My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
някой ще пуска ли обща поръчка? избрах лего Flutter

а някой ще сподели ли идея за подарък на 3 годишно момиченце - рд Heart Eyes моето Heart Eyes нещо спешъл, забавно, ново Heart Eyes

Кое Лего си избра?
За третия рожден ден на нашата дъщеря сме решили да е нова кухня, имаме малка, сега ще вземем по-голяма и с повече функции, звуци. Иначе, вижте какви сладки неща открих и

Ако си спомняте, тази кофичка беше много актуална миналото лято само, че беше в друг цвят, не с Кити и беше намалена на около 4 евро. А табуретката е подобна на тази на Лего, но е с по-малък размер.

# 91
пратиха ми най-сетне тракингите от поръчката на 15.04. ето ги.483619920546,483619915702,483619918741, Peace

# 92
И моята поръчка се размърда. От 16-ти нямаше движение, стоеше си в Германия и преди малко изведнъж ми я показа влязла и излязла от Австрия.

# 93
  • София
явно този вулканичен облак ни се отрази и на нас и пратките ни..тъкмо гледам новините Simple Smile

Ама и те се бавят с предаването на куриер...имах една малка поръчка за приятелка на 11.04 пусната и едва днес беше предадена на куриер, направо рекорд направиха, днес е 9 ден след пускането и  Crazy
Имам кашони, които бавно но славно се движат насам, други очаквам утре, а едно столче пък си стои и ако не мръдне до утре ше взема да им пиша вече...абе ще ме заринат изведнъж ми се струва  Joy

редактирам се...тъкмо написах и погледнах че столчето и то се е размърдало и е в Австрия вече  Laughing

# 94
То и при мен тая седмица ще е весело. Чакам пратки в четвъртък и петък, вече прединфарктно, че другата седмица каката е рожденичка във вторник и ако не дойдат, лоша работа.  Confused
А пък сме и канени и на рожден ден другата седмица и за там подаръкът е от Майтойс, и той пътува.
Дано пристигне всичко навреме.  Praynig

# 95
  • Варна
То и при мен тая седмица ще е весело. Чакам пратки в четвъртък и петък, вече прединфарктно, че другата седмица каката е рожденичка във вторник и ако не дойдат, лоша работа.  Confused

Нашата поръчка, пусната миналия понеделник, едва вчера беше предадена на куриерите и оттогава не е мръднала... А имам неща, които ми трябват за петък, за РД на малкия. Confused Много несериозно подходиха този път... Tired

# 96
  • в страната на чудесата
KYHFPAEY4XXW кодче за 5 евро до 30 април
мисля, че този код не работи.  Peace

# 97
chokolina, съжалявам че и при вас така се е получило! Аз им писах един имейл да ги питам дали няма някакъв  проблем, защото 2 артикула не можаха да ги съберат и пратят толкова време, те ми отговориха, че по принцип срокът за оформяне и изпращане на поръчка за България е от 7 до 14 дни. Отделно времето за пристигане по куриер...  Confused

# 98
аз се отказах от легото.... ще й взема за нг или другия рд, живот и здраве, направо лего за 4годишни, те са по 800 части и повече въорбажение се влага Heart Eyes

май ще сеотказвам и каквото и да е порръчвам, ч еме е страх да не пристигне... късно се сетих... сега ще й мисля от бг Heart Eyes

# 99
Здравейте Simple SmileИскам да попитам някой има ли това  http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Go-Baby-Go-Pelikan/Fisher-Pric … 01.13.03/1734861?    Чудя се дали да го поръчвам newsm78Благодаря предварително  bouquet

# 100
здравейте,мами!!!

да питам някой поръчвал ли е това или виждал ли го е на живо  :
http://www.mytoys.de/Spearmark-H%C3%A4ngelampe-aus-Papier-Winnie … c.ca01.12/1890652

# 101
обаче сега се чудя мира днес ми поиска кукли майка с дете... виждали ли сте в сайта, май дори барби има кайка с бебе, но не ги откривам Heart Eyes

# 102
Здравейте!
Случайно някой да има отзиви за тази количка?
http://www.mytoys.de/Rutscherfahrzeug-mit-Anh%C3%A4nger-und-Sort … a02.03.12/1951675
Благодаря ви!

# 103
и аз за включване към обща  ,ако скоро пускат джиджи или ивето моля драснете едно лично  Heart EyesPeace

Дани  Hug

Пускам обща поръчка на 22.04  (четвъртък вечер)

Който е готов с избора си, да заповяда на лс с линкове  Hug

# 104
не мога да намеря барби и детенце, само едни, където детенцето ще става зъболекар или детегледачка Crazy
мнгоо ми се иска само детенце барби или детенце и майка друга марка Praynig
и - като гледате - ако поръчам с ива утре вечер дали ще дойде до 6-7ми ooooh! или, каквото харесам - да го търся из бг Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт