118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • usa
хихи, нещо ме е обхванала инициативност за споделяне Simple Smile. докато се пъна със самооценката, се сетих как онзи ден ми се наложи да разказвам за пореден път за птичките и пчеличките и ми стана весело. бяхме оставили данушчик на грижите на албена докато със съпружието изядем по едно суши и поеем въздух и не мина много време преди синковецът да ми се обади разтревожен - сестра му го обезпокоила, казала му, че аз съм имала едно яйце в мен и той се бил получил от него! бил много разтревожен по темата и имал нужда да му кажа, че това не е вярно. обещах му да си поговорим като се приберем. без съмнение, чакаше ме на вратата. започнах аз да му обяснявам за птичките и пчеличките и яйцето у мен и с всяка моя дума неговата тревога растеше прогресивно... не след дълго ме помоли `спри! това е повече информация от колкото имам нужда! като си помисля, след време пак ще те питам!` стигам до извода, че това мъжете не са в състояние да възприемат истината без драми. дори простата истина за житейските факти Simple Smile.

# 286
# 287
Честито гражданство на блажка!
Благодаря за отговорите!

# 288
за храна не харча,  гладувам за бийч боди  Mr. Green

Mr. Green hmm, Стел, нe знам как излиза тази сметка, защото колкото повече гладувам и колкото по-близо съм до бийч боди, толкова повече сметките не само за храна растат в геометрична прогресия...

Миз  Laughing Laughing Laughing

При нас такива екстри като клетва същия ден няма. Те предложиха дата, аз се притръшках, че ми сецват ваканцията, те се позасмяха и ми дадоха след 45 дни или нещо такова. Беше тържествено, леко сантиментално, попретъпкано, ефективно, забележки нямам!
Честито на Блажка!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 05:46 от Agent Provocateur

# 289
хихи, нещо ме е обхванала инициативност за споделяне Simple Smile. докато се пъна със самооценката, се сетих как онзи ден ми се наложи да разказвам за пореден път за птичките и пчеличките и ми стана весело. бяхме оставили данушчик на грижите на албена докато със съпружието изядем по едно суши и поеем въздух и не мина много време преди синковецът да ми се обади разтревожен - сестра му го обезпокоила, казала му, че аз съм имала едно яйце в мен и той се бил получил от него! бил много разтревожен по темата и имал нужда да му кажа, че това не е вярно. обещах му да си поговорим като се приберем. без съмнение, чакаше ме на вратата. започнах аз да му обяснявам за птичките и пчеличките и яйцето у мен и с всяка моя дума неговата тревога растеше прогресивно... не след дълго ме помоли `спри! това е повече информация от колкото имам нужда! като си помисля, след време пак ще те питам!` стигам до извода, че това мъжете не са в състояние да възприемат истината без драми. дори простата истина за житейските факти Simple Smile.

Joy искрено ме разсмя  Laughing

# 290
за храна не харча,  гладувам за бийч боди  Mr. Green

Mr. Green hmm, Стел, нe знам как излиза тази сметка, защото колкото повече гладувам и колкото по-близо съм до бийч боди, толкова повече сметките не само за храна растат в геометрична прогресия...

всъщност, е точно така, както казваш Peace, признавам без бой  Grinning 

миз,  Joy

самоизмъчвам се с " the lovely bones", като ми стане много неприятно, спирам и поглеждам форума Simple Smile

# 291
  • Чикаго / София
Здравейте!

Блажка, честито гражданство.

Храна пазарувам от разните му европейски магазини. В WF ходя 2  пъти месечно и купувам за проба по някое сирене и на децата сириъл. Заинтригувахте ме с майонезата от ъъъъ, грозде ли беше?! Има ли някой снимка да пусне, искам да я пробвам. Бюджета ни за храна не надхвърля 100$ на седмица.

Ние се преместихме! Сега ще имам една седмица оправяне на багаж, но с кеф си го правя, особено когато мястото ми харесва.

