My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 946
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
момичета, трябва да взема велосипедна каска за 4 годишно момченце. Не съм наясно със сантиметрите. Тези евтините дали са добри и кой размер да взема?
http://www.mytoys.de/Hudora-Fahrradhelm-joey-Monsun/Helme/Inline … a01.07.03/1811714

Или тази?
http://www.mytoys.de/ABUS-Winterset-f%C3%BCr-Fahrradhelm-Smiley/ … .05.02.03/1980676

# 256
  • Пловдив
 Joy Joy JoyАми прочети какво са ти отговорили и в другата тема

# 257
Пратиха ми сега код за 15 Е Ваучер, демек все едно безплатна доставка  Laughing И постоянно ми пращат обаче аз не съм регистрирана, ами просто един път за една игра май участвах, трябва да се регистрирам със същия мейл и кода ще важи нали ?

# 258
  • София
Би трябвало да важи след като се регистрираш. Виж най-отдолу на имейла, който са ти изпратили има дата, до която е валиден кода.

# 259
Да това видях до 5 е, иска ми се да направя поръчка, но имам проблем, имам пари в пейпал акунта и не знам как да си ги прехвърля в картата, за да направя поръчка, някой ако може да помогне  Heart Eyes
Ако успея да вкарам парите в картата може обща поръчка да направим  Grinning

# 260
имам пари в пейпал акунта и не знам как да си ги прехвърля в картата, за да направя поръчка, някой ако може да помогне  Heart Eyes
Влез си в акаунта, избери отгоре в менюто какво искаш да правиш и следвай инструкциите. Има си меню "прехвърли пари в сметка" или нещо подобно, моето е на немски и не мога да ти напиша точните думи, които ще видиш ти, но ще се ориентираш бързо, не е трудно Peace

# 261
Joy Joy JoyАми прочети какво са ти отговорили и в другата тема

Разбира се, че чета и благодаря . Питах и в тази тема, защото повече мнения- по -добре, а и тук имам въпрос дали са качествени евтините каски.

# 262
Някой има ли Geox 27 или 28 номер,за да измери дължината на стелката?
Харесах тези,но не знам как им върви номерацията-дали са уголемени,умалени или си отговарят?
http://www.mytoys.de/GEOX-GEOX-Roxanne-Kindersandalen/Sandalen/M … a01.06.12/1962392

# 263
  • София
Някой има ли Geox 27 или 28 номер,за да измери дължината на стелката?
Харесах тези,но не знам как им върви номерацията-дали са уголемени,умалени или си отговарят?
http://www.mytoys.de/GEOX-GEOX-Roxanne-Kindersandalen/Sandalen/M … a01.06.12/1962392

На кутията на №27 на Геокс пише -US 10- UK 9- 182mm.На №28 - US-10 1/2 - UK 9 1/2- 188 mm.

# 264
krisiki,ще е удобно ли да измериш дължината на самата стелката от край до край(изглежда са уголемени)?

# 265
Здравейте, ето едно кодче за 10 евро за нови клиенти - YH9WLE3NK7YR . За съжаление на мен само такивами пращат, макар че не съм нов клиент, пък и за рожденния миден не са ми пращали досега, макар, че не е като да не съм поръчвала. Мислите ли че е възможно, тъй като ми е на 27.03 - точно около техните великденски празници, а и се падаше или събота или неделя и тази и миналата година, затова да не ми пращат? сори за спама ама взех да се замислям, че може и това да е причината  Peace

# 266
Мислите ли че е възможно, тъй като ми е на 27.03 - точно около техните великденски празници, а и се падаше или събота или неделя и тази и миналата година, затова да не ми пращат?

Не, абсурд това да е причината, кодовете се пращат автоматично, не е да има хора които да прелистят данните на клиентите за да видят кой има празник и кой не  Wink

# 267
  • София-Младост
Здравейте, ето едно кодче за 10 евро за нови клиенти - YH9WLE3NK7YR . За съжаление на мен само такивами пращат, макар че не съм нов клиент, пък и за рожденния миден не са ми пращали досега, макар, че не е като да не съм поръчвала. Мислите ли че е възможно, тъй като ми е на 27.03 - точно около техните великденски празници, а и се падаше или събота или неделя и тази и миналата година, затова да не ми пращат? сори за спама ама взех да се замислям, че може и това да е причината  Peace
Моят код за РД беше в спам папката и съвсем случайно го мернах, така че провире там, амкар че вероятно отдавна му е изтекъл "срока на годност"

# 268
Момичета тези скутери на Микро са уникални, ония ден в морската градина синът ми на 7 год с тротинетка Кетлер се състезаваше с едно момиченце на около 4 год с тротинетка Микро, ами вярвайте ми направо той само и дишаше праха от тогава не е спрял да ми мрънка, че иска такава да му вземем  Grinning . Страшно стабилна и бърза е чак се замислих и на мъника да вземем  Mr. Green

# 269
Здравейте момичета влизам да ви почерпя Даринчо стана на 2 годинки

Общи условия

Активация на акаунт