118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • USA
Аз имах бялата ваничка на Тандури. Моя приятелка ми я подари. Там го къпехме от новородено, чак доскоро, защото много си я харесваше. Близо 3 години това. Много е хубава.
И аз искам да запиша Кристиан на плуване.

# 511
 .............

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 10:19 от victoria

# 512
хммм, моето 18 мес обожаваше къпане и вода и нямаше вадене от ваната, докато един ден не реши, че мрази да и мокря главата и положението сега е точно като при бенсън  Mr. Green решила съм да купя очила за плуване и с тях да я къпя...

...детският басейн boys & girls club) е на цели 20 м от входа ни, но няма бебешко плуване  Sad май, че беше от 3 нагоре, но пак ще проверя!

# 513
Е  уроците по плуване за бебета са едно от майчинските геройства, които ми се оказаха непостижими (студено,седиш на 1 място в ужас да не изпуснеш хлъзгаво бебе в 5 метра басейн,група високодумащи майки не спират да се изказват на 2см от главата ми, че и плащаш за кефа, аааа тц).Същият ефект при супер желание (нямахме тАкова) се постига във ваната у дома. От 3 нагоре си ходят сами на уроци ,майка им си чете на пейката или се прави че спортува в съседство
*
В НЙ  ходели на частни уроци  от пре-К за да вземат гифтед тестовете в К. Брей човек се чуди в тази държава дорде е жив..

# 514
студено,седиш на 1 място в ужас да не изпуснеш хлъзгаво бебе в 5 метра басейн,

защо студено, анет?  Thinking

Вики, това, че Дан има скиллс да тренира е страхотно!

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 06:39 от Лeни

# 515
Лени,права си за упражненията сигурно,аз преживях само 1 клас с 6м бебе и дотам бях -умряла от студ,отегчена до сълзи,та дори и чувств.на изпълнен майчин дълг не ме спаси Laughing Студено ми беше защото не се движих от ужас да не удавя Ния,а и съм си зиморничава де,инак Т съм убедена че е съобразена с нужния стандарт.Чудесно занимание е,но не за мен..

# 516
  Mr. Green решила съм да купя очила за плуване и с тях да я къпя...
На мен ми свършиха чудесна работа! Освен гугли купих и маска да не влиза вода и в носа, но първите свършиха работа. Мина го този период и сега даже иска сам да се къпе.

# 517
Мен ме е яд, че не го водех на плуване като бебе. Хайде, хич да не е като бебе, поне на годинка и нещо. Точно след две и Джоджо реши, че да ти се стече капка вода по челото е баси кошмара. Пищене, Ааа, оооо.... намокрих се.... ooooh!
   Все си мисля, че ако го бях подкарала тогава, когато не му пукаше и обжаваше да се плацика, може би нямаше да е така...
Баща му го е водил няколко пъти в басейна, вкопчва се в него, не се отпуска... Аз не мога да плувам, считам го за сериозен пропуск, и ще настоявам да израсте страха си и да се научи да плува. Пък да видим, де....Не се знае той какво смята по въпроса, все пак.  Laughing
  Снощи му беше първия слиип оувър. След малко отивам да си го взема.

# 518
  • Sofia
Здравейте момичета!Извинявам се, че нахлувам така в темичката ви,но имам една молба.
Ако може някоя от вас,която живее в MA или пък просто е наясно с транспорта да ми каже с какво мога да стигна от летището в Бостън до Чатам, Кейп Код ?Ще ходя на бригада след месец,но от агенцията ни уреждам само полета до Бостън и от там нататък трябва да се оправяме сами, а на мен ще ми е първо посещение в Щатите и изобщо не знам за какво става въпрос  Embarassed
Благодаря предварително!  bouquet

# 519
  • У дома
Тандури, по-хубава баница през живота си не съм правила. Да си жива и здрава!!! И питката пиленца, и баницата изчезнаха за нула време.

Момичета имам проблем - Мая снощи похапнала сурово тесто за хляб без да я видя. От нощес до сега не е спряла да повръща, няма температура, не е отпаднала. Четох, четох за вируси и натравяния, но нещо не се връзват нещата. Сякаш още не сме за лекар.
Дръпнах една лекция зя вредата от храната и ползата от лимитид калори интейк и за друго не се сещам.

# 520
Тандури, по-хубава баница през живота си не съм правила. Да си жива и здрава!!! И питката пиленца, и баницата изчезнаха за нула време.

Момичета имам проблем - Мая снощи похапнала сурово тесто за хляб без да я видя. От нощес до сега не е спряла да повръща, няма температура, не е отпаднала. Четох, четох за вируси и натравяния, но нещо не се връзват нещата. Сякаш още не сме за лекар.
Дръпнах една лекция зя вредата от храната и ползата от лимитид калори интейк и за друго не се сещам.

Аз като малка правех същото от храна, докато всички останали си бяха ОК. По някое време ме водеха до болницата за една система и една инжекция и това е.

# 521

Аталанта...дано не стигате до лекар,може Мая да е по-чувствителна към подобни суровости.

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 10:19 от victoria

# 522
Петя, радвам е, че ти е харесала!!! Simple Smile Остави я Мая малко на глад за 12 часа, после само леки храни и ще се оправи.  Peace Сигурно от маята се е раздразнил корема и.

# 523
SAdd:
Bus Service

Bus service directly from Boston Logan International Airport to Hyannis and Harwich is provided by Plymouth & Brockton Bus line, phone (508) 775-5524 begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524      begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524     or (508) 746-0378 begin_of_the_skype_highlighting              (508) 746-0378. Taxi service is available from Hyannis to Chatham. In Chatham call 945-0068. The Cape Cod Regional Transit Authority provides daily bus service from Hyannis to Orleans with stops in North Chatham, near the Chatham Rotary, and in South Chatham. The "H2O" schedule is available at Chatham's Information Centers.

http://www.chathaminfo.com/transportation-to-chatham
http://www.p-b.com/index.html
http://www.capecodtransit.org/

# 524
  • Sofia
SAdd:
Bus Service

Bus service directly from Boston Logan International Airport to Hyannis and Harwich is provided by Plymouth & Brockton Bus line, phone (508) 775-5524 begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524      begin_of_the_skype_highlighting              (508) 775-5524     or (508) 746-0378 begin_of_the_skype_highlighting              (508) 746-0378. Taxi service is available from Hyannis to Chatham. In Chatham call 945-0068. The Cape Cod Regional Transit Authority provides daily bus service from Hyannis to Orleans with stops in North Chatham, near the Chatham Rotary, and in South Chatham. The "H2O" schedule is available at Chatham's Information Centers.

http://www.chathaminfo.com/transportation-to-chatham
http://www.p-b.com/index.html
http://www.capecodtransit.org/

Много благодаря за информацията!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт