118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Честито на Хуничка и добре дошла на малката Евелин!  bouquet

# 361
Честито на Хуничка! С пожелание за много положителни емоции.

# 362
Добре дошла на Евелин Кристина и в тази тема.  Hug Здрава и с късмет!  Heart Eyes
Бързо възстановяване на ХуничкаHug

Едира, бърза и лека адаптация на вас.  Grinning Кога идвате?

# 363
4естито на Хуни4ка и добре дошла на Евелин Кристина! Heart Eyes

Едира, добре дошла, супех с преместването и лесна адаптация!

Хиър, мерси! Иска ми се да отидем, но не зависи само от мен.

За депресията не е толкова просто и е ужасно...

# 364
Честита дъщеричка на Хуничка! Леко възстановяване. Чакаме снимки.

Едира и Кадер, добре дошли. Кадер станахме много Нюйоркчанки в темата. Нямам търпение за среща след време. Laughing

# 365
Честита госпожица на Хуничка! Да е жива и здрава момата, а на Хуничка бързо възстановяване!   bouquet

Едира, добре дошла!

maimun77, ние ограда не сме ползвали и нямам мнение.

Мерси за отговорите по моята питанка. Явно ще се свиква с тукашните вкусове   Mr. Green

За Томасите, синковеца се зариби от ТВ. Гледа няколко серии и после вече ... няма спасение. С това до 6 години направо ме отчаяхте.  ooooh!

# 366
Нашият Трейдър е супер гнусен и пълен винаги до дупка с хора, опашките са толкова дълги, че почват от входната врата, всичко е изрушкано, разхвърляно, мръсно, направо ме е гнус да пазарувам там. Няколко артикула само купуваме и гледам да е колкото може по рядко влизането.
Влизала съм в един Трейдър в Бостънско (в нещо като търговки център, имаше голям хардуерен магазин и някакви други), съвсем друга бира беше обстановката.

Нашият Трейдър е в Дариен, където никой никога не се бута и всичко живо в неделя е на църква. Няма много разнообразие, но пък персоналът е страшно любезен и опашките не са дълги. Виж, в Стоп & Шоп е винаги разхвърляно и персоналът е толкова мързелив...

Привет.
Наваксвам с четенето,12 страници... #Crazy
Вчера на връщане от МА минавахме през Darien и пазарихме в този магазин.
Не знам как успявате,но ние,двама не ни мърдат $250-300 за храна седмичнo,без да броя хапването навън.
Имаме идея да си търсим къща в този район.Съмнявам се,че ще имаме достатъчно бюджет за това страхотно градче/къщите им са поне $400-500 000/,но и в съседство не е никак зле.
Влюбих се в СТ.

Честита рожба на Хуничка,а на мама бързо възстановяване.

# 367
Дива, какво папкате за по 300$ седмично? Laughing

# 368
Момичета да почерпя   party023 моя приятелка днес роди момиченце Симона 3,400кг и 50см  newsm44 да им е здрава, щастливо детство и прекрасен живот и желая!  bouquet

# 369
Хуничка ах, че прекрасна новина   bouquet. Да е жива и здрава Евелин!!!

Еди Добре си ни дошла  Wink  Hug   bouquet

# 370
Дива, какво папкате за по 300$ седмично? Laughing

Какво ли?
Само на господина протеиновите Аткинс продукти са $