My Toys - В света на играчките - 30!

• 40 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен

[/quote]здравей,ако се съберем аз мога да пусна поръчка за Варна в понеделник или вторник,стига да сме бързи с парите и линковете
[/quote]

искам да се включа .писах на лични

# 691
привееет bowuu

за Варна някой да подготвя поръчка скоро??
здравей,ако се съберем аз мога да пусна поръчка за Варна в понеделник или вторник,стига да сме бързи с парите и линковете
thumbsup пиша лс

# 692
ок,момичета,още 3 и ще се съберем,доставка 3 е  Peace

# 693
ivasl ,благодаря ти! А мога ли да отменя поръчката?

Извини ме, че така късно пиша, дано и друг да ти е отговорил  Embarassed
Поръчка може да се анулира изцяло, само ако не е предадена на куриера....

Айдееее, и ти се върза да отговаряш, а то не става въпрос за Майтойс, а за някакъв друг сайт.  ooooh!

Здравейте! Може би не е тук мястото за подобен въпрос, но ако някой знае немски език, ще му бъда много благодарна за отговора. Направих поръчка от buecher.de. Доколкото можах да си преведа писмото, разбрах, че ми отказват един артикул....

И аз отговорих машинално, обяснявах за сторниране и т.н., та се наложи да си трия писаниците после! А и не бях само аз, други също се впуснаха да обясняват, добре че Спящата ни поправи, че жената пита за друг сайт, та се спряхме.   Laughing
(вж. предната страница)

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 11:31 от Анонимен

# 694
  • София
 Joy hahaha Умрях от смях последните 2 страници  hahaha Joy

Ама поне се вижда, колко услужливи сме в тази тема, поне имахте желание и сте отговорили на момичето  Heart Eyes

Пък си мисля, че едва ли е много по различно и в сайта, от който е поръчала тя  Rolling Eyes

извинете за спама  Blush

# 695
Ама поне се вижда, колко услужливи сме в тази тема, поне имахте желание и сте отговорили на момичето  Heart Eyes

Нали, нали?  newsm47

Опитах се да видя нещо за сторниране, ама пусти немски - не знам и дума:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&sl= … lTbbKCmADGrO8eoIw

# 696
привееет bowuu

за Варна някой да подготвя поръчка скоро??
здравей,ако се съберем аз мога да пусна поръчка за Варна в понеделник или вторник,стига да сме бързи с парите и линковете

Този път и аз с вас Grinning

# 697
Joy

да, наистина  сте много услужливи.Благодаря ви! Иначе редовно ви чета, но рядко поръчвам.

# 698

Exxxxxxxxxxx, явно аз съм най-заспалата от всички тук  hahaha  Чета ви коментарите за поръчка от някакъв "чужд" сайт и през ум не ми минава, че и аз влагам усилия да помогнем на момичето Crazy  Не само, че не съм прочела, че става дума за поръчка от друг сайт, ами и съм похвалила тойс-а, че са написали писмо за отказания артикул  Mr. Green  на момичето, като не съм пропуснала да се оплача, че на мен такива писма не ми пишат, а просто тихомълком си сторнират нещо вече потвърдено, при това след като кашоните са вече на път за България.

Очевидно съм блейка и няма да се променя  Blush  преди време отговарях и писах в стара тема  Joy добре, че ми направиха забележка. Благодаря на-който-беше-услужлив да ми обърне внимание  Hug
Хубав и весел ден на всички   bouquet

Почти сме готови за общата поръчка, поканваме още един човек и пускам поръчката Grinning

# 699
  • София
Ох, айде, айде, че боклукчийския камион е мноооого чакан вкъщи!  Blush Crazy hahaha

# 700
Искам да попитам някой които е поръчвал сандали на PRINZESSIN LILLIFEE може ли да ми даде размери на стелка 25 или 26 номер.По УК номерацията 7.5 са и идеални,но тук не мога да преценя кои ще е по-добре.А и слабичко крачето,да не са и много големи и неудобни.
http://www.mytoys.de/Prinzessin-Lillifee-PRINZESSIN-LILLIFEE-Kin … a02.12.06/1972268 ето това са  сандалките.
Благодаря предварително за помощта ви   bouquet

# 701
Не само, че не съм прочела, че става дума за поръчка от друг сайт, ами и съм похвалила тойс-а, че са написали писмо за отказания артикул  Mr. Green  на момичето, като не съм пропуснала да се оплача, че на мен такива писма не ми пишат, а просто тихомълком си сторнират нещо вече потвърдено, при това след като кашоните са вече на път за България.

Joy Joy Joy  Hug

# 702
  • Sofia
Ох, айде, айде, че боклукчийския камион е мноооого чакан вкъщи!  Blush Crazy hahaha
Моля те, дай линк към този камион.  Hug

# 703
  • София
Ето го:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&sl= … Ly9RNpSey3E_OJApg

Като гледам за тези пари какви смотани играчки съм му купувала досега от тук, малко ме хваща яд. Детето ми направо се влюби в камиона още на снимката, като пристигне сигурно ще спи с него. Laughing

# 704
Искам да попитам някой които е поръчвал сандали на PRINZESSIN LILLIFEE може ли да ми даде размери на стелка 25 или 26 номер.По УК номерацията 7.5 са и идеални,но тук не мога да преценя кои ще е по-добре.А и слабичко крачето,да не са и много големи и неудобни.
http://www.mytoys.de/Prinzessin-Lillifee-PRINZESSIN-LILLIFEE-Kin … a02.12.06/1972268 ето това са  сандалките.
Благодаря предварително за помощта ви   bouquet

Галя, мога да измеря № 29 и № 30. Вече сме големи  Grinning
Поръчвай смело, за втора година ги поръчвам (затова ги имаме и в двата размера), точно защото са красиви, леки и удобни за клечавите ни крачета  Laughing
Много са лесни за подръжка - просто ги мия с четка и сапун  Hug

Общи условия

Активация на акаунт