Юлски бебета-Тема 31

• 22 601
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, момичета!
Всъщност като се похвалих се сетих, че не съм честитила на Кукич! Честита ви количка! Simple Smile  Hug
Миме, точно багажника оправда липсата на чанта в очите ми.. и то пА 90лв чанта.. айде и без нея може  Mr. Green

Ем, успех!  Praynig

# 541
Буб, честито. Много километри да извъртите.

Ние пък сме приети. Е то друго не се и очакваше с баба - мед. сестра в ОДЗ-то.  Laughing Но сега съм в дълбок размисъл дали съм навита да я пускам на ясла от септември. Супер малка ми се струва още. А и нали сме леко недоносенки и крехки... Grinning Laughing Grinning Май, май мама я мързи да ходи на работа и тати ще се гърби още... Ще видим.

# 542
Бубе честита количка, много е хубава  Hug Ти нова ли купи в крайна сметка? може и да си писала, ама последните дни чета по диагонал
Emily_   Praynig
Julsko bebe браво на вас, щом сте го решили действайте. Лично аз предпочитам по голяма разлика между децата си Wink Живот и здраве, ако няма изненади, № 3 ще е след няколко години  Simple Smile
На всички болни бързо оздравяване  Heart Eyes

# 543
Radina, нова купихме.. Уж щеше да е нова, но стария модел, а като отидохме в магазинаааа.. всичко отиде подяволите и взехме хем нова хем от 2010.. Разлика никаква, ама Слави като каза лилавата.. пък аз не, че се дърпах много  Laughing

Много хубаво ми става като ви чета за следващите дечица..  Heart Eyes Желая на всички действащи, нещата да не се бавят въобще!

Днес в магазина загледах количка за близнаци докато ни пишеха гаранцията.. И викам "следващите да са двойка", а продавачката - "Аааа, ние имаме и тройки!"  Joy Благодаря за пожеланието дет се вика  Mr. Green

# 544
  • София
Буби, я ходи в ДМ и си купи чанта за  8 лв , аз една черна с лилави пеперуди все я гледам, но няма да ми отива, и освен и лилава количка да си купя  Joy
Рал, така е , драпаме да се класираме, а после, малка е  Crazy

# 545
И ние не сме класирани за одз #Cussing out.Остава ми надеждата за чиста ясла, уж имаме шанс там-ходихме на 04,01 да пазим ред в ранни зори, пък да видим

# 546
  • София
Здравейте мамита!
Бон тони през голям ад сте минали, радвам се, че вече всичко е наред с вас.
Буби честита ти придобивка.
Емили стискам силно палци и ви мисля Praynig (нашата мисия в Израел е успешна).
Куку майка ти бързо да се оправя, но е кофти да ти кажа, моята си счупи ръката на 02.02. и сега още не си е възстановила движенията напълно, ходи и на рехабилитация и пак не може нищо да вдига нищо тежко с нея.

# 547
  • София
За следваща анкета, ако искате може да пуснем запитване: колко мами вече ходят на работа; ще започнат при навършване на годинка; две и т.н.

# 548
Тотално съм ви изтървала края, но тези дни бях на друга вълна.
Имам много поводи за черпене, но сега не съм в състояние да извадя каквато и да било картинка.
Владето днес става на 9 месеца - минаха като сън, просто не е честно така бързо да растнат тези деца  Hug
Приеха ни в ясла, това е другата най-голяма новина при нас. Не се радвам ... в смисъл на фона на безумната криза съм доволна, че има място и няма да се притеснявам и да мисля финансови еквилибристики от септември, но някак изобщо не се чувствам готова да го дам на ясла...
Ох криво ми е - хубавко бяхме почнали с лиготийките по едно време.
 Hug
Утре се надявам да съм в друга кондиция.  Hug Hug Hug на всички бебоци и на вас!

