Счупена ключица при раждане!

• 7 031
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
... Не вждам причина просто да скрият факта. За епикризите наистина ги пишат под индиго.

една причина е да не ги съди за небрежност. Друга причина е счупването да не е по време на раждането, а от небрежна акушерка по врме на престоя след това.

# 31
Това, юе не са забелязали грам пък не е оправдание, според мен, защото ми говори колко "обстойно" преглеждат новородените бебчета

# 32
На моя близка дъщеричката се роди със счупена ключица . За щастие зарастна много бързо и не й е създавала проблеми. Дано и при вас нещата да са така.

# 33
Дъщеря ми също се родди със спукана или счупена ключица и до ден днешен незная,но на 2-я ден педиатъра в болницата го установи,демек първи след раждането.Даже сложи бележка на креватчето да се внимава с нея и беше дала насоки как да обличаме и слагаме да спи.Но много го болеше детето ..... Sad

# 34
Раждах във Втора Градска, подала съм жалба, ще чакам отговор....може би на кукуво лято

това не е единствения случай, в който са премълчавали за подобно нещо там. в стаята с мен имаше жена, която роди доста едро момченце. чак на третия ден, малко преди изписването, минаха на визитация от детското отделение и едната от лекарките й каза "ти нали знаеш че трябва да внимаваш, защото детето има счупена ключица при раждането". майката разбира се изпадна в шок, никой нищо не й беше казал, а лекарката й го каза някак междудругото, все едно и каза че си е изтървала носната кърпичка  Twisted Evil детското отделение на тази болница е под всякаква критика, така че напълно заслужават най накрая някой да ги осъди. ако имаш желание и адвокат ти каже че имаш шанс, моят съвет е да действаш. а ако имате нужда някой да свидетелства за нещата, които се случват там - аз съм на среща. стоях една седмица и мога да разкажа доста неща, познавам и други две майки, които могат да разкажат това-онова.  Peace

упс, чак сега видях колко е стара темата... но все пак Simple Smile

# 35
  • София
Мъжът ми е бил огромно бебе и при раждането също му е била счупена ключицата. От лекарите, умишлено. Като са информирали майка му (a.k.a. свекърва ми) още по време на раждането, че това била стандартна лекарска практика в такива случаи. Не са правили нищо специално, зараснало е за много кратко време и не е имал проблеми в последствие.
На мен ми се вижда варварско да направиш такова нещо умишлено, но.... стандартна лекарска практика било видиш ли. Поне преди 30 години в СЗ е било, ама като гледам и до ден днешен...
Успокоението на лекарите е, че хич не го боляло, защото костите на бебетата били като хрущялчета Shocked Ще каже човек, че не бебета, а акулчета се раждат.

Общи условия

Активация на акаунт