Юлски бебета-Тема 31

• 22 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета-кокичета и от мен!

Моят Марти се измъчи тия дни - вдигна температура и имаше зверска хрема, най-вероятно от пробиващ горен зъб. Слава Богу днес вече е малко по-добре, свали температурата и нослето не е толкова зверски запушено. Гадното от цялата ситуация е, че явно секретите му стоят в гърлото и като хапне малко се закашля и хайдееее всичко отива навън Sad Ако така ще вадим всеки зъб, не знам... Нямам такъв горчив опит до сега от зъби ooooh!

Ама стига с мрънкане, сега да ви се похваля: имам си две страхотни шалтета с Мечо Пух за детската стая. Да е жива и здрава мама Диди! Толкова е оправна - рече и отсече, захвана се момичето и за 3 дни шалтетата бяха закупени и изпратени при мен. Страшна фурия, ейййй!   bouquet

И са ми готови половината снимки от фотосесията. Който иска може да разгледа:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?id=100000368705028&aid=12570

Как мина днес срещичката в Южния парк? Никой не разказва, да не сте там още на по биричка Heart Eyes

# 721
Здравейте и от мен,

Срещичката в Южния днес се състоя от мен и Мамбина. Абсолютна прекрасност, както винаги. Мисля, че успяхме да хванем тен. Поне аз и Калина, де. От утре вече ще я мажа със слънцезащитен крем, че доста напича, а тя не се плаши много от слънцето.

Евита, умирам да разгледам снимките ви, но не ползвам фейсбук и ми иска парола. Мрън.

По-готварски оправните мами - хелп! Мога ли да намажа тутманика на Мама Диди с цяло яйце разбито с малко мляко. Късно видях, че ставало въпрос само за жълтъка, ама не ми се изхвърля цяло яйце, че няма какво да го правя. В момента втасва туй кулинарно чудо и имам малко време преди да го наплескам.

Ей, никакви ви няма.

# 722
  • Варна
Привет с това хубаво време форума наистина опустя- ама така трябва да е .
ето един интересен линк, не е за бебета, не е за захранване, а просто за разнообразие-  newsm44 http://www.boredpanda.com/30-creative-bag-advertisements/

# 723
  • Кърджали
Аз пък пробвах да си направя този тутманик и преживях провал. Ма то кога съм се занимавала с месене, та да стане... Ще плача пък, ядеше ми се тутманик. Утре освен да пробвам пак...Къде бъркам....
Иначе, Кати и тази вечер ме зарадва като си заспа почти сама.Почти, защото все пак си сучеше, няма да я оставя да заспи без да я накърмя, я. Обаче я гледам че не бърза да заспива, и е много спокойна нещо, оставих я на леглото и. Детето се повъртя, повъртя и пак се повъртя ама заспа за няма и 5 минути. Е , заспа в средата на кошарата, ама нали заспа. Това ми дава надежда, че с времето отново ще си свикне да си заспива самичка, както беше и в началото. До 5-6 месец заспиваше сама, после реши че ще суче и ще спи, нали не признава залъгалки.
Днес не излизахме, така се получи и случи.Нищо утре ще наваксваме...
А, да се оплача... Не знам защо,явно заради кърменето нали гърдите ми са порастнали малко, но сега между двете гърди усещам, че съм непрекъснато изпотена. И от това почти винаги е зачервено, че дори последния път беше станало почти на ранички. ИДея си нямам как да се справя с това.

# 724
  • Варна
Някой поръчвал ли е от Спортс директ?

Ммммдаа, няма по-евтин сайт за спортни стоки..дори ибей...а ларедута и тойса са си направо скъпи...разни мами правят групови поръчки, че доствката до БГ е 30лири, виж на първа страница има линк с поръчващите  bouquet всяка седмица има поръчка, има и бебешки комплектчета и анцунзи....

# 725
  • варненка от София
Хихик, вива Ла спортс директ бих допълнила аз след Ванчето  Mr. Green Обухме се цялата фамилия, чакаме вече 4-та поръчка и няма спирка да ви кажа. Супер са нещата.

Джил, можеш да намажеш така, няма проблем. Друг пиниз при "замазването" на питки е да се намажат с кисело мляко, също става. АЗз лично не обичам намазани питки с жълтък, не ми допада нито като вкус, нито като миризма и за това когато я извадя от фурната я намазвам отгоре с олио или масло, придобива същия гланциран ефект. За справка виж последната ми питка за тържеството на Стефи в градината. То сигурно вече сте го изяли тутманика, но аз да ти кажа за някои бъдещи творчески планове в таЙзи насока.

Иначе ние биваме, гледаме се с мацките. За два дена ще сме си тринките, че тати е на Албена командировка, а на гергьовден живот и здраве ще сме вече в София. 10 дена ще сме там, чакайте ни  Mr. Green

Евита, супер са снимките. Аз също се надявам в София да успеем да направим едно фотосесийка на мацките при Калина. Мечтая си за това, пък сега я изпуснахме във Варна.

Уф, щях да пиша повечко, ама ми излетя всичко в един миг.

# 726

Джил, можеш да намажеш така, няма проблем. Друг пиниз при "замазването" на питки е да се намажат с кисело мляко, също става. АЗз лично не обичам намазани питки с жълтък, не ми допада нито като вкус, нито като миризма и за това когато я извадя от фурната я намазвам отгоре с олио или масло, придобива същия гланциран ефект. За справка виж последната ми питка за тържеството на Стефи в градината. То сигурно вече сте го изяли тутманика, но аз да ти кажа за някои бъдещи творчески планове в таЙзи насока.

Ей, баш от майстора да получа съвет. Ама съм си късметлийка. Hug Не сме го изяли - още втасва във фурната. След малко ще я загрявам за печене. Хмм, ще намажа половината с яйце, а другата с масло, за да видя кое ми харесва повече.

# 727
Джил, bon appétit - кога ще ядете тутманика?
Сложих снимки от днес:  http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-9-meseca.485725.18460698

# 728
  • София
Евита, страшни снимки  Hug
А4, снимки слагат на всякъде, има и разни сайтове за тениски по твой дизайн и снимка. Виж в гугъл. Иначе ние за метълските неща повече ходим на Графа и В. Левски, ако го знаете на втория етаж. Диагонално на кино Одеон, входа е до ресторант Под бора. Прати го там твоя човек  Peace Моето любимо е на Металика, но от Ибей.
При нас вече лазенето е на лице, от 4-5 дни започна и да се върти от гръб по корем и обратно. Вече се бях примирила, че след като проходи ще пролази, но от днес вече си мести и колената, че само се влачеше по корем преди. Тия дни я заварих и да се изравя, ако има на какво да се подпре. Изобщо, голяма почивка ни чака  Laughing.
Аз оправих багажа, и утре ставаме в 5, за да сколасаме до 6-7 ч да тръгнем. Стискайте палци да е хубаво времето  Praynig Гледах прогнозите за Гърция, над 25 градуса ще е, но за след понеделник не се знаеше още. Едва се побраха едрите неща в колата, а утре като свалим и куфарите  ooooh!, дано остане място за нас  Laughing

# 729
Миме лек път. И да ни чакате. Проучете кръчмичките в близките селца за обяд.

# 730
Вие какво всички към Гърция- една приятелка и тя отива в неделя.Блазе ви.Миме,да си изкарате страхотно и после да гледаме снимки  Hug Моята приятелка купи на детенцето си ,което е колкото нашите бански,така че врмето ще е хубаво  Peace

Евита,радвам се ,че помогнах и ви заразвах.За мен това е страшно блаженство.  Hug Хайде ,мами, на шалтетата на Мечо Пух  Mr. Green - вече три момичета във форума имаме такива  Mr. GreenПък виж после в магазина може да ми правят отстъпки. Mr. Green

Александра,няма начин да не стане тутманика.Като почнеш да мсиш тестото мачкай го 100 пъти .Като го наредиш в тавата го сложи да втасва във фурната на 50гр на вентилатор.Като удвои обема си печи както съм писала . Peace

Ние си имаме нещо като лишейче на брадичката.В началото беше пъпчици а сега е гадно.Утре Катето като стане ще я снимам да видите и да дадете съвет.Казаха ни днес ,че било от циповете на якетата но не м се вярва нещо,макар че те точно там опират. Вече сме 7700гр и 71см.  Peace

Хайде сега от мен лека нощ.Да сънувате розови сънища- за мен ще са само сънищата,че мъжо заспа изморен от бачкане преди 3ч още  Blush Да ми е жив и здрав.

# 731
  • София
Забравих да се оплача  Rolling Eyes Имам страхотийски хемороид  #Cussing out Ужас, как болиии, никога не съм имала, и сега от какво се появи  ooooh! Не съм ходила на лекар, сама се прегледах и си написах рецепта  Laughing Ама вече 3 дни няма ефект, та всеки ден купувам ново нещо. Днес взех Матсан дойч и вече дано помогне. Днес цял ден клеча в един леген със смрадлика, но все същата работа си е. Ума не ми го побира утре как ще седя на седалката, че сега се движа все едно вчера съм родила  Mr. Green

# 732
  • София
Евита много ти е хубаво мъжлето. Кажи му бързо да маха сопола.
Мимето приятно изкарване и да документираш престоя. Това с хемороида е много гадно, чувала съм, че е много въчително, дано бързо го излекуваш.
Ивинка супер идейни са тези торбички с удоволствие бих ползвала такива.

# 733
  • София
Миме,лек път и весело изкарване! Hug Вземи си възглавничка за врат и я ползвай за гъзлавничка. Peace

# 734
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт