Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 550
  • 745
  •   1
Отговори
# 255

Потресена съм от тази снимка! Преди време форумът установи, 4е Серхан не е безразличен към Йозлем. Не сме сигурни обаче в нея!
БГ ХЕЛП, ти си пишеш с екипа на сериала. Ако Йозлем прави фасони на Серхан, ЖИВА ЩЕ Я ОДЕРЕМ! Предай им това, моля те!

# 256
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy

# 257
  • София
Потресена съм от тази снимка! Преди време форумът установи, 4е Серхан не е безразличен към Йозлем. Не сме сигурни обаче в нея!
БГ ХЕЛП, ти си пишеш с екипа на сериала. Ако Йозлем прави фасони на Серхан, ЖИВА ЩЕ Я ОДЕРЕМ! Предай им това, моля те!
[/quote]

Да не го възприеме като заплаха и проява на садизъм. По-добре деликатно да я уведоми, че ще й свалим някой и друг слой кожа, но много бавно и внимателнол А за да не стане фал, преди това ще потренираме малко върху Мелда.

# 258
явно трябва да ида на очен лекар и да ме прегледа че да мога да видя това дето вие виждате в тая снимка #Crazy #Crazy
Айде стига, де Стефи.... виж го сладура, тази ризка така му отива... пък и леко отворената устаааа.... ооооххх, леко разкопчаното копченце .... направих му въображаем стриптийз на монитора. Embarassed Embarassed Embarassed

# 259
добре де а във втория фрагмент
ако еда ще се самоубива защо ще крие от харун така пистолета

# 260
Айде стига, де Стефи.... виж го сладура, тази ризка така му отива... пък и леко отворената устаааа.... ооооххх, леко разкопчаното копченце .... направих му въображаем стриптийз на монитора. Embarassed Embarassed Embarassed
Joy Joy Joy
а кофата кофата веднага че твоето лепило е най качествено май май

ами ако е усмихнат по ми харесва тогава вече ще се съглася и оная дето вика с разтворените ръчички 'я елате пиленца при батко' ама тука нещо не виждам а преди години съм си  правила операция на очите и не мога се оплача че не виждам

# 261
  • И тук,и там
ŞUANKİ OY SONUCU OYLAMA DEVAM ETMEKTEDİR...
1.Özlem Yılmaz %63,71 395 oy.
2.Tuba Büyüküstün %22,58 140 oy.
3.Beren Saat %6,61 41 oy.
4.Melis Birkan %0,97 6 oy.... Вижте повече
5.Nehir Erdoğan %0,97 6 oy.

# 262
кометке след последното дето ми писа не ти вярвам че мисията  е била неуспешна

# 263
Да не го възприеме като заплаха и проява на садизъм. По-добре деликатно да я уведоми, че ще й свалим някой и друг слой кожа, но много бавно и внимателнол А за да не стане фал, преди това ще потренираме малко върху Мелда.
[/quote]
Такава хубава кошница ще излезе от косата на Мелда, само за яйца! af easter

# 264

Действително това е най хубавата му снимка,която съм виждала до сега. Всеки ден изпращат много някои нови,някои съм виждала вече,но тази е най добрата и има още една,която мисля,че ви я пусках преди.
Що се отнася да пиша на екипа,никога не бих го направила. Това са много лични неща.

# 265
кометке след последното дето ми писа не ти вярвам че мисията  е била неуспешна
Зависи от гледната точка!!!! Naughty Naughty Naughty

# 266
bghelp, пусни и други, ако имаш!

# 267
  • София
ОК, радвам се ,че ти хареса! Желая ти приятно прекарване с дамата (която и да е тя)! И внимавай с листенцата от цветя...
[/quote]

Кометке,

Благодаря за твоя подарък
Но да не стане някой карък
А ние жертва на реклами
На острова освен циклами
Да не би да има и вулкани
да се надигне някое цунами
и да спим тогава във вигвами
че какво ще правя с две дами
ако останем тримата сами
освен да майторим оригами
и пускаме SOS в бутилки
докато рупаме костилки

# 268
охххх ама какво друго ми остава освен да се съглася с толкова мног еднакви мнения яяяяя нема се цепя.
Но аз определено на един мъж оценям първо маниери език държание и доста по накрая външност сигурно затова съм тъй не че съм толкова зле със зрението тъй че ще ме прощавате ама и аз трябва да ида на тайна мисия да се видя със Серхан по наблизичко ако не друго и тенис ракета ще мога да държа както трябва след мисията (файда ще има дето се вика)  Hug.
А само за харесване то така не е интересно само на снимка.

Но при Йозлемката е друго тя има доста по силно излъчване според мен щоото е жена естетсвено (чакай да си подкреп Йозлемката малко днеска че да не ме нахока)

# 269

Сега ми качиха тази в профила.

Общи условия

Активация на акаунт