My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 885
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Завива, завива, от опит знам. Като завиеш с лоста и кормилото завива, свързани са.  Peace
Едва ли са свързани, ако имаше такъв сложен механизъм и такава супер функция непременно щяха да го напишат и повторят Wink Най-вероятно колелото си завива под натиска и наклона (така завиваше и нашата триколка понякога) Peace

Не бе жена - завиваш с пръчката наляво, надясно.
 Жасмин да не би да си го купих от теб през една друга мама  Laughing

# 331
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е снимки от тук? Дали са само за Германия? Като се регистрирам и попълвам адреса като страна ми дава само Германия, но сигурно нещо правя грешка, няма логика да е така newsm78

# 332
Завива, завива, от опит знам. Като завиеш с лоста и кормилото завива, свързани са.  Peace
Едва ли са свързани, ако имаше такъв сложен механизъм и такава супер функция непременно щяха да го напишат и повторят Wink Най-вероятно колелото си завива под натиска и наклона (така завиваше и нашата триколка понякога) Peace

Бе човек, имахме го това колело, като ти казвам че завива, значи завива с лоста.  Peace
Не е като при триколките, да натискаш и повдигаш. Виждаш ли жиците, които отиват към кормилото, под рамата - с тях се управлява - някаква система със жила и лагери, но не разбирам. Не е нищо сложно, според мен.

Ninia, възможно е. Аз всичките ни колела и коли от Майтойс ги продадох тук и в Продавалник.
Мен ме е яд, че го продадох тогава, беше чисто ново, просто синът ми беше много малък за него. (миналото лято). Я кажи как ти се струва - добре ли се кара, лесно ли? Помня, че всички майки ме питаха откъде е, като го изкарахме навън.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 08:40 от Анонимен

# 333
Момичета, аз пък да питам първо тук - ако някой иска този чисто нов Лего конструктор, да ми пише:

http://www.mytoys.de/LEGO-Agents-LEGO-8971-Agents-2-0-Bedrohung- … r01.21.45/1852687

Ето го на видео: http://www.youtube.com/watch?v=KPRe-Ion8sQ

Подходящ за деца от 8 до 14 години.
Комплекта съдържа 733 части.

В България е на двойни цени:

http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=338&cat=3231& … op_id=113&c=1

http://shop.bohobby.com/product_reviews.php?cPath=3_45_243&products_id=338

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 531886b05df171f97

Огромен е, става идеално за подарък за рожден ден. Чисто нов, неотварян, купих го за рожден ден на приятелско дете, на който не отидохме.

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 09:24 от Анонимен

# 334
Момичета за пореден път си вдигам нервите с интерлогистика, такава смотана куриерска фирма просто няма. Сега ще пиша и на немците. Моля ви момичета от други градове различни от Варна които поръчват от майтойс да ми кажат как ви доставят нещата до вратата или ви карат да слизате долу да си ги вземате. Карат ме да слизам да си ги вземам , е това според вас доставка до адрес ли е ????????????? А сега което ме вбеси е че домофона ми неработи, звъннаха 2 пъти отворих им вратата те моля ви се ми оставили бележка долу на звънеца!!!!!!!!!!!!!!! Ей това е върхЪ. Обадих се в интерлогистика и една нагла жена ми обеснява че това било доставка до адрес, значи като съм в нас и не сляза според тях ме няма !!!!!!! Куриера бил дошъл ДО адреса ми . Е аз неживея пред входа , адреса ми е блок вход етаж и апартамент.

Абе нямам думи !!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 335
Ninia, възможно е. Аз всичките ни колела и коли от Майтойс ги продадох тук и в Продавалник.
Мен ме е яд, че го продадох тогава, беше чисто ново, просто синът ми беше много малък за него. (миналото лято). Я кажи как ти се струва - добре ли се кара, лесно ли? Помня, че всички майки ме питаха откъде е, като го изкарахме навън.

Когато го купих синът ми също беше много малък. Само го бутаме и до ден днешен. Той отказва да го кара. Това обаче за мен е добре, защото не ми се налага да стоя на тръни или да го гоня  Mr. Green

DeCuTa на мен и на моята позната, с която се комбинираме, винаги са ни ги носили до вратата.

# 336
  • София
Здравейте, искам да попитам тези, които са поръчаха колело без педали на Худора доволни ли са? Каческтвата добро ли е? Благодаря  bouquet
самоцитирам се, моля кажете отзиви Hug

# 337
  • Пловдив
Аз съм много доволна от пловдивчани.Не само че ми ги качват на етажа в клиниката,ами и имаше пратка с името на мъжа ми на служебния  ми адрес.Бях им позвънила още докато пратката беше в Германия,и те като пристигна при тях ми се обадиха по телефона за да потвърдя да я доставят на моя адрес.
Здравейте, искам да попитам тези, които са поръчаха колело без педали на Худора доволни ли са? Каческтвата добро ли е? Благодаря  bouquet
самоцитирам се, моля кажете отзиви Hug
Отговорих ти -доволна съм ,на нас ни е малко големичко но до 2 месеца ще ни е супер.Иначе е стабилно колело

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 13:33 от renydent

# 338
DeCuTa, явно зависи от конкретния куриер. На мен в Пловдив също ми се правят понякога на три и половина. Аз нямам звънец долу, а вратата се заключва, така че при всички положения слизам като ми звъннат по телефона. Куриерът гледа да си оправи документите и да си тръгне, но аз много мило му показвам пътя нагоре. Ако се засили да си тръгва го гледам невярващо и му обяснявам, че тези кашони май няма да мога да ги кача сама  newsm78 и досега поне са ми ги качвали, макар и не с особено голямо желание. Естествено ако е някой малък пакет си го взимам, не се правя на интересна. Но веднъж хранех малкия точно като дойдоха, та се наложи моя мъж да слезне да им отвори. Познай като са го видяли дали качиха кашоните, а бяха 4 броя и то тежки.

# 339
Не, аз съм повече от бясна , чесно ви казвам . И сега ми се обажда една наглас служителка да ме пита къде щяло да и бъде по удобно да отида да си я взема. Значи за какво говоря просто. НЯМА ТАКАВА СМОТАНА КУРИЕРСКА ФИРМА!!!!!!!

Аз съм си на адреса , те стигнали до входа и като не съм пред входа да отида да си я взема от офис. Повече от бясна съм , ще се обадя дори на майтойс да говоря с тях, нежелая да ми доставят с интерлогистика, ще им кажа че ако е с тях просто ме загубиха като клиент  Naughty

А Лъки в момента става въпрос за една малка кутийка с купички за подреждане! Абе такава смотана фирма няма никъде, аз се чудя защо никой не иска да ги ползва, е как да иска !!!!

# 340
DeCuTa, това е тарикатлък на дребно, пробвай да се  оплачеш на някое шефче в интерлогистика, или те там всички са такива?
Имай предвид, че българските куриери се все един дол дренки, аз за читави услуги не съм чула до сега...

За да ви развеселя малко, ще ви разкажа как ми доставиха новия матрак преди няколко седмици (при все, че съм платила и доставка) - куриерът го стовари най-безцеремонно на тротоара в един дъждец и ме заряза с детето на ръце да се оправям - и това е матрак за спалня! А, и като бонус - две възглавници - красота просто Joy Не че ми беше смешно тогава...

И да питам - имате ли отзиви за това:http://www.mytoys.de/Wader-Knuffieland-Wassersystem-Starter-Set-22-tlg/Wasserspa%C3%9F/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.01.03/1520619

# 341
Шефовете им са същата работа просто. Абе цялата им фирма за нищо не става, изобщо не желая да ги ползвам повече и тъкмо съм спретнала един хубав мейл на тойса да видим какво отношение ще вземат, ако не дЕдо ми си е в Германия в момента ще го накарам да им звънне да им обесни точно какво искам да кажа.

Е*аси куриерите !!!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 342
  • На дивана, под юргана
Шефовете им са същата работа просто. Абе цялата им фирма за нищо не става, изобщо не желая да ги ползвам повече и тъкмо съм спретнала един хубав мейл на тойса да видим какво отношение ще вземат, ако не дЕдо ми си е в Германия в момента ще го накарам да им звънне да им обесни точно какво искам да кажа.

За съжаление не мисля, че ще промениш нещо... Твърде хубаво би било, но това е чисто български проблем - мърлящината... немските куриерски фирми не вярвам да постъпват така. А иначе - те си имат корпоративни споразумения, които сигурно са дългосрочни - поне година... най-много да пратят някой мейл на тукашните, които да го прехвърлят в кръглата папка...
Дано да успееш все пак!  Peace

# 343
DeCuTa оплачи се в централата им. Там по-може да те чуят.

# 344

За съжаление не мисля, че ще промениш нещо... Твърде хубаво би било, но това е чисто български проблем - мърлящината... немските куриерски фирми не вярвам да постъпват така. А иначе - те си имат корпоративни споразумения, които сигурно са дългосрочни - поне година... най-много да пратят някой мейл на тукашните, които да го прехвърлят в кръглата папка...
Дано да успееш все пак!  Peace

Да, права си , но ме е яд че за едно миниатюрно пакетче ще ме разхождат по складовете си при положение че аз си БЯХ НА АДРЕСА!!!

Общи условия

Активация на акаунт