Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 683
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
оптимизмът на любовната магия

ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЮБОВТА КРАСИВА И ПРЕКРАСНА
СЦЕНАРИСТИТЕ ЗАВЪРТЯХА  Я В ТРАГЕДИЯ НЕЯСНА
ОТ ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС СЕ ПОВЛИЯХА
И ПРОДЪЛЖЕНИЕ ИЗМИСЛЯТ, НО НЕ УСПЯХА

КРАСИВАТА ЛЮБОВ ПРЕВЪРНАХА В МЕЧТА
ЩЕ ИЗДЪРЖАТ ЛИ СЕГА ХАРУН И ЕДА
НА ТОЛКОВА ТОРМОЗ ГИ ПОДЛОЖИХА
ЛЮБОВТА ИМ ОТ ВСИЧКИТЕ СКРИХА

НО НЕ УГАСВА- ЛЮБОВТА ИМ Е МАГИЯ
ПРЕПЯТСТВИЯ МИНАВАТ КАТ ФУРИЯ
ЛЪЖИТЕ НА МАМИ, ТАТКОВЦИ И ЛЕЛИ
ИЗМЪЧВАТ НИ И ДОСТА СА ПРЕЛЕЛИ

ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ХАРУН Е ТЪЙ УСТРОЕН
ВЪВ ФИЛМА ДА ХОДИ ВЕЧНО НЕСПОКОЕН
ОТ СЕСТРИТЕ С ДВЕ ИМЕНА НАРЕЧЕН
НО НА ЕДНАТА Е САМО ОБРЕЧЕН

С ЕДА СЪРЦЕТО ГО ТЕГЛИ ДА ЖИВЕЕ
ДОРИ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ СИЛНО ДА ЛИНЕЕ
НА КЕЯ СЕДИ, МИСЛИ И ГЛЕДА СВОДА НЕБЕСЕН
КОПНЕЕ ЗА ЕДА, ЗАЕДНО СА КАТО В ПЕСЕН

ЛЮБОВТА МУ КЪМ ЕДА И ЯМУР Е ТЪЙ СИЛНА
БОРИ СЕ ДО ПОЛУДА ЗА ТЯХ С ЯРОСТ ОБИЛНА
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ВЛЮБЕНИЯ ДА ЗАДЪЛЖИ
ДА СЕ ОТКАЖЕ- НЕ, ВСЕ ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ

ЩЕ ДОЖИВЕЕМ И НИЕ ЗНАМ ТОВА
ДА ВИДИМ ЩАСТЛИВИ ХАРУН И ЕДА
ТОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ БЕЗ КАПКА СЪМНЕНИЕ
ЧЕ ЛЮБОВТА ИМ ЩЕ ПОБЕДИ ДОРИ И В МЪЧЕНИЕ

ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ЗА ЗАГЛАВИЕ НА ТОВА ИЗЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ, КАК ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ТОВА ОПИЯНЕНИЕ ????????????????????????

БЛАГОДАРЯ ВИ

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:00 от adi_h

# 181
  • София
bganio, защо ли ми се струва, че нещо не си в настроение? newsm78 newsm78 newsm78
Да безмълвен и опасен дето се вика човек да го е страх да му гука

Как безмълвен бе? От сутринта редя коментар след коментар, на които никой не обръща внимание. То не, че и аз си вярвам особено на тях...Вие сега какво искате - да почна и аз да рева по синята ризка на Харун. Между другото имам абсолютно същата...
hahaha hahaha
Ама така е имаш коментари ама нещо много сериозни (в стил ЗОП)
А за ризата не верваме трябва да направиш снимка и да я сложиш тука и до нея на Харун да видим дали е същатат hahaha hahaha

Няма проблем, но изчакай малко, че сега се къпах и синята ми ризка още не е изсъхнала. То и обувки, палто, пуловер  и т.н. имам да суша. Пък в това дъждовно време бавно съхнат  - направо вече не ми къпе...

# 182
  • София
НЕ ВАЖНА РИЗАТА, А ТОВА ПОД РИЗАТА.

Ако беше казала и че не важна кожата и плочките, а това под тях, щях веднага да ти изпратя последната си рентгенова снимка.

# 183
Как безмълвен бе? От сутринта редя коментар след коментар, на които никой не обръща внимание. То не, че и аз си вярвам особено на тях...Вие сега какво искате - да почна и аз да рева по синята ризка на Харун. Между другото имам абсолютно същата...
hahaha hahaha
Ама така е имаш коментари ама нещо много сериозни (в стил ЗОП)
А за ризата не верваме трябва да направиш снимка и да я сложиш тука и до нея на Харун да видим дали е същатат hahaha hahaha

Няма проблем, но изчакай малко, че сега се къпах и синята ми ризка още не е изсъхнала. То и обувки, палто, пуловер  и т.н. имам да суша. Пък в това дъждовно време бавно съхнат  - направо вече не ми къпе...
аа ЗНАчИ ВчЕРАшНОТО ТИ ПИСМО ДО \еДА Е ПРИСТИГНАЛО ТАКА ЛИИ Д АРАЗБИРАМ Joy

# 184
Охххххххххххххххх! Вече не издържам!Бату цели нещо повече от сестра си. Бурак иска холдинга!
БГХЕЛП нещо спомена, 4е това ще бъде последната страшна серия.
Правилно ли съм разбрала?
[/quote]
От Unutulmaz dizi така поне ме увериха. На въпроса до кога ще продължава тази агония, те ми отговориха и 41 епизод. Ако са ми казали истната,значи че ще е така.
[/quote]
Това може да се тълкува и другояче - и 41 епизод и 42 и 43 и 44 и т.н.......
[/quote]

Tия ще ни пекат на бавен огън!

# 185
НЕ ВАЖНА РИЗАТА, А ТОВА ПОД РИЗАТА.

Ако беше казала и че не важна кожата и плочките, а това под тях, щях веднага да ти изпратя последната си рентгенова снимка.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
охх мале и на писмото с ренгеновата снимка ще пише dangerous

# 186
  • София

.............

ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ЗА ЗАГЛАВИЕ НА ТОВА ИЗЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ ОТ ВЪЛНЕНИЕ, КАК ДА СЕ ОТЪРВА ОТ ТОВА ОПИЯНЕНИЕ ????????????????????????

БЛАГОДАРЯ ВИ

Аз бих го нарекъл "Оптимизъм" заради последния куплет, в който си толкова категорична, че ще доживеем. 

# 187

.............

БЛАГОДАРЯ ВИ

Аз бих го нарекъл "Оптимизъм" заради последния куплет, в който си толкова категорична, че ще доживеем. 

БЛАГОДАРЯ   СЪГЛАСНА СЪМ

# 188
В резюмето пише, че Мелда ще вземе решението на живота си.В нинакъв случай няма да се разкае. Ще продължи соло или ще потърси Бурак. Нали в минали серии си бяха стиснали ръцете вече не знам за какво беше!

# 189
АДИ, ВИЖДАМ, ЧЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЪМ УСПЯЛА ДА ТИ ВЪЗДЕЙСТВАМ , ЗАЩОТО ПОСЛЕДНОТО СТИХОТВОРЕНИЕ ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ ГО ПИСАЛА, ДАЖЕ ЦЯЛ ЕДИН РЕД СИ ПОЗНАХ И СЪМ ЩАСТЛИВА И ДОВОЛНА.БЛАГОДАРЯ! АКО ГО ХАРЕСВАШ ТИ ПРЕДЛАГАМ ЗА ЗАГЛАВИЕ:ЛЮБОВНА МАГИЯ

# 190
 ' ''НАДЕЖДА;'

# 191
Adi h невероятна муза в теб се тай браво.

# 192
ОХ, ТАКИВА ХУБАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ - ВСИЧКИ СА ПРЕКРАСНИ

# 193
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА БЕЗ ТВОЙТЕ КОМЕНТАРИ НЕ Е СЪЩОТО?

# 194
  • София
[/quote]
аа ЗНАчИ ВчЕРАшНОТО ТИ ПИСМО ДО \еДА Е ПРИСТИГНАЛО ТАКА ЛИИ Д АРАЗБИРАМ Joy
[/quote]

Ти явно си се откъснала от последните развития на и без това напеченото международно положение. Но без да искаш уцели в десятката. Да, днес не съм на кеф, защото вчера пуснах писмото до Йозлем по DHL (няма да се стискам сега - любов е това). И днес от ранни зори проследявам пратката и се оказа, че и DHL са го закъсали заради прословутия облак. Минали са на вариант пошенски гълъби и моят конкретно в момента е кацнал на Извора на Белоногата (родния ми край - това ако не е знак на съдбата, здраве му кажи!) да пие вода и да си почине малко.  Като стигне до Истанбул ще ви уведомя, а за реакцията на Йозлем - също.

Общи условия

Активация на акаунт