# 549
  • София
Ем, силно стиснати палци от нас. Моля се всичко да мине наред и да ни зарадваш с хубави новини  Praynig Praynig Hug
Бубе, айде да ви е честито! Много хубава ви е количката.
Драга, ами определено смело ми звучи, нооо като се замисля, ако не бях родила секцио моооже би и аз да бях на тоз акъл.
Фортунче, все забравям да ти пиша. Хайде честито ви отбиване. Нас туй ни чака и като се сетя малко ме втриса, че не знам как ще стане тази работа с туй сукалче. За възглавницата – аз се преодих, че то голямо друсане, голямо нещо...
Разбира се и нии сме сред тези аут от яслите, та ще трябва да мисля варианти за септември...гадост!

# 550
  • София
Да питам, защо всички говорят за тръгване на работа от септември? Смятате си и отпуската ли, или нещо друго? Аз ще имам за 2 г. и половина, което е 50 дни  newsm78

# 551
И ние не сме приети ... тайно ми се искаше да я приемат и да започна работа ...то аз от вкъщи не спирам да работя, както и в къщи .. та поне да отида на работно място, че да си почина малко Simple Smile
(да не ме чуе шефа:) но когато си обичаш работата е така .
Джил, Медула какво стана при вас?
Днес направихме голяма разходка, от НДК до кв. Изток пеш през Борисовата, много приятно беше, но сега адски ме мързи и Бени ще си остане неизпрана тази вечер. Аз пак търся квартира, бях спряла, защото реших че тук мн ми харесва .. но пак ме е обхванала музата и така вече 3 год.
Mime-to - защото приема е от Септември, но да имаш право да си ползваш отпуската която се е събрала

Варненки- да ви попитам , къде е по-хубаво да почиваме лятото с Бени на Албена (тематично) или на Св. Константин и Елена?

# 552
  • Варна
Здравейте,
мен май ми стана навик да се включвам все късно вечер тези дни ама тогава само ми остава време да почета и да споделя с вас.
Nellyr- не мисля че е проблем, просто ще я отпишеш, една приятелка нейния така и не свикна на ясла и просто освободиха мястото отписаха го.
за температурата- само над 38 давам и ги редувам нурофен и панадол, дано не ми се налага скоро пак да я прилагам тази схема че първия и последния ни път (2 в 1 досега) не искам изобщо да си го спомням даже това разболяване  Praynig
За анкетата отговорих на 1г- имам предвид по близа до 1 отколокото до 2- живот и здраве, че иначе финансово не виждам как ще се справим, и в тази връзка някой има ли познания какво значи че си защитен и ти се пази работното място понеже имам следния казус- фирмата е  прехвърлена на други лица вече които изобщо реално не ме познават но дефакто се водя на работа при тях какъв е смисъла на това защитена от освобождаване след края на майчинството някой знае ли?ако е буквално- да се върна и да ме освободят след месец.......не се виждам много защитена- наистина не ми е ясно или имат предвид че трябва да ме върнат ама има някакъв гарантиран срок да работя ли...... и така не ми се вързва да е ....
linet 102- мен албена ми се струва по спокойно, на констатни и елена вече е тъпкано с хотели и въздуха май отдавна липсва.......естествено зависи и от разположението, и а не говоря за хотел на първа линия в никакъв случай но което и да е място.
Бубичка- много добър избор на количка - поздравления и да си я ползвате със здраве! Hug
бон тони- направо като четох сте герои дано всичко е останало назад в миналото и вече сте ок.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 23:25 от ivinnka

# 553
linet102, според мен на Албена  Peace

А относно анкетата за сега не мисля да започвам работа. Но в този живот нищо не се знае, та че ... Rolling Eyes

# 554
Ооо, Миме, супер звучи офертата за чанта.. и е добър повод да посетим ДМ вече. В кой ДМ е тая чанта да ида да грабя  Mr. Green Добре, че купихме лилавата количка да има кой да вземе чантата  Joy

За анкетата.. ами реално не съм спирала работа аз.. та - вече работя.

Общи условия

Активация на акаунт