My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 856
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Може да се плаща с Мастъркард на ОББ, аз също съм плащала с такава....само дето солено ми излезе, поръчката беше голяма, за около 1000 евро и банката ме таксува 11лв за транзакцията...останах ей така  newsm09 и чакам да ми мине годината и отивам да закрия гадната карта, която освен друго няма чип и при разплащане в магазин не иска пин код, няма и IBAN, абе с 2 думи много тъпа карта, а и банка по мое мнение  Sick

Препоръчай ми, моля те, друга карта, че моята е точно такава.  Sick
Наистина за всяко разплащане ме таксуват с 0,5% от сумата.

аз по принцип плащам с кредитна VISA  на ПИБ и нямам проблеми, минава навсякъде, такса досега не са ми взимали, в евро си я направих, незнам това дали има значение, но 1 стотинка такса не са ми взели, единствено 0,1% ми удържат при върнати пари от тойса, предполагам всяка банка има такава такса подобна. Тогава обаче ми блокираха не малка сума по нея и се наложи да платя поръчката с тази на ОББ, за да не бавя момичетата и после извлечението ме изненада неприятно.

Единствената такса е годишната, като при всички кредитни карти, мисля че 38 лв беше  Peace

Нямам полза да правя реклама, но ползвам услугите и на ОББ /имаме някакви преференции от работата ми/ и тези на ПИБ, преди това и доста други банки съм пробвала, но единствено ПИБ досега не са успели да ме разочароват, добри са им условията, препоръчвам ги  Heart Eyes
ОББ направо не искам да ги коментирам, много ме дразнят  Crazy

# 31
Благодаря ти!  Hug

# 32
  • София
Може да се плаща с Мастъркард на ОББ, аз също съм плащала с такава....само дето солено ми излезе, поръчката беше голяма, за около 1000 евро и банката ме таксува 11лв за транзакцията...останах ей така  newsm09 и чакам да ми мине годината и отивам да закрия гадната карта, която освен друго няма чип и при разплащане в магазин не иска пин код, няма и IBAN, абе с 2 думи много тъпа карта, а и банка по мое мнение  Sick

Само да уточня, че з. д. има картата пин, не е нужно да има чип.  Peace Достатъчна е и магнитна лента. И IBAN е реквизит на банкова сметка, а не на карта.  Wink

# 33
  • Варна
Явно с кредитните е така...с дебитна не таксуват, ако не бъркам.

Ааа, може би това е разликата, наистина. Моята е кредитна.

И аз съм с кредитна Виза (на Алианц), досега не са ми вземали такса (освен при рефънд, при това само от Май Тойс, други сайтове като са ми връщали пари, не са ми удържали такса newsm78). Плащам си само годишната такса и лихвата. Peace

И мен много ме е яд, поръчах в понеделник, още не са изпратили нищо, а РД на Пипо е в петък. Няма да пристигне навреме... Sad Цяла седмица какво толкова се мотаят, не знам, не е голяма поръчката! ooooh!

# 34
  • велико търново
Запис в темата.
Следя ви с голям интересувам по въпроса за детските колела ,че и аз искам да взема на Теди едно колело без педали.
Диди по въпроса за ОББ аз също съм недоволна от тях.Оня ден им дадох 30лв. год. такса за една кара която ми пробутаха направо насила уж без такси ,а сега ме одраха с такса .Ама и аз веднага я закрих и всички други сметки към тях не ща и да ги чуя.
Някой виждал ли е докторският комплект и дали го има http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Arzttasche/Fisher-Price-ab-3-J … r01.13.11/1688447
Дали имат някакви функции инструментите де?Например спринцовката да е с пружинка и като се натисне на вътре да се отпуска пак или нещо подобно.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 13:30 от YSMIV4ICA

# 35
  • София
....
Някой виждал ли е докторският комплект и дали го има http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Arzttasche/Fisher-Price-ab-3-J … r01.13.11/1688447
Дали имат някакви функции инструментите де?Например спринцовката да е с пружинка и като се натисне на вътре да се отпуска пак или нещо подобно.
YSMIV4ICA, и съм го виждала и го имаме. От Бг е купуван, преди 2 г беше 24 лв. в Джъмбо, след това му актуализираха цената на 30 лв. (пак там) Нашият е обаче със зелена чантичка. 
Гледах колко са ти големи децата, за малкото е ОК, доста е бебешки, пластмасата е супер... аз много го харесвам.

# 36
И аз се присъединявам към върлите фенове на ПИБ - имам VISA Electron дебитна и от всеки сайт, от който си пазарувам, плащам с нея. Никога не са ми удържали такса за плащане  Shocked, само при връщане на пари от покупка - 0.1 %
Даже си извадих втора еднаква карта, за да мога да си прехвърлям пари между двете за секунди и без такси  Mr. Green - така едната ползвам за пазаруване, а другата за "склад" на паричките за пазаруване и съм спокойна  Heart Eyes Онлайн прехвърлянето на средства между двете карти става в секундата, в която натиснеш бутона за потвърждаване, и то без никаква такса или разходки до банката.  #Crazy
Втората я заявих по интернет ето тук: https://www.fibank.bg/bg/page/11/tab/815
Заявявате в кой клон искате да си я получите и до 3-4 дни само отивате да си я приберете  Hug

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:33 от Jen_Jen

# 37
  • София
И с какво Худора са толкова по-лоши от Пуки, че са на 1/3 от цената им? Някой виждал ли е на живо и двете, за да каже? Честно казано не ми се дават наново над 180 лева за нещо, което само ще седи... Някой случайно да си продава неговото  Embarassed В продавалника намерих следната обява http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1030995&cat=60, обаче това ми се струва, че е на худора? Точно като това: http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-blau-schwarz/Laufr … a01.05.04/1866972, защо ли му е такава центата? 
И ако може да ми дадете линк към оначи игра с враната, ще съм много благодарна  Hug

http://www.vbox7.com/play:f301b9d0 - ние имаме Худора. Ето реални две снимки. Това, че е с пластмасови джанти и че гумите не се помпат, за мен не е проблем. Бих казала, че дори ми е улеснение. Смятам, че са доста стабилни и добре направени. На живо не съм виждала Пуки, за да дам отзиви какви са разликите при карането. Възможно е да са много по-качествени, но сина ми (на 3г6м) от няколко дни си качва краката върху подложката на рамката и е станал доста бърз. Виждала съм колела и на Кетлер и ми харесват. Другият модел на Худора имитира модела.

Това е за враната http://www.mytoys.de/Haba-Obstgarten/Holzspiele/Kinderspiele/KID … a02.01.03/1006392

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 19:32 от maminko

# 38
  • Пловдив
Аз също получих Худората преди 2 седмии-малко ни е голяма,но съм доволна.Нашата е по малка-ние сме на 2.Но тази цена в продавалника нещо ми се вижда сериозна.Не съм виждала Пукито,казаха че е по добро.Но реших че за 4 месеца няма смисъл да взимам него.Догодина това ще й е малко и ще трябва да купувам ново

# 39
Но тази цена в продавалника нещо ми се вижда сериозна.

На мен пък ми изглежда абсолютно несериозна. Сигурно е шега.  Money

# 40
  • София
Може да се плаща с Мастъркард на ОББ, аз също съм плащала с такава....само дето солено ми излезе, поръчката беше голяма, за около 1000 евро и банката ме таксува 11лв за транзакцията...останах ей така  newsm09 и чакам да ми мине годината и отивам да закрия гадната карта, която освен друго няма чип и при разплащане в магазин не иска пин код, няма и IBAN, абе с 2 думи много тъпа карта, а и банка по мое мнение  Sick

Само да уточня, че з. д. има картата пин, не е нужно да има чип.  Peace Достатъчна е и магнитна лента. И IBAN е реквизит на банкова сметка, а не на карта.  Wink

Приемам уточнението, не съм съвсем наясно с тези неща, но мисля че разбрахте, кое е това, което не ми хареса в кредитната карта на тази банка. Пазарувала съм с нея в магазини, без да ми искат лична карта...т.е загубя ли я всеки може да си пазарува с нея в повечето магазини  Peace
Искала съм да ми преведат пари по нея, но онлайн няма как да стане това, защото не мога да дам IBAN...дали реквизит на сметката или на картата все ми е тая, като няма такъв Wink
YSMIV4ICA в ОББ имам 2 сметки дори, но и двете са на нула и избщо не ги позлвам, с кредитната карта приключих, изплатих липсите, ще я закрия, ползвам един също странен ОК кредит, който като изплатя закривам вече всички взаимоотношения с ОББ.

Много се откъснах настрани, затова малко и по темата. Купих си днес шише SIGG от тук, бяха по 20лв тези най малките, 0,4л бяха 24лв...общо взето по добри цени от тойса, доволна съм че попаднах....Има някакви "Зелени дни" пред театър Иван Вазов и някакви шатри, където продават Био продукти...там имаше и шанд SIGG и техни неща. Най скъпите им шишета 1,5л бяха 28 лв  Peace

Обявата в продавалника мисля че не е на Худора колело, а някакво друго First Move, което просто може да си е скъпо  Rolling Eyes

# 41
Обявата в продавалника мисля че не е на Худора колело, а някакво друго First Move, което просто може да си е скъпо  Rolling Eyes

Напротив, още по-евтино е, защото е на Алди. Цената му е 25 евро, има го на 5-6 места в мрежата, предимно в немски магазини. http://cgi.ebay.de/Laufrad-Boys-First-Move-blau-schickes-Laufler … 240#ht_2355wt_898

Много ти благодаря за инфото за шишетата, утре отивам да ги видя наживо, че и аз се интересувам.  Peace

# 42
  • София
Ето им и сайта sigg (точка) bg, от него може да се поръчат 5лв е доставката с куриер. Жената на щанда е много мила, обясни ми подробно, шишето ми го даде в една торбичка от плат....абе всичко е екологично на това изложение  Heart Eyes

Жасмин, редактирах се, не се усетих, че така ще стане Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 20:29 от jijibiji

# 43
Ето им и сайта www.-reklamen-spam-, от него може да се поръчат 5лв е доставката с куриер. Жената на щанда е много мила, обясни ми подробно, шишето ми го даде в една торбичка от плат....абе всичко е екологично на това изложение  Heart Eyes

Не ми излиза сайтът, пише "рекламен спам". Би ли могла да го изпишеш без "www" и ".com"?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт