My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Ето една алтернатива на Пукито , хаха. Много готино изглеждат малчуганите на снимките. Heart Eyes

# 46
  • Плевен

Какво представлява детсото  шише СИГГ? Като термос ли е?

# 47
  • София

Какво представлява детсото  шише СИГГ? Като термос ли е?

Не е термос, шише си е, в сайта, който пуснах е на БГ и можеш да прочетеш повече

# 48

Какво представлява детсото  шише СИГГ? Като термос ли е?

Не е като термос, но е нещо подобно - студените напитски с часове се запазват студени, топлите пък - топли.
Е, не чак като в термос обаче. Най-вече предимството им е, че не се чупят и не пропускат вода през капачките, също така би трябвало и да са много леки. 

# 49
  • Плевен
Идеята ми е да се носи вода в училище с това шише. Знаете, че там се хвърлят чанти, блъскат се. Ако е като термос, няма да оцелее. Rolling Eyes

# 50
Ние едно шише на Зигг го суркахме 3-4 години- много съм доволна. И налягането на газирана вода издържа даже без проблем и без да прокапе Peace За училище определено ще вземем пак такова.

# 51
  • София
Идеята ми е да се носи вода в училище с това шише. Знаете, че там се хвърлят чанти, блъскат се. Ако е като термос, няма да оцелее. Rolling Eyes

Не, не е термос, ето малко копирана информация от сайта:

"Алуминиевите бутилки притежават уникално антибактериално вътрешно покритие, което позволява безвредното съхраняване на всякакъв вид течности (вода, газирани напитки, сокове, прясно мляко, чай, кафе и др.) за продължителен период от време. Като свойства на съхранение, бутилките SIGG могат да бъдат сравнени със стъклото, но са много по-леки и нечупливи..."

Според мен няма проблем с блъскането и по грубото отношение, мисля че ще оцелее  Peace

# 52
  • Пловдив
Може ли да ми кажете какъв е накрайника за пиене на тези шишета, защото никъде не видях обяснение?! newsm78

# 53
  • София
Може ли да ми кажете какъв е накрайника за пиене на тези шишета, защото никъде не видях обяснение?! newsm78
Като тези на спортните шишета с минерална вода...завърта се настрани за да се отвори/затоври клапата за пускане на вода

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 12:35 от jijibiji

# 54
Аз да се похваля, снабдихме се с 2 шишета от щанда пред Народния театър - страхотни просто.
http://img717.imageshack.us/img717/3964/dsc00986pe.jpg
Дори се срещнахме с една съфорумка от тази тема, познахме се по колелата и шишетата и надълго и нашироко се наприказвахме.  Laughing Hug
Само да кажа, че който иска шише, да побърза, защото изложбата е само до днес. Има много интересни неща, но нямах време да обикалям и да си купя нещо, че с децата познайте как тичам като кон. Имаше био-продукти, био-добавки, био-козметика...

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 14:08 от Анонимен

# 55
  • София
Да допълня и Жасмин  Hug  за шишетата - цената за доставка при поръчка от сайта е 5лв за цялата страна. За капачките - има и шишета, които са на винт (това са първите шишета, които излизат при отваряне в сайта). Имало ги и в няколко магазина - това за тези, който са от София и не могат да отидат на изложението.

Днес видях на живо колело на Пуки. Мога да кажа, че малко повече е "пипнато" от Худората (в седалката и по някои други части). Няма калници. Но според мен по еднакъв начин се държат и двете при каране. Много са маневрени и лесни за каране. Вдигнах Пукито и не видях особена разлика в килограмите. От тук нататък вече е въпрос на финанси  Peace

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 21:00 от maminko

# 56
Да допълня и Жасмин  Hug 

О, здрасти и виртуално вече.  Hug
Аз тъкмо се чудех кой ти беше никът - адски съм разсеяна и не помня.  Embarassed
Наистина, колелото ви на Худора ме изненада приятно - не очаквах, че изглежда толкова добре наживо.
Ама каква гонитба си спретнаха нашите малчугани, а?  Laughing

# 57
  • София
Дам-м-м. Времето става все по-хубаво и по-хубаво и аз си мисля за една обща срещичка на любителите Пукисти и тем подобни  Joy По колелата ще се познаем  Joy

# 58
Дам-м-м. Времето става все по-хубаво и по-хубаво и аз си мисля за една обща срещичка на любителите Пукисти и тем подобни  Joy По колелата ще се познаем  Joy

С най-голямо удоволствие.  Hug
Може пак в градинката пред Народния театър.   Simple Smile

# 59
Дам-м-м. Времето става все по-хубаво и по-хубаво и аз си мисля за една обща срещичка на любителите Пукисти и тем подобни  Joy По колелата ще се познаем  Joy

С най-голямо удоволствие.  Hug
Може пак в градинката пред Народния театър.   Simple Smile

За някой от следващите уикенди планираме драйв-тест на колелата без педали на ПУКИ в градинката пред Народния театър.  Grinning
Само дано времето да бъде подходящо и по-предсказуемо вече...

Общи условия

Активация на акаунт