и оздравявайте бързо, ............ да не се караме 
,малко ми е мъчно за бебоците и татко им,но гледам да се успокоявам с това,че на малкия батко му се отразява много добре да си е с мен.

Да нагушкаш мамината гордост Лили.
Мишето и то тръгва по стъпките на кака си. 
Браво на кака й
Ти как си? 

Браво на Мишето!
Прегръдки на вас с Мишката!

), замразени по същите съображения плюс това, че не съм сигурна какви качества имат след замразяването, в смисъл незнам дали им е останал някой друг витамин
но принципно чакам да излезнат сезонните плодове и почвам да ги давам сурови.
, но през сезона стройтелните обекти спират работа, а и така и трябва да бъде
хората отиват на почивка не да слушат скърцане и тропане. Моя направо е изпушил, че изостават със сроковете, както винаги, отпуснали са им 15 дни ама според него няма да свършат. На всичкото отгоре от както сме тук той работи без почивен ден (почивал е само за великден 2 дни нищто че великден е 3 дни той още в понеделник беше на работа) всички имат почивки само той няма и покрай това и аз изплясквам защото се сещате, че и за мен няма почивка, няма кой да ме отмени изобщо. Да не говорим, че любовните милувки са на изчезване. И колкото наближава края на сроковете толкова по-късно се прибира
всяка седмица идва шефа му и той седи да уточняват графици до 21ч. има дни в който изобщо не се виждаме защото с мишо вече сме си легнали той като се прибира. За капак на всичко един работник почучил инсулт, а на следващият ден друг пък паднал от скелето
слава богу от ниско и е без сериозни травми, но е с две счупени ръце и нос. И моя ги води по болниците до бургас и седи до 100 часа ... Ох само да се оправят хората, че лоша работа...
.

И бързо оздравяване на Калинка! Няма да те успокоявам за болестите, защото вече знаеш, че каквото и да правим не можем да защититим напълно децата. Само едно голямо гуш от мен и горе главата, всичко ще се оправи, миличка! 
На теб до края на годината ще ти трябват поне 3 последователни почивки "ала Тайланд"
Много целувки на малките и големи дребоси и прегръдки на теб и всеотдайният ви татко 
/.
Ще си идвате ли тази година в Бг?
Научила се е да показва, че й се гади когато има някакво парченце, ама много смешно, седи по няколко секунди с отворена уста или вика "Ааа", все едно ми казва - ша ме задавиш така, а аз задължително започвам да се хиля, понеже е много смешна.
Препоръчани теми