My Toys - В света на играчките - 30!

• 40 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София (Възраждане)
Прави сте, просто двата отделни пакета са заминали с 2 часа разлика. Остатъка ще се нахлиферва Grinning

# 631
  • На дивана, под юргана

Извинявай... не се сдържах да попитам какво означава тази дума?  Laughing

# 632
  • София (Възраждане)
 Embarassedняма такава дума, разбира се. всъщност е nachliefern транслитерирана на кирилица, тъй като обсъждахме по-напред в темата. хм, даже и транслитерирана не е...

# 633
Имам нужда от помощ. Simple Smile
Понеже не съм ви чела скоро,а и нямам време с това бебе,та: иска да ми препоръчате хубава детска кухна за подарък на племенничката ми.Помня нещо,че коментирахте преди,за Тефал,но нищо повече.Предварително благодаря!

Aз поръчах тази

Още не е дошла де, но Brio са върха, имаме много техни неща.

# 634
Момичета, как ви се движат поръчките от последните дни? Моята е от петък и още не е изпратена, нямам мейл с тракинг номер-нищо  Rolling Eyes

# 635
момичета може ли да ми дадете линк за шейни ако вобще има че не мога да ги видя.благодаря предварително

# 636
момичета може ли да ми дадете линк за шейни ако вобще има че не мога да ги видя.благодаря предварително

Заповядай

Августа, и тук имаше дълъг уикенд, не се притеснявай- най-късно днес ще се вземат в ръце Wink

# 637
Ох, Biba Sparrow, много ти благодаря  Hug
Притесних се, защото голяма част от нещата не са за мен, аз ако е за мен нямам грижи. Ха дано днес вече да ги изпратят, ама вече е почти сигурно, че няма да дойдат до 1ви юни  Rolling Eyes

# 638
И аз моля за вашата помощ
Имам поръчка от 16,0, потвърдена на 17-ти  и все още не са ми изпратили тракинг номер. Случвало ли ви се е ? Време ли е да им пиша или да изчакам? Надявах се да ги получа до 1-ви  Cry

# 639
  • София
Бавят се напоследък, аз пуснах на 17.05. и също още не е тръгнала, с изключние на 2 по обемни артикула...
Винаги е така около празници, затрупани са и те, няма какво да се направи....дано по бързо ги изпратят и всичко да пристигне  Peace

# 640
Тук имаше няколко празника този месец, в понеделник беше почивен ден и 10 дена преди това в четвъртък беше почивен ден и почти всички почиваха и в петък, за да имат дълъг уикенд. Ще дойдат нещата!  Peace

# 641
  • София
момичета, дъщеря ни има РД след 2 месеца та харесах ето това колелце за нея и се чудя дали ще и е добре.
моля ако имате опит споделете.
http://www.mytoys.de/PUKY-Wutsch-My-first-PUKY-Lovely-Pink/Kinde … .17.04.06/1821310

# 642
Момичета, ако някой иска тези очила, да ми пише на лични:
http://www.mytoys.de/speedo-SPEEDO-Kinder-Schwimmbrille-SEA-SQUA … 891?query=2017891
За възраст от 2 до 6 години са, не знам защо са написали от 5 до 12 месеца.
Страхотни са - регулират се много лесно с едно копченце отзад, с черни рибки по ластика. Чисто нови са - получих ги днес. Нещо съм се объркала и съм ги поръчала в розово, вместо в синьо, а трябваше да са за сина ми.  ooooh!
Продавам ги за 15 лв.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 16:21 от Анонимен

# 643
  • София
Здравейте! Някой скоро ще пуска ли поръчка за да се включа?

# 644
  • София
приемам твоят съвет, но дъщеря ми не е от най-стабилните деца все още.
засега мисля, че ще и е добре четириколката. прочетох внимателно инфото което ми даде. Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт