My Toys - В света на играчките - 30!

• 39 985
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Младост
Пратили са ми код за -10% отстъпка послучай ЧРД (валиден до 03.05.)...едва ли ще го ползвам, но пък ако е персонален как да го преотстъпя на правещите поръчка? Rolling Eyes

# 166
Дали някой би ми помогнал да се регистрирам? Не разбирам немски и до сега не съм се регистрирала в сайт!
Ако някой има желание и време да ми обясни какво да пиша стъпка по стъпка в скайп, нека пише на лични>
Благодаря Ви!

# 167
  • София-Младост
Дали някой би ми помогнал да се регистрирам? Не разбирам немски и до сега не съм се регистрирала в сайт!
Ако някой има желание и време да ми обясни какво да пиша стъпка по стъпка в скайп, нека пише на лични>
Благодаря Ви!
Виж в първият пост има упътване, а можеш и да ползваш google  преводач

# 168
  • София
Благодаря Ви!

Hary, Ала-Бала точно те е упътила, аз незнам дума на немски, но се оправих сама само с първия пост, много хубаво е обяснено...ако закъсаш някъде питай конкретно, ще помагаме  Peace

Ала-Бала, бихме се въползвали от кодчето за поръчката вторник вечер, ако е актуална офертата  Hug

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 10:47 от jijibiji

# 169
  • София-Младост
Ала-Бала, бихме се въползвали от кодчето за поръчката вторник вечер, ако е актуална офертата  Hug
С удоволствие, вече е в личните ти.  Simple Smile

# 170
  • София
С удоволствие, вече е в личните ти.  Simple Smile

Мноого, много благодаря   bouquet Hug Изпробвах, действа, та мога спокойно да обявя:

Поръчка вторник вечер, -10% /благодарение на Ала-Бала   bouquet/, желаещи на ЛС

# 171
При регистрацията на Adresszusatz:
(optional) какво се пише?

# 172
# 173
  • София-Младост
При регистрацията на Adresszusatz:
(optional) какво се пише?
Adresszusatz означава допълни адреса, полето не е задължително, просто повееч място са дали.

# 174
пратили са ми мейл от тойса за голямо намаление,но неможах да разбера с преводачката от днес до 5 май ли е или започва на 5 май newsm78

der Countdown lauft! Seien Sie schnell und sichern Sie sich noch bis zum 5. Mai 2010 um 01.00 Uhr tolle Markenartikel zu besonders gunstigen Preisen.

Clever sparen bei Babyartikeln, Kindermode, Spielzeug und vielem mehr ? jetzt im grossen myToys.de-Lagerverkauf!

# 175
  • София
момичета
чудя се дали това е по-добър вариант от триколките, някой ползвал ли е, струва ли си парите
http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-orange/K … erverkauf/1869349

дали е здрава конструкцията и безшумни колелата? ще съм много благодарна ако някоя мама се включи с мнение, защото мисля да се възползвам от общата поръчка, която подготвя jijibiji за софия  Grinning

а относно разпродажбата, в сайта в началото го има съобщението но там си пише че разпродажбата ENDET /свършва/ на 5 май и има препратка към сегашната разпродажба. май каквото има сега, това ще е. но нека по опитните мами кажат, че аз още не съм поръчвала от сайта.

хубав ден на всички  Hug

# 176
  • София
момичета
чудя се дали това е по-добър вариант от триколките, някой ползвал ли е, струва ли си парите
http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-orange/K … erverkauf/1869349

дали е здрава конструкцията и безшумни колелата? ще съм много благодарна ако някоя мама се включи с мнение, защото мисля да се възползвам от общата поръчка, която подготвя jijibiji за софия  Grinning

И аз се интересувам от отзиви Simple Smile

# 177
  • София
Здравейте момичета,
искам да поръчам от тези сандали:
http://www.mytoys.de/Winnie-the-Pooh-WINNIE-THE-POOH-Baby-Trekki … a02.12.06/1955646

Ще съм много благодарна, ако някой е поръчал да сподели колко сантиметра е стъпалото на 20ти или 21ви номер, а може и друг(аз ще си сметна за 20ти).   bouquet

# 178
  • велико търново
Здравейте, днес си получихме колелото без педали. Нямам търпение да го сглобим да видим дали малкия ще прояви интерес, но ще изчакаме до Св. Константин и Елена  Crazy

Искам да изкажа огромни БЛАГОДАРНОСТИ на jijibiji   bouquet Благодаря ти за всичко  Hug

И сега да попитам, купували ли сте слънчеви очила ? Търся за момиченцето ми на 7 години, че само иска да носи моите   Tired , но нещо не се справям с търсенето  Blush Благодаря Предварително, ако ми препоръчате нещо   bouquet

Би ли споделила с нас точно кое колело взе за малкия.Благодаря ти.

# 179
Благодаря ти за отговора, jijibiji! Ще следя темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт