Юлски бебета-Тема 31

• 22 601
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
А4, последния път и аз препатих от един "спешен" център, в който така и не поискаха да ни прегледат, но то е друга тема...
На 38.3 дадох Панадол и стана 38.8 тогава дадох Нурофен.. От тогава съм решила, че преди 38-38.5 няма да дам нищо, а тогава ще дам само Нурофен.. И още доста случаи съм чувала, при които Панадола не действа, ама въобще!
 Hug Бързо оздравяване!
Ели Hug

# 526
Медула, траеш си ти и не искаш да просветиш и народа тук Mr. Green Баба, означавало "Кучето лае" (от бау бау)  Joy Joy Joy Велико!!!!!

Хих, ако трябва да съм точна, изречението е "Ба ба." и означава "Кучето избяга" Mr. Green . Ти пък разкажи сега Стелла как плаче, когато й казваш "браво!". Joy

А4, спокойно, минавате през нормални бебешки неразположения, не се панирай. Аз противотемпературно не давам под 38 градуса. Peace Пожелавам ви скорошно оздравяване Hug
Ели, и на вас.

Успех и от мен на всички кандидатстващи за ученици през септември Mr. Green
Излязоха резултатите в сайта на ИСОДГ.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 12:15 от medula

# 527
А4, Ели, бързо да се оправяте и да сваляте температурата Hug.
Цветен прашец, забравих да поздравя Кати за успехите Hug.
Нас не са ни приели в ясла, разбира се Cry.
Сега говорих с мъжото, изложих му плана за раждане преди Андреа да навърши 2 годинки. Подчертах, че така ще мога да я гледам, щом не сме приети, няма да се налага да доплащам за осигуровки, от всякъде е много по- изгодно сега, после и за яслите би трябвало да имаме по- голям шанс. Каза, че майките сме опасни с плановете си Joy. Май се понави, зачуди се, че съм навита да мина пак през това и то толкова скоро, ама няма как, малко мъка, за по- голямо щастие. Сега имаме лятото да свикнем психически и после дано да стане, малко ми е притеснено, защото като искаш нещо и трябва да стане точно тогава, то никога не става, но няма да се давам на притеснения сега Laughing.

# 528
  • Варна
не че нещо, ама ви се чудя на ентусиазма  Laughing да се навиете за второ с такава разлика като нашата ... ние планувахме за 3-4 години разлика, ама на - като дойде радост не пита  Joy явно са ви послушни дечицата  Mr. Green макар че тепърва ще се започват белите  Twisted Evil като си знам децата горещо препоръчвам по-голяма разлика, но всеки си знае  Peace Hug

# 529
  • София
Нас са ни приели, но няма да я записвам, както знаете. Всъщност не знам какво да правя, защото ако не ни дадат виза, ще се видя в чудо.
Какво ще стане ако я запиша сега, а ако взема виза да я отпиша newsm78. Може ли така

# 530
  • София
А4 може би късно, но да кажа и аз. Не давам нищо под 38. Панадола го препоръчват повече като болкоуспокояващо, докато ако става въпрос за нещо вирусно е по- добре Нурофен (и пак зависи). Във вашия случай става въпрос за зъби. Ако прецениш, че на малката й е дискомфортно - пищи, плаче, нервна е - дай й Панадол. Иначе капките са с много добър ефект.
Хъм, доста си се прителнила от температурата, а и ако си ходила в спешния във 6-та част си направила грешка.
Голямо браво на Джил и ЮБ за кг-те.
НелиР може като я отпишеш веднага ще влезне друго дете.
На всички бебчета желая бързо да оздравяват, че мамите да са спокойни.

# 531
  • София
Здравейте момичета
Леле  Virginity  надявам се всичко да е наред,горкото детенце .Кажи как сте?
kukumiavka направо ме разби ,тези мъже щом е аванта да купуваме ,а? ooooh! Grinning
Julsko bebe възхищавам ти се на смелостта която проявяваш HugТо и аз бях така ,но първото ми дете беше много кротко предвид ,че беше постоянно с гипсове,но сего Жоро е много крив почти постоянно ,и аз исках трето но вече ....взех де се отказвам .Пожелавам Ви това което сте запланували да стане много бързо  Hug
Някой ме беше попитал в една от предишните теми защо Ваньо е бил в гипсове.Извиявам се ,че не помня кой беше Blush Embarassed ,но сега отговарям:Ваньо се роди с вродено заболяване на двете крачета бяха извъртяни на вътре почти нямаше петичка.Гипсираха ни веднага след раждането и сменихме незнам колко гипса.Постоянно беше с гипсове сваляхме и най-много след 2 дни слагахме нов за около 2 седмици.Към 4 месец започнахме усилени рехабилитации всеки ден ходехме при рехалибитатор и аз в къщи постоянно го правех,даже ставах и през нощта да му разтривам крачетата.За съжаление въпреки усилията ни положението не вървеше добре и се наложиха серия от операции и отново гипсове.Адът за радост обаче приключи успешно и сега детето ми има едни здрави и прави ходила  Praynig....Е едното краче леко го криви още,но това е и до навика .А и кота забременях с Жорко лекарите ни оставиха да си отдъхнем,защото възстановителния период изисква адски много  той стои с гипс по 1 месец .И това е общо взето.Надявам се да не съм Ви досадила с обяснението.
Иначе бях Ви казвала,че пък малкия фъстък се роди с увеличени бъбречни легенчета и притесненията не спряха ,на за радост вече сме добре .Бъбреците се развиват и функционират нармално и тези увеличения са изчезнали.
Е това е от нас засега
Като не пиша не пиша ,ама като реша какво стана то... Grinning
Честито на всички приети дечица в детските градини,ние естествено не сме #Cussing outНе мога да разбера като приема за набор 2009 в ОДЗ е от септември ,а ОДЗ-то в което ние кандидатстваме има само2 места newsm78 #Crazy

# 532
  • София
И аз получих мейл, че не сме изтеглени за градина  Whistling Не че сега ми е зор, нали трябва да се тръгне от някъде за догодина.
бон_тони, много се радвам, че стъпалцата са се оправили  Hug, а бъбрречните легенчета още повече  Party А в нашата 50 градина са 0 места  #Crazy
Драга, ама верно, няма ли да се сети някой, да ви подари макар и една седмица почивка Flutter Ако искаш да ти пратя пак моите евтини оферти за Гърция, ти сигурно ги помниш, но с  500 лв общо ще си изкарате страхотно.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:30 от Mime-to

# 533
  • Canada
Бон Тони, имали сте наиснита сериозни притеснения. Радвам се че всичко се е оправило  Hug
Куки, честита ти придобивка! Дано тази да е на късмет! Peace
Аз да се похваля - днес правихме фотосесия с Калина - ужасно съм щастлива, мина добре, но сега сме много уморени всички... А за Калина - незнам. ooooh! Само ще кажа, че мацката е опасна - много ме кефи, но й се чуда как издържа на това напрежение.... Crazy

# 534
  • София
Момичета, здравейте. Сега си отворих пощата и сърпрайз - класирани сме за детска градина. Сега пък малко ме е яд що не писах първо желание една друга,в която имало басейн, ама там имахме 8 т., а в нашата - 8.1. И сега почвам да се чудя какво да правя - да го записвам ли и да правя някакви врътки или да се отказвам. Дали ще има и други класирания до догодина по това време или да не разчитам на втори шанс, ако си пропилея този... newsm78
А да, това е втората изненада - първата беше, че майка ми си е счупила ръката. Честно казано, тя толкова други по-сериозни неща преживя напоследък, че точно за това не се притесних много.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:53 от Cuckoo

# 535
  • София
Ох, като ви слушам с  детските градини направо ми става лошо. Това ни чака и нас догодина.
Бон тони, радвам се, че при малкия фъстък всичко е наред. При нас също има проблем с бъбреците и следващата седмица отново ще пускаме стерилна урина. Дано да е чиста. Вие къде ходите на преглед?

# 536
Момичета, не мога да не ви се похваля!!! Имаме си количка вече.. ама количка ви казваааам  Heart Eyes
http://bubolechkamechka.snimka.bg/baby/preslava.410490.18396615.big и нататък..
Мале, голям кеф! Party Party Party

Всъщност и ние не сме приети, но не ми е голям зора Wink  Peace

# 537
  • София
Буби, много е хубава  Hug, а какъв голям багажник, тъкмо за дълги разходки  Party

# 538
Bon_toni  Shocked Направо ми стана лошо като те четох, представих си как ставаш през нощта, при такова положение наистина няма спане за родителите Confused
Бубичка, хайде честито!
Момичета, сестра ми заминават в сряда за Хюстън, кампанията още тече де, но нямат време за губене, стискайте палци!

# 539
Буболече честита ти количка, добър избор  newsm10
Честито на приелите ги в детски заведения!
Ние не сме приети  Sad, но аз друго и не очаквах за нас простосмъртните с 8.1 точки. За 2 места 46 деца трудно ще имаме точно такъв късмет та да сме едно от двете  Laughing Да е жива и здрава баба ми, която ще ми гледа Калинката, че иначе незнам какво щях да правя.

Общи условия

Активация на акаунт