Юлски бебета-Тема 31

• 22 602
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Линет ние се спряхме на Албена, разгледах доста оферти и като че ли Константин и Елена ми се сториха по скъпи, освен това Албена има прекрсна гора и многоооо място за разхождане на бебе  Laughing
По този повод варненки ще отскачам почти всеки ден до Варна и може да направиме някоя срещичка в морската!  Hug
Работа още от Август мисля да почвам, но така е думата от Септември, че нали уж лятото да свърши  Laughing

# 556
  • Варна
линет - и аз съм за Албена - по-спокойно е там (все още)

за анкетата - 2 години, понеже мисля догодина да пробвам за яслата, все още можем да си позволим да не работя,слава богу  Praynig защото ми се струва прекалено малък на 1,5 години да го пусна  Confused тя каката все още не ходи на градина , нали не ни приеха мин.година...заради промените в закона... Rolling Eyes

ръчичката на Кайо е добре,няма спомен от вчерашните сълзи  Heart Eyes то минава веднага - още докато я наместят  Peace ама трябва да го пазя от бъдещи контузии,че казват-  лесно се повтаряло  ooooh!

# 557
Здравейте и от нашия лагер.

Калина не е приета в ясла засега. Ще чакам да видя класиранията и в чистите ясли, където сме подали молба. Може пък от там да изскочи заека, въпреки че нямам големи надежди. В такива случаи казвам - "всяко зло за добро" и отивам да си сипя едно малко.

Ем, Praynig
Буби, честита ти количка. Бягай и за чантата.
Нели, според мен я запиши, ако не си сигурна, че ще заминете.
Драга, само така. И без това няма места по ДГ. Joy
Линет, абе не ви ли наваля глупавия дъжд? Цял ден приритвах за разходка по парковете и цял ден ръмеше при нас. За курортите - преценето и според това в кой месец ще отидете. Ако е юни или септември, не бих избрала Албена.

Ние ще ходим през юни в Слънчев бряг. Ако останат пари през септемви пак, не знам още къде. Ако съм отбила Инето, ще скокнем и за няколко уикенда, където ни се види интересно.

Днес отидохме за малко да разгледаме новия МОЛ, но не се престраших да влезем в Карфур. Тълпата вътре беше неописуема. Иначе по етажите беше що годе нормално. Има няколко нови за БГ магазина, вкл. Гап и Некст (които още не са отворили). Дрехи не съм гледала, защото мисля да пазарувам за себе си едва в края на лятото ('щото до тогава ще съм мацка, нали се сещате hahaha). Два-три бебешки и детски мернах. Има кина, боулинг. Изобщо - не е зле.

За анкетата - наесен с песен.

# 558
          Привет момичета,

На всички имали повод за празнуване(РД, прически , колички и добри резултати), честито !

Адашке, стискам палци за Том.

На анкетата отговорих, че ще се върна на работа, когато малян навърши две години. Сегашното статукво много ме устройва. Гледам си детето, мъжа и къщата.  Отчитам , че ме е хванал здраво мързела, и съм станала голяма глезла. Занимавам се с разни любими занимания, за които до сега не ми е оставало време. Започнала съм да работя още като ученичка, след това и по време на студентството,  затова сега не бързам. А и в тази криза, заплатите като цяло са по-ниски, и от тази гледна точка, мисля че момента не е много подходящ да се работи за пари.

По повод гр. договори, аз попитах в тази тема и в един счетоводен форум, и получих напълно противоположни отговори, затова договорите  ги сключих  на името на мъжа ми.

Сиси, ако е удобно, може ли да ти изпратя мейл за книгата на Мариманова?  Досега нищо не съм чела за тази диета, но имам килограми за сваляне. Забременях на 75, родих на 90, в къщи се прибрах 80 и после качих 5, след което скрих кантара. В момента не знам колко съм, но ми тежи и искам нещо да направя, и да не разчитам само на майката-природа.         

Лека нощ  и приятни сънища! Hug Hug Hug

# 559
Аааа, Джил! А, бой де! Това със смеха не се връзва с това, че ще си мацка.. Вярвам, че ще си, без "  hahahanewsm10 Hug
Наздраве!  Mr. Green

# 560
Буби, човек трябва да гледа с лека насмешка на себе си и на плановете си, че ако се вземе много на сериозно... ooooh! Не мога да го мисля. Тенк ю, за вярата обаче. Ще те черпя по едно (или повече) наздравета, когато кажеш.

# 561
Сериозно И оптимистично...
Моите наздравета винаги са били доооста безалкохолни, ама не винаги ми личи, че са такива..
Имам един познат, той все ми казва, че съм се родила на 2 малки  Laughing Ама то туй само в лигавите периоди, де..

Напоследък /то какво напоследък откакто започнахме да си "правим" Преслава, 2 години ще станат вече Laughing / съм някакъв непоправим глуповат оптимист.. Ама е яко  Blush

# 562
  • София
Ооо, Миме, супер звучи офертата за чанта.. и е добър повод да посетим ДМ вече. В кой ДМ е тая чанта да ида да грабя  Mr. Green Добре, че купихме лилавата количка да има кой да вземе чантата  Joy
Аз в този на Стамболийски ходя, вече 3 чанти си купих  Crazy Но предполагам и на университета ще ги има. Има 2 модела и няколко десена, всички са хубави, зависи вече, какъв цвят ти е количката. Откопчават се лесно от дръжката и си я носиш на рамо.

# 563
  • USA
Добро утро, момичета Heart Eyes!

Бубичка,честита ви количка!Много е хубава.

Emily, стискам палци да се съберат паричките и лечението да е успешно Praynig.

бон тони
, добре, че вече всичко е наред Hug.

Днес прекарахме със Стейси 7 часа в мола Shocked. Понеже не очаквах, не взех нито един памперс Embarassed. Миличката обаче не се и обади ( не беше акала Simple Smile). Добре, че поне храна имах в себе си Simple Smile Embarassed.

Момичета, слагах снимки на Стейси в албума преди няколко дни и гледам само 5-6 момичета са сложили Sad. Моля ви, слагайте, че искам да видя всички бебоци Praynig Heart Eyes.

# 564
  • София
Добро утро мамита!
Маймун ти сега ме подсети, че и аз не съм слагала снимки в албумчето за 10 месечните бебенца. Отивам да го разгледам сега, а довечера ще гледам и да кача, че сега мислим да тръгваме към тревичката (на вилата), че таткото иска да я коси.
Grinning
Иначе и на мен много ми се иска да се преборя с всички излишни килограми, но май няма да стане наведнъж, че вече взеха ужасно да ми писват тези меса които ям. Може би ще започна захранването и след известен интервал ще направя още един курс. Успех на всички които "гладуват", бързо да достигнат желаните резултати.
Приятен ден на всички!

# 565
# 566
Привет момичета!
Ама как само сте се разписали по нощите. Mr. Green
По повод анкетата, мисля да се върна на работа чак след 3-та годинка на Мони, стига все още да имам тази възможност де. Моят опит говори, че около 3-та годинка е идеалната възраст за подобни промени в живота им, преди това са още мн. малки и раними /не само физически/, а след това пък стават много големи и по-затворени и трудно адаптивни.
Бон тони, радвам се че този критичен и труден период при вас е отминал и то с добър край. Няма по-голяма мъка от това децата да не са добре. Hug
Ем, от теб чакам добри вести. Heart Eyes
Фелисити, и аз го пробвах този номер с възглавницата, ама нъц, много е капризна момата, не подейства. Така че си я караме по класиката в жанра "преспиване". Целувки от нас за Кайко-зайко. Heart Eyes
Бубичка, много ми хареса новата количка. Е да ти кажа, радвам се че онова момиче си изтегли обявата. Ами за по-добро било. Със зраве да си я ползвате. Кукумявче, честито ново возило и на вас. Hug
За Т, винаги над 37,5 давам температуропонижаващо, независимо как се чувства.
Ели, А4, как сте?
Все забравям да кажа, че съм за кой ли път изумена от майсторството на Марулка. Питката е страхоотна. Hug

# 567
Айде и аз качих снимки, че отдавна се каня, пък все се мотам.
Цветен, ти си ми пример как когато има желание но няма възможност - начин винаги се намира! Благодаря!
Аз отговорих на анкетата след 2 годинки, при мен нещата са малко гъвкави и ако се окаже, че таткото увисне за някой и друг месец ще я гледа той, пък аз ще взема нещо за в къщи. Че преди ставаше сама да се гледа и аз да поработвам, ама сега вече - не.

# 568
Бон Тони, като те четох и ми настръхна косата, радвам се, че всичко вече е наред и с двамата. Да ти кажа, Андреа е спокойно дете, има си разбира се изнервящи моменти, но като цял не мога да се оплача, затова съм навита на второ толкова скоро, а и Валерия ни бие всичките, тя е бременна с трето си породено дете Laughing. Не влизаш често, изпуснала си, че вече си имаме бременна от нашите мами Laughing.
Виржинити, знам ли кое е по- добре, каквото дойде ще се справим, за разлика зависи, имам и с голяма и с малка приятели, при всеки различно, дано при нас се окаже добра комбинация.
Ем,  Hug Praynig.
Сuско, честита ви ясла, много кофти за майка ти, бързо да се оправя.
Миме, вчера приятелката ми предложи това да ни е подаръка от компанията, екскурзията до Турция, която планирах. А това в БГ, беше дори за по- малко от 500 лв., много изгодно беше #Cussing out.
Буболече, честита количка, да си я буташ с кеф.

# 569
  • Варна
да ви покажа моя син, как си стегна багажа тая сутрин и тръгна да се изнася  Joy 
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-9-meseca.485725.18403928.big

Общи условия

Активация на акаунт