделя. Вчера най накрая си избрах тема за дипломната и научен ръководител. Буца ми падна от плещите....май  му се вижда края на това образование  Hug Hug Hug

Лек ден от мен

# 174
  • Пловдив
Здравейте,

jdesika на мен коремът ми се подува леко като преям, после си спада, бих казала засега не се вижда нищо различно слава богу! дано откарам така до 5 месец  Blush

# 175
На мен вечер като хапна салатка и вечеря /и десерт понякога  Blush/ определено си ми личи,
но сутрин и през деня корема ми е като на нормална веднъж раждала жена.

Ноо пък близките ми - мама и сестричката ми си забелязаха доста отдавна.
Иначе никой друг не знае, още и в службата не знаят ..... шшшшшт  Laughing

# 176
На мен вечер като хапна салатка и вечеря /и десерт понякога  Blush/ определено си ми личи,
но сутрин и през деня корема ми е като на нормална веднъж раждала жена.

Ноо пък близките ми - мама и сестричката ми си забелязаха доста отдавна.
Иначе никой друг не знае, още и в службата не знаят ..... шшшшшт  Laughing

Аз също не съм казала в работата за бременноста, смятам да го направя чак към края на 4 месец  Wink Ще останат доста изненадани но...... hahaha

# 177
Здравейте, мами. Днес малко ме боли гърлото, но взимам мерки с моя мед със сода, дано го парира. Много сте изписали, браво за активността. Аз сега малкия като е на ясла и все си намирам нещо за правене, та нямам много време за компа.  
Добре дошли на новите мами!!! Леко бременеене!
yuls, аз ще си водя ЖК и смятам да раждам където раждах и предния път - Майчин дом-Варна, при същата лекарка (която вчера ми каза, че съм станала голяма пъзла относно бебето спрямо предния път - ами какво да се прави, като знам какво е вече  Rolling Eyes)
Дарка, прочетох за лекарството, че няма негативно влияние върху бременността (правени са тестове пише), и май няма нищо общо с бускулизина. Просто като него успокоява болките, особено тези в жлъчка и урогенитална система. А на теб лек път и всичко да мине по мед и масло с бебо!
jdesika, на мен определено вече ми личи, въпреки че съм едва в третия. Моето коремче сега е както предната бременност в четвърти месец.
Лек ден, до скоро!

# 178
ехо току-що ми хрумна 1 идея дали може някакси да постнем по 1 снимка на коремчетата в профил един вид малко да посравним размерите newsm78 newsm78

# 179
  • Пловдив
Здравейте ,не съм писала скоро ,
Добре дошли на новите мамчета!!! Hug
 имам малко притеснения с момченцето ни Ради,утре ще ходим на преглед при хирург в София и после ще пиша по въпроса.
А иначе аз съм добре,миналата седмица и аз чух сърчицето на бебчо,в петък ще се записвам на ЖК.Избрах си д-р Учикова за ЖК .
Поразмина ми се гаденето отпреди ,понамаля ми и апетита за солено и кисело,проядох  сладичко.
Аз пък не работя в момента-водя се в фирмата на свекърва ми в неплатено майчинство,и сега след 6 май трябва да почвам да си внасям осигуровки.
Има вероятност да ми предложат от едно място работа,но ми се струва за редно - първо  да им кажа че съм бременна ,и след това ако решат да ме вземат,все пак след 6 месеца ще ги изоставя,и незнам ако ми се обадят какво да правя.
За коремчето аз си понапълнях в месеца преди да забременея и затова си изглеждам с доста корем,но иначе като знам колко е мъничко още.

Общи условия

Активация на акаунт