118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
naли обаче видяхте че тез' банани не са от полезните Grinning,не са ограник.Толкоз са сметките,аз съм забучила куикен на макс 500 за ядене./месец к факторира и партита и ако се олеем червенее и се нерви(и мен оттам). И аз бях така с големите разфасовки,откакто имаме къща и почетох трикове се научих и нямаме проблеми освен ако купим нещо к не се яде от всички,така рупах едни супер здравосл.грейпфрутни чашки 4 месеца  #Cussing out Но моите критерии,както казах,не са височайши-ядем размразено месо и кайма,ползвам консерви,процесд/пре-пакетирано почти нищо не купуваме, беля и режа от а-я,ако не е на сейл и не е мляко-не важи  и пр.

Това все едно аз съм го писала. Аз купувам големите разфасовки от BJ's, зеленчуци и прочее от Прайс Райт и това е. Като дойде лятото опъвам челядта на полето във фермата всяка събота...и дори и в Прайс Райт не ходя. Месото гледам да го сведем до минимум...нещо на всички не ни се яде в последно време. Риба малко по-често.

# 226
Анет, какви са тези грейпфрутни чашки, че ми стана любопитно?

# 227
През седмица оставям най- малко $ 200 в Костко (ако купувам памперси е повече). Все си намирам, какво да си купя там  Mr. Green, всяка седмица оставям $ 70- 100 за месо и зеленчук от локал магазина Smith's.

Още един въпрос към мамите, които хранят/нили с домашно приготвена бебешка храна. Как съхранявате храната- варене на бурканчета или замразяване?
Също какви контейнери/бурканчета ползвате?
Дъщеря ми е хранена само така, но не работех и можех да готвя всеки ден за нея.  

# 228
Ванхорн, аз по принцип всичко приготвях прясно, но когато ми се е налагало да приготвя повече и няма как да го съхранявам, в стъклени бурканчета и във фризера слагах.

# 229
Моля, обаче, КТВ, която от доста време е зачезнала, да прибере приза за майонезата от гроздови семена, аз от нея я знам.  Simple Smile Макар че и органичната на Трейдър Джос вече да ми съответства на вкусовете.  bowuu Разните обаче Крафтс, Хелман и прочие, не ми понасят - и тук не става дума за органично/неорганично, а чисто вкусово.
За бананите не мога да се изкажа по колко на бройка, защото купувам от един удобен фармърс маркет на паундове. Ако на някого му се смята колко банана са в  59 или 69 цента на паунд и колко излиза на банан (по възможност, дългичък), може да сметне и да ми каже. Мене ме мързи.

# 230
  • Boston, MA
Мда, реалиите на къде живеем се отразяват и на храната... цитираните на Анет цени при нас ги няма никъде.

Тандури, а доволни ли сте от телефоните?

Кюбит, аз мислех, че Айфоун без дата план не може, наистина ли не плащате? Сега се обърках...

# 231
Баш като на Анет ни е бюджетът за храна. Сигурно не е случайно, като се имат предвид адресите ни...
Майер за основното, Самс клъб за месото, останалото откъдето дойде. Хоул Фуудс - веднъж месечно за сирене и някаква нова храна за пробване. Аз бях див противник на всичко неорганично допреди две години, но ми мина.  Wink

Ванхорн, храна замразявах във формички за лед и после сипвах в прозрачни торбички по вид. Така по-малко място заемаше и можех да размразявам само по едно кубче за проба, примерно.   

# 232

Факт,Бубка,надявам се заплатите ви да са съизмерими (идея нямам,аз и за тук нямам де)
Атти, хич не са зле,но много бре,16 ли,20 ли изядох сама
http://www.delmonte.com/products/FruitItem.asp?id=54

# 233
Благодаря ви момичета за съветите и мненията   bouquet

Бубка по същата тази причина не си взех Айфон.

АТТ не дават тук без дата план, а и то се обезсмисля май като не ти работят всичките апс  newsm78.

# 234
Бубс, ние сме на Т-Мобайл без дата план. Както писах, никога не сме имали, нито са ни задължавали да имаме. Като взимахме телефоните и за двата предложиха, но ние отказахме и толкоз.
Не знам какви апс има АйФона честно казано дето не работят без дата план, но общо взето не съм разбрала от мъжа ми някога нещо да му е трябвало като няма нет. Той си ползва някакви програми за работата и всички си ъпдейтват базите данни без проблем - в болницата има нон стоп нет, както и у дома и на вън на все повече места.
Не смятам, че се обезмисля да имаш айфоун или какъвто и да е смарт фон, ако нямаш дата план. Далеч не всичко изисква нет, за да се ползва пълноценно.

# 235
Ни най- малко искам да споря, споделих това, което ми беше обяснено. В наше село не дават без дата план и толкоз.

Yes, if you currently use iPhone 3G or 3GS. But if you have an iPhone 2G or other smartphone, you are required to have an iPhone voice and data plan. Get started by checking your eligibility and reviewing the AT&T rate plans.

# 236
Ммм, Анет, много добре ми изглежда това, само дето не знам къде да го търся. Аз сън голям фен на грейпфрута, а и на малкото много му харесват, щом са обелени и нарязани ще е още по-лесно.

Биз, кажи кои плодове и зеленчуци издържат добре замразяването? Аз исках лятото да си взема боровинки, обаче ме беше страх, че ще станат на пихтия.  newsm78

# 237
  • У дома
Atti, боровинките нямат грешка. Мая току що вечеря само замразени боровинки.  Аз бера няколко кофи всяко лято и замразявам половината.

# 238
Да съгласна съм за боровинките. Останалото е печени и пресни пиперки, печен патладжан, нарязани тиквички, зелен боб, и откритието ми за това лято - цели домати. Всичко това го имаше в изобилие през август и септември тук и много замразих. Доматите само за готвене стават, но са в пъти по-добри от консерва и нищо повече не се изисква от измиване и пъхане в торба и после леко размразяване и или настъргване, или нарязване.

Бубс, с дроид съм, доволна съм, без дата план не ни ги даваха преди месец.

# 239
  • Boston, MA
Biz, bright andf early днес Simple Smile Значи и Дроида само с дата план, хмф.
Кюбит, ако сте купили разкодиран телефон, може (брат ми има такъв и да, ползва го на Т-мобиле, и на нетуъркс насам-натам, обаче не го купуваш за $100-$200 тогава апарата, а за $700).
Доматите, ако замразя от хубавите, ще излезнат златни.  Thinking
Ванхорн, аз съм заложила доверие на Earth's best. Laughing Иначе имам едни големи кубове, в които замразявах пюрирани зеленчуци, после в найлонови пликчета, както Атти е обяснила. Но това за Дани. Боби за сега само сладък картоф и авокадо е опитвал домашно. Горкото ми второ дете.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт