Пролетта дойде и радва се Августовското дете

• 38 172
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
Анастасия, хайде скоро да му чуеш и сърчицето на това малко съкровище в теб! Господ да ви дари и теб, и свидните ти рожби с много здраве!!! Много се вълнувам и ще чакам новини в петък  Hug Ти как си? Прилошава ли ти, как се чувстваш?

Капризче, да ти е жив и здрав съпруга, много да се слушате и да се обичате!  Hug Дано новото предложение за работа бъде много по-добро и изгодно за цялото семейство! А ти сама си прецени за твоето предложение, ако има възможност Венци да тръгне на ясла е вариант, а пък 30 мин път не мисля че са проблем, все пак яслите работят и по до късно. Тук в София с тези задръствания, все си мисля че ще ми е доста повече от 30 минути предвижването от работата до градината  ooooh!

Стелче, честито! Дано децата бързо да се приобщят, от сега го мисля  Heart Eyes

Галина
, как са децата  Hug

# 76
  • Все на втория етаж
Привет от мен набързо, че много работа имам. Вчера ходихме в " Детско здраве" както писах. Лекарката изобщо не го погледна, събух го, взе памука с риванол и направо дръпна...сърцето ми щеше да изкочи, няма упойки, няма нищо. Каза, че била слепнала, не била толкова зле, просто мен си ме е страх да дърпам. Нямаше кръв, бързо се успокои. Но като се прибрахме вкъщи, взе да мрънка много, приплаква, сочи памперса и предполагам, че го дразни, сърби и щише. Купихме Гентамицин и снощи като го изкъпах трябваше пак да дърпаме, мъжа ми го разтвори, но смятам, че не се справихме добре, защото той много плачеше, а аз не можех да го удържам. Стори ми се, че вече имаше и кръвчица. Ще видим тази вечер. Едва памперса му сменявам сега, като ме види с памперс и бяга и плаче. Sad

Мама Дона, интересува ме, ако искаш драсни едно ЛС с твоето патило, а ако искаш напиши го тук, тъй катовиждам, че може и на други да им е от полза.
Анастасия_Morskafeia , виждам, че снимката ти е от б-ца Лозенец, при кой лекар ходиш там? Аз и двата пъти раждах там, много съм доволна от всичко.

Момичета, нямам време да чета назад, а и Максим май се пробужда вече. Честитки, на всички, които празуват нещо или са празнували. Hug

# 77
Иренка, при д-р Фурнаджиева съм. Аз се наблюдавах и раждах с Габи там, страшно съм доволна. Лекарката ми е приятелка и съм старшно доволна от нея, специалността й е наблюдаване на бременност, изключително внимателно ме преглежда и сега и с Габи, много подробно, нищо  не пропуска. В последствие изпратих при нея доста мои приятелки, които родиха и всички останаха много доволни.

Bizu, благодаря за вниманието!  bouquet Като цяло съм добре, имам от време на време болки ниско долу, от вчера ми става леко лошо, но нищо неприятно. Това, което е малко притеснително е ниското ми кръвно 80/60 и състоянията до които ме води сега по време на бремеността - загуба на ориентация, световъртеж, чувство за олекналост и др., трябва да пия страшно много течности, което за мен и по време на миналата бременност и на кърменето си беше и си е и сега предизвикателство.
Иначе пия прогестерон,защото имам недостиг на такъв, имах прокървяване тези дни, и трябвада взимам. Също е хубаво да ми се наравят инжекции с прегнил, но са изчерпани в аптеките.
Ако някой има познат аптекар или знае от къде могада ги намеря, ще ви бъда много благодарна:)  bouquet

Оставям ви, да излезнам малко с Габито на хубавото време:)

# 78
Анастасия, много се развълнувах като видях снимката.Пожелавам ти лека бременност и много да се пазиш.Извинявай, че питам пиеш ли фолиева киселина, понеже не я споменаваш към това което трябва да приемаш?
Бизу, благодаря, че питаш щерките са леко сополивки и се надявам да се разминем с това.
Ако има други болнички да се оправят бързо.
Приятна вечер!

# 79
Галина, благодаря ти за съпричастността  Heart Eyes Не съм писала за фолиевата киселина, защото я приемам като нещо задължително, пия я още щом разбрахме, че съм бременна.

# 80
Здравейте!

Петьо от вчера е с кашлица и ще си постои малко в къщи,дано се размине само с това,че направо настръвам като си омисля за антибиотик.
Исписаха ни едни капки за засилване на имунната система,да видим дали ще помогнат.

Анастасия радвам се да прочета,че сте видяли плодно сакче,пожелавам ти бременноста ти да протече без проблеми!

Иренка,дано бързо да му мине на Макси,чувала съм от други момичета,че било много болезнено за детето,надявам се при нас да не се стига до там!

Честито на всички приети в ОДЗ!

