My Toys - В света на играчките - 30!

• 40 008
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, знам че има много вещи от вас по въпроса за боби карите

ние сме на годинка, но все още не умеем сами да се бутаме с крачета, съдейки по друга играчка, и трябва да му поръчам примерно или пръчката за бутане на бобикар, или теглича - кое е по-добре, пръчката достатъчно стабилна ли е, и дали управлява предните гуми при завиване например

и основното което ме притеснява е, като няма колани, детето не се ли свлича и не пада ли, незнам доколко може да се доверя на неговата стабилност, а ми се иска да го ползвам за бутане навън до градинката примерно

ще съм благодарна на всякакви мнения, ще се върна и в старите теми да попрочета, но все пак

редактирам се, явно сте предъвквали темата с боби карите мнооооого пъти, попрочетох, пообмислих, благодаря на майчетата които се включиха.

все пак да има полза за някой от моето четене, ще кажа че
боби кар-ите са по скоро за ползване самостоятелно от децата, не за бутане, отзивите назад бяха че въженцето за теглене и буталката са по скоро за бутане на празни коли, или когато детето е достатъчно умело да управлява само с волана. не както го исках аз, едва ли не да заместя триколка или возенето в количката.
по скъпите коли са с безшумни колела

а всяко дете по различно време май е готово да ги ползва. ние точно на година едва сега започваме да се прибутваме, но само назад и то като си качваме предните колела върху краката Laughing

хубав и усмихнат петъчен ден на всички
  bouquet

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 11:59 от rosiss

# 226
rosiss, струвам ли се,че боби кара не е точната играчка за целта, не е достатъчно обезопасена и може да стане беля.

# 227
  • София
да, май е така, колкото и да ги харесвам, но пък ги дават от 12 месеца, а дефакто май към 18 месеца започват да се ползват от децата по интензивно, както и пуки без педалите

благодаря secret girl че се включи   bouquet

# 228

Това е подходящото Пуки за 1-годишни деца.

# 229
Моето дете едва сега започа повече да се заиграва с такава кола за бутане.

# 230
А моят син от година и два-три месеца сам си караше подобна кола.

# 231
Моля, понеже сте с по-голям опит, според вас играчките тук ли са по-евтини или в английските сайтове? Интересувам се от играчки за дете от 1 до 2 години.

# 232
Изобщо не съм съгласна, че боби карите са опасни за деца на годинка  Stop Те могат добре да се държат на тях, не ви трябват ни колани ни нищо!

# 233
Моля, понеже сте с по-голям опит, според вас играчките тук ли са по-евтини или в английските сайтове? Интересувам се от играчки за дете от 1 до 2 години.

Няма универсален отговор.

# 234
Здравейте,сега влизам в страхотната ви тема.Как мога да се включа в някоя обща поръчка

# 235
  • София
Има много и предостатъчна информация на първа страница. От последните няколко страници на темата търси червените букви - ще те ориентират кой прави обща поръчка, пишеш на лични на момичето и се разбирате.

# 236
Моите деца карат боби кар откакто могат да стоят седнали и все още продължават. Simple Smile
Но на 1 годинка, трудно ще го накараш да кара, където ти искаш. Simple Smile

# 237
  • София
И Тони си кара Боби кар-а от годинка и 2-3м, но за придвижване до градинката не е най удачното превозно средство, особено на 1г....аз имам въженцето, май е по добре с него, но пък детенцето ти е малко и ще се притесняваш дали се държи и ще гледаш постоянно назад....Лоста според мен е безсмислено скъп, не управлява колелетата, т.е не си заслужава според мен и според прочетените мнения из темата.

# 238
Боби-карът е предимно за игра, а не за превоз  Peace Да седне детето на него и да се бутка напред назад според възможностите си. Едногодишните се справят добре- щом може да седи стабилно няма как да се смъква (освен ако не заспи докато играе Wink). Иначе за превозване от А до Б ми се вижда неподходящ- къде ще си държи детето краката през това време? не става да се суркат по целият път....

# 239
  • София
Biba, то за краката е измислено, качват си ги горе, удобно е, обаче не е предвидено изобщо за превозване, а точно както каза ти - за игра. Става за превоз, ама за много близки разстояния  Wink

Общи условия

Активация на акаунт