My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 879
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
 И аз с въпросче Embarassed На кой телефон на Интерлогистика звъните? На офиса им във Варна или на Софийския?. Днес пратката ми е влязла в БГ и би трябвало утре да ми я докарат, но аз до обяд няма да съм си вкъщи и искам да им се обадя.

# 121
Момичета може ли да ми дадете предложение за тротинетка за 3 год. момченце.Дали сте си поръчвали?

# 122
  • София
И аз с въпросче Embarassed На кой телефон на Интерлогистика звъните? На офиса им във Варна или на Софийския?. Днес пратката ми е влязла в БГ и би трябвало утре да ми я докарат, но аз до обяд няма да съм си вкъщи и искам да им се обадя.

veroniki, на софийския им звъня аз и се уговарям с тях, ако излизам  Peace

# 123
Момичета може ли да ми дадете предложение за тротинетка за 3 год. момченце.Дали сте си поръчвали?

Ето една

И може да разгледаш тук.

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 20:41 от MarinaZh

# 124
  • София
 jijibiji, благодаря ти за бързия отговор Hug

# 125
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Вместо запис- за 28.04.2010г се очертава поръчка за Велико Търново - доставка 2.70 евро. Ако има желаещи - ЛС!

# 126
  • София

В парка, където се разхождаме име едно детенце, което кара такава тротинетка. Забелязах я още миналата есен, но тогава не беше налична в сайта. Направо съм очарована колко умело се справяше. Това, което ми направи впечатление, че по едно време я подкара със завидна скорост едно доста мъничко детенце под 2год. Преди две седмици видях, че това семейство носеше вече две такива тротинетки  Laughing

Ама и цената им е доста солена...

Запалих се по този модел и за Коледа поръчах на дъщеря ми такава http://www.mytoys.de/Powerslide-Scooter-HOT-WHEELS-Trasher/Scoot … a01.10.03/1560271, но на Худорa (беше към 40Е). Харесва ми много и дъщеря ми добре я кара, но за толкова малко дете няма да е подходяща, защото изисква повече умения. За възрастни е супер - редовно я карам Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 12:43 от maminko

# 127
maminko, а как се управлява с джойстика?
И аз съм навита на такава, още повече, че са до 50кг ( maxi micro-то ), т.е. става и за мен  Laughing

# 128
Някой от София ще поръчва ли днес?

# 129
  • София
maminko, а как се управлява с джойстика?
И аз съм навита на такава, още повече, че са до 50кг ( maxi micro-то ), т.е. става и за мен  Laughing

Тази с джойстика е до 100кг (поне нашата) Simple Smile

Управлението е доста лесно - снимки Снимала съм предните колела, когато се натисне самия джойстик наляво или надясно пружините помагат за завъртане на колелата.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 13:16 от maminko

# 130
Момичета, интересувам се за София ще организирате ли скоро поръчка?
Искам да поръчам някои влакчета за сина ми.
Изобщо каква е организацията по поръчката, ще се радвам ако ме запознаете  Simple Smile

# 131
Организацията се обяснява през две-три странички, но няма кой да прочете. Най-лесното е да започнете да четете отзад напред и търсите червени букви, като ги срещнете, прочитате кой, кога и за кой град ще пуска поръчка. Не очаквайте да ви пишат лично момичетата, редно е вие да им пишете.

# 132

Тази със джойстика е до 100кг (поне нашата) Simple Smile

Още по-добре, благодаря.

# 133

И още един въпрос - тази преграда за легло става ли за всякакви легла, понеже нашата спалня е с рамка?

Благодаря за вниманието.

Мога да коментирам преградата, защото от няколко дни я ползвам  Simple Smile. Става за легло с рамка, нашето е точно такова - преградата е Г образна и по-късата страна се подпъхва под матрака. на пръв поглед изглежда много паянтова, защото е пластмасова, но честно казано си е стабилна и ако не се катериш или сядаш на нея, няма какво да и стане  Peace.

# 134
3ори, много благодаря   bouquet !
Преводачът ми дава , че преградата е метална, имате ли представа защо?

Общи условия

Активация на акаунт