# 81
Здравейте, мили мами!
Бързам да ви пусна линк към трейлъра на филмз развитето на бебенцата в различните части на света. Макар да сте минали през този период вярвам,че би ви било интерсно, а и за в бъдеще:) Филмът е излезнал на 14ти този месец, но в България го няма още. Като получа допълнително инфо по въпрос, ще пиша:  http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY&feature=player_embedded
Прекрасен ден!
Ние днес бяхме с Габи в зоологическата градина, беше много хубаво:)

# 82
  • Все на втория етаж
Анастасия, д-р Фурнаджиева беше на второто ми секцио заедно с д-р Дамянов  Grinning Познавам я и аз, и също съм много доволна.
Максим днес е по- спокоен, ще видим довечера като започне операция " пишкодръп " , вече направо настъхвам.
Алекс е настинала нещо.

# 83
Леле Иренка, аз бих се консултирала с др. уролог, не ви ли даде обяснение - не можеше ли да се изчака с това забелване, ужас, като си помисля колко го боли мъничето сега  Tired Hug Милото дано се оправи бързо, аз не бих допуснала такова нещо  Naughty поне упойка да беше сложила... Ох, може и да не съм права, надявам се бързо да му заздравее и повече да нямате проблеми с това  Praynig

Галинка, дано момичета скоро да се отърват от сополките. И ние си влачим сега една бистра хрема...
Галка23, скорошно оздравяване на Петьо, дано не се стига до антибиотик  Praynig
Анастасия, ниското кръвно е притеснително, дано да е временно явление и скоро да се почувстваш по-добре  Praynig! Имаш силна духовна подкрепа от нас, а най-вече от своето семейство, много целувкиии  Hug Hug Hug ( и три силни прегръдки за теб, Габи и малкия живот)  Heart Eyes

Аз днес ходих да си взема служебна бележка от работа. Бяхме с Адриан и той много се притесни от наскачалите ми колеги, които му се радваха  Crazy С радост, когато чу че си тръгваме, затича към вратата  Heart Eyes

Редактирам си поста с днешна дата (къде сте всички, май слънцето действа на всички ни като магнит)
Малко инфо за Фимозата (или т. нар забелване),за който го интересува..
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=966

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 13:40 от Bizu

# 84
  • Варна
Здравейте мами!
Да драсна и аз някой ред, времето се стопли и всички хукнаха по разходки.
Ние сме здравички пу-пу, по цял ден сме навънка, че иначе в къщи не се издържа само бели прави. Много е станала ината направо не знам кво да го правя това дете. Взима играчките на другите деца, а своите не дава, като види, че някое дете не иска да и даде нещо почва да пищи истерично и те децата се плашат и бягат чак срам ме хваща.
Честито на приетите деца в ясли.  Във Варна класирането е на 31 май,  дано и нас ни огрее.
Хубав и слънчев ден на всички

# 85
Здравейте майчета!
Анастасия,много се зарадвах на снимката! Дано минат неусетно тези месеци и всичко да върви по мед и масло. И мен ме притеснява кръвното ти. Не се ли консултира?

Ние сме добре,ходим на разходки,готвим,чистим и перем  Laughing. Най ми е омръзнало измислянето за меню,никой не се напряга да каже какво му се яде,а аз не си хапвам,че мойте мъже са месоядци. Днес направих спанак с ориз и ми казаха яж си го ти,нямало месо  Shocked Сега съм сложила едни дробчета,натъкнах се на неизпробвана рецепта и ...

Малко постен пост,но нещо не съм на кеф. Бъдете здравички

# 86
Минавам набързо, че отивам да къпя Алекс. Ние сме добре, вчера цял ден обикаляхме по задачи и се прибрахме чак в 20,30 часа. Не успяхме да отидем с Алекс на нашата група за игри, но се надявам другия вторник да намерим време.

Веси, и на мен измислянето на менюто ми е по - трудно от готвенето. Съобразявам се какво ядат децата, а сега и малко напасвам нещата с моето меню. Поне с мъжът ми нямам проблеми, не е претенциозен към яденето. Даже тази вечер беше на сандвичи, защото нямах време да наготвя.

Лека вечер на всички!

# 87
  • Все на втория етаж
Добре, че живея със свекървата,  Mr. Green ..... основно тя готви  Laughing
Макси вече е добре, Алекс обаче няма глас да говори, и е сополива, тази нощ не спа много.
Нещо никой не пише, всички се загубиха.

# 88
Отностно готвенето: У дома готви главно половинката (всъщност той готви на 99,9% от случаите). Габи и аз  (и вече малкото бебенце Simple Smile обичаме най-много неговата кухня. Прави страхотно пиле с ориз и невероятни спагети, лазаня и много, много други специалитети  Crazy. Аз съм по сладката част като кексове (и то знам рецептата на един Joy) и фрешове, салати, леки супички, такива дребни нещица.

Весито, няма кой знае какво да се направи за кръвното по време ан бременност - стандартните процедури като старшно много течности - около 2л. трябва да изпивам, по едно кафе на ден да пия. И когато усетя,ч е ми е зле, да легна. Лекарката ми препоръча и да огранича поне в началото шофирането, което ми с еструва почти невъзможно, защото с Габито сме постоянно в движение, но се опитвам нещата да са в норма.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 09:20 от Анастасия_Morskafeia

# 89
Анастасия, аз също съм с ниско кръвно, най-бързо и качествено помага айран със сол!
Дано всичко е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт