My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 981
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Преди време писах в темата за неплатена поръчка, нека споделя опита си, може да е полезен, значи блокирана ми е сумата за поръчка от м. януари, след като изтича срока от банката я деблокират, от сайта не е изтеглена, получавам писмо, че я дължа след около два месеца, след запитване в клон на ПИБ колко ще е таксата за превод разбирам, че е блио 30 лв., пиша на тойса кой ще ми покрие тези разходи, след като получилото се недоразумение не е по моя вина, отговориха ми да си приспадната сумата на разходите от дължимата и преведох разликата, като им изпратих на мейла копие на документа за превода, от който се вижда сумата на таксата.

# 76
  • София
Преди време писах в темата за неплатена поръчка, нека споделя опита си, може да е полезен, значи блокирана ми е сумата за поръчка от м. януари, след като изтича срока от банката я деблокират, от сайта не е изтеглена, получавам писмо, че я дължа след около два месеца, след запитване в клон на ПИБ колко ще е таксата за превод разбирам, че е блио 30 лв., пиша на тойса кой ще ми покрие тези разходи, след като получилото се недоразумение не е по моя вина, отговориха ми да си приспадната сумата на разходите от дължимата и преведох разликата, като им изпратих на мейла копие на документа за превода, от който се вижда сумата на таксата.

Благодарим ти че сподели, добре са се развили нещата...в смисъл че са си поели разходите...
Да споделя и аз пак, че е малко по различни при мен и май най важното е да им се пише и да се разбере човек как да действа в такъв момент....
Аз в такъв подобен случай им писах и ми казаха да си им изпратя всичко, което им дължа и документите по таксите и те ще ги дадат на счетоводството си да прецени....Мислиха и ми изпратха код за 20Е да ми компенсират разходите  Peace

# 77
запис  Blush

# 78

Laughing Laughing Laughing
Татянче, защо така плахо пристъпваш?

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 08:08 от Анонимен

# 79
Момичета, един въпрос от новак Embarassed Направих поръчка от сайта, получих потвърдителен и-мейл и на другия ден мейл с това, че ми е обработена поръчката. С номера на пакета влизам на проследяване ама ми дава, че pick up - 15.04. а на history - event N - 0
Това означавали, че поръчката ми още не е изпратена, защото няма никакъв линк за проследяване.
Благодаря предварително   bouquet  bouquet

# 80
поправка и на history пише 15.04.10. и до там.

# 81

Нормално е 2 дни да стои в Германия, защото куриерите я взимат от Майтойс, после я носят в някакъв разпределителен център и оттам тръгва. Но явно сега нещо не работи проследяването, защото и моята поръчка на 16 е взета от куриерите и още няма движение. Случвало ми се е така - моя поръчка да "стои" в Германия и след 4 дни изведнъж да отчете, че е в Румъния.  Crazy
Или пък може 16-ти да е бил почивен ден в Германия?

# 82

Нормално е 2 дни да стои в Германия, защото куриерите я взимат от Майтойс, после я носят в някакъв разпределителен център и оттам тръгва. Но явно сега нещо не работи проследяването, защото и моята поръчка на 16 е взета от куриерите и още няма движение. Случвало ми се е така - моя поръчка да "стои" в Германия и след 4 дни изведнъж да отчете, че е в Румъния.  Crazy
Или пък може 16-ти да е бил почивен ден в Германия?
Мерси Жасмин!

# 83
Не се притеснявай, при всички положения ще дойде. А и да не дойде, ще ти върнат парите, Майтойс са железни. Само си следи всеки ден статуса на пратката, да не пропуснеш кога ще ти я донесат. Щом влезе в България, на следващия ден ти я носят. Освен ако не си от Варна, де, там ги носят на същия ден, защото там пристигат първо всички пратки, после ги разкарват по другите населени места. Ако не ти я донесат на следващия ден от влизането в България (без събота и неделя - тогава почиват куриерите), им звънни на телефона - може да са идвали и да не са те намерили.

# 84

Laughing Laughing Laughing
Татянче, защо така плахо пристъпваш?

Щото мразя записи, но не ми идваше нищо по-умно на ум  Blush

# 85
някой ще пуска ли обща поръчка? избрах лего Flutter

а някой ще сподели ли идея за подарък на 3 годишно момиченце - рд Heart Eyes моето Heart Eyes нещо спешъл, забавно, ново Heart Eyes

# 86
  • София-Младост
Момичета, заменям тези маратонки Найк н.27 за същите 26. Снимката е линк.

# 87
  • в страната на чудесата
имате ли код за намаление?
има ли начин да спестя малко от тази такса за доставка?

# 88
Здравейте!
В сряда или четвъртък мисля да пускам поръчка.Ако има някоя мама от Русе,която иска да се включи да ми пише на ЛС.

# 89
  • софия
и аз за включване към обща  ,ако скоро пускат джиджи или ивето моля драснете едно лично  Heart EyesPeace

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 17:57 от dani777k

Общи условия

Активация на акаунт