# 292

Като каза това, да се похваля, че минахме на книжка 2 по въпроса:
http://www.flickr.com/photos/26588310@N04/3594759083/in/set-72157619155850061/

Досега четях от тази  http://www.amazon.com/Its-Not-Stork-Families-Friends/dp/0763633313/ref=pd_sim_b_2 , но се оказа недостатъчна за въпросите, които пита Калин.

Не четем нищо наведнъж разбира се, но когато има някакъв въпрос, просто рефърваме към книжката и съм много доволна!

# 293
мизJoy

Хиър, много ли е тъпкано на този фестивал? Каква е музиката?

Цоне, мерси за инфото за Пикасо, там сме Simple Smile

Ирка, 4естито преместване!

Кюбит, Агент, още не съм си намерила бутона за публикувай и не мога да ви изпратя ЛС.
Може да е от компа Thinking

4естито на новите граждани, Хиър успех и на теб!
Ще взема и аз да кандидаствам за гражданство, 5 години ве4е се помотквам.

# 294
  • USA
Миз, много обичам да те чета  Mr. Green.

Блажке, честито гражданство! И аз да ти благодаря горещо за майонезата, голям хит е и при нас, а ние по принцип майонеза не ядем.  Laughing Ето я.

Много са ми полезни тези обсъждания на магазини, все научавам по нещо полезно.  Laughing При нас сметките не падат под 200 на седмица, просто невъзможно е 500 на месец, но то си идва от щата. Аз като видях цените в Тексас бях така  Shocked, много по-евтино е.

Я кажете, печените чушки от Костко кисели ли са? В смисъл, имат ли оцет или са само печени чушки без добавки?

Кюбит, мисля, че ти попита. Аз имам ап за ай фона, който като сканира бар кода ти дава нютришън информацията, има и база с данни с храни и ресторанти. FatSecret се казва. Безплатен е.

За телефоните, iPhone ми е абсолютен любимец. И аз си мислех, че ми трябва само нещо супер основно, но откакто имам това си го използвам много. Мъжът ми казваше, че не мога да и представя какво е, ами съгласна съм сега. Имам и Блекъбри от работата, но него използвам само за имейл. Много е дървено в сравнение с ай фона.

# 295
Ирка, ето я тази от гроздови семки:
http://www.followyourheart.com/products.php?id=20
В нашите WF имат и другите видове, но не съм ги опитвала.

Уинкс, мерси много.  Grinning Като си дойде мъжа ми, ще сложа програмата за да я пробвам. Simple Smile
Чушките от Котско не са кисели. Сега погледна съдържанието на буркана: чушки, вода, сол и лимонена киселина, но явно от нея слагат малко.  Peace

Бенс, ще се намерим.  Wink

Миз, снощи със сълзи съм се смяла.  Mr. Green Даже четох на мъжа ми. На колко години е Дани?

Блаже, честито. Успех на Хиър.  Grinning

# 296
Някаква идея от къде мога да си взема такава майонеза освен от Whole foods? Най-близкия ми е в Масачузетс. Simple Smile

Опс, редактирам, щото намерих в един магазин на 15 мили от нас.

# 297
Уинкс, 4ушките са без добавки като 4есън и оцет.

Опс, сега видях, 4е Кюбит е отговорила ве4е Peace
---
В събота си купихме пералня, и се оказа, 4е от щата дават $75 за Енерджи стар уред, при покупка на дрехи няма такса,  в Икеа е 3%. Това за плюсовете на НДж Laughing

# 298
Bens, като каза за Енерджи стар- не знам дали знаете, но срокът за $1500 tax credit за ремонт на жилища ( топлоизолация, прозорци, врати, покриви) е удължен до Декември 2010!  Ако някой ще прави ремонт проверете си по щат!
За солър панел и подобни няма лимит за цената и мисля беше 2015 срока.

# 299
  • USA
Много благодаря за чушките. Непременно ще ги опитам  Laughing, както и козето сирене. В буркан ли са или в замразен пакет?

Общи условия

Активация на акаунт