118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Ето официалното инфо за туровете, но ти сигурно си го видяла вече.

http://www.whitehouse.gov/about/tours-and-events

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 19:53 от цонка-офи-дочка

# 271
[
И да се похваля - интервюто ми за гражданство е на 27 май! Нали мога да попитам дали ще има клетва същия ден? Знам, че някой тук се беше вредил за клетва веднага.
Като им отидеш на сайта и си намериш офиса, пишеше някъде дали въпросният офис предлага церемония в същия ден. Не знам дали се налага да питаш - моят опит е, че ако офисът предлага услугата, те сами си казват . Успех!

# 272
Хиър честито можеш ли да ми кажеш колко време чака за интервюто. Ние пуснахме нашите документи преди месец.

# 273
Ето официалното инфо за туровете, но ти сигурно си го видяла вече.

http://www.whitehouse.gov/about/tours-and-events

Да, това го видях, ама исках да разбера на практика как става, защото ако трябва да минавам през БГ посолството май ще ни се размине посещението.

# 274
благодаря на този, който пусна линк за колекцията на посен за таргет   bouquet, купих си страхотен костюм и бански  Grinning

за храна не харча,  гладувам за бийч боди  Mr. Green

за белия дом и аз се интересувам, това лято искам да отидем до там.

# 275
Честито интервю на Хиър.
Бърз въпрос по темата: колко време горе-долу отнема кандидатстване за гражданство? Като зелената карта ли е или по-експедитивно? Мерси.

# 276

Бърз въпрос по темата: колко време горе-долу отнема кандидатстване за гражданство? Като зелената карта ли е или по-експедитивно? Мерси.
Зависи, предполагам - от район и т.н. На мене ми отне два месеца и половина. Взех гражданство в края на януари.

# 277
И да се похваля - интервюто ми за гражданство е на 27 май! Нали мога да попитам дали ще има клетва същия ден? Знам, че някой тук се беше вредил за клетва веднага.

Мъжа ми се вреди веднага, искаха да го пращат след време на клетва, но той попита и добре, че имаше церемония в същия ден, че ни беше много важно заради сватбата.

Относно срокове за процедурата-навсякъде е различно, а и зависи от човек до човек-при мъжа ми стана страшно бързо: за няма и 3 месеца  Peace.

# 278

Зависи, предполагам - от район и т.н. На мене ми отне два месеца и половина. Взех гражданство в края на януари.

И не се обади да се похвалиш? Честито! Аз подадох в Кънектикът в края на януари. Отпечатъци ми взеха около 20 март. Интервю на 27 май и като гледам клетвата няма да е същия ден.

Офи, Пикасо може да почака. Simple Smile Сакурата е по случай цъфването на вишневите дървета в градината. 20 цъфнали вишни наведнъж, слънце, музика, храна. Опваш едно одеало, пускаш малкото да пълзи, кеф.

# 279
Хиър, ще поживеем и ще видим... Всички да ме чакат Joy. По всяка вероятност няма да имам време  да ходя никъде Sad

Блажка, честито гражданство!

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 00:16 от цонка-офи-дочка

# 280
  • usa
за храна не харча,  гладувам за бийч боди  Mr. Green

аз понеже не виждам за себе си повече никви реални шансове да постигна в този живот бийч боди, се отказах от гладуването и преглътнах хранителните разходи. мчи тъй де, на човек му трябва поне една радост на земята. а фадър гръб обяснил на въпрос зададен от ученичка, че като умрем, се отделяме от тялото си и ставаме светлинка и вече няма да сме дебели и в тази си форма ще можем можем да минем през вратата на рая... е, реших занапред да се осланям на тази мисъл и да си хапвам докато мога...

# 281

И не се обади да се похвалиш? Честито!
Ами не, защото на следващия ден отидох да си подам документи за паспорт, и нали съм суеверна, се опасявах, че ако започна много да се хваля, ще ми затрият сертификата някъде, пък процедурата за изваждане на сертифицирано копие не е толкова експресна (се оказва, според това, което прочетох), междувременно празнувах служебно (нямаше как там да не кажа) и в крайна сметка ентусиазмът ми покрай събитието мина и замина, но както и да е - благодаря ви на вас за честитките. На тебе конкретно - да ти се връща!

# 282
  • usa
честно, няма по-голяма простотия от годишните работни самооценки ooooh!! по-малоумни са дори от разсъждения по темата `какво прави семейството ви за своето спиричуъл развитие`... седя тук час и половина и хич и не мога да измисля добре звучащи отговори на въпросите какво трябва да импрувна в моята работа и какви са моите цели за развитие през следващата година, от които да не ми се повръща Rolling Eyes... и всичко това с пълното съзнание, че каквото и да изсмуча от пръстите няма да доведе до повишение на заплатата и въобще до нищо няма да доведе, единствено до чувства на противност у мен...

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 01:49 от миз

# 283
  • USA
Запис, че съвсем ви изтървах. Имам 18 страници да чета ooooh! Grinning.

# 284
миз, искрено ти съчувствам, такива свободни съчинения ги мразя още от училище  Sick

хайде, отивам да тренирам, че то само с глад не става  Mr. Green

блажка, честито гражданство и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт