СМГ темичката е страхотна
благодаряи Ева мн повтаря думички , но ги съкращава по свой си начин .
Прати ми линкчета с артикулите от NEXT,който не ти харесват да ги погледна
ако удобря нещо може да го взема за нас
Преди обяд ходихме на нещо като изложение на крави. Да, на крави, не се смейте.
Ако някой ми беше казал преди 2 години, че ще отида доброволно на такова нещо и че ще ми е забавно, щях да го обявя за луд.
На Алекс и Марина много им хареса, галиха малките теленца, гледаха „ревюто„ на крави и бикове, повъргаляха се в сламата, хапнаха вурстчета и сладолед. Какво му трябва повече на човек? Следобяд Алекс ходи по „мъжки„ с баща си да сменят гумите на колата, а после аз ги заведох на площадката за около час. Дано утре пак е топличко и да сме навън, че много добре ни се отразява на всички. 

Иначе разходката с баща му на Ади е минала добре. Върна ми го насран и изпотен, но пък жив и здрав! Много се старае и много ни помага финансово 
Ние сме от приказливите
И апетит няма 

Ама все пак това според мен си е нещо нормално, а не някакво постижение да ги загледа за час- два
Тя е дълга и сложна.. С бащата на Адриан не сме заедно от самото начало, т.е родих и си гледам сина сама. За това "първото оставяне" на детето в неговоте ръце ми беше притеснително, той не му е сменял един памперс ..но се е справил сравнително добре
Радвам се за Алекс и неговите постижения
Много успех занапред и чакаме снимки

и сама се стимулира да се забавлява:) Когато разказвам на някого по телефона за това, че съм бременна и Габи като чуе бебето, идва при мен, гали ми корема и казва "Ето го бебето:)" Даже днес обясняваше на баба си по телефона къде е бебето и й го показваше:)

Незная историята ти, надявам се, че не съм те засегнала.

Много награди и занапред и пожелавам
Голяма е кукла 
Да е здрава и щастлива 

Дано нямаш други неприятни преживявания покрай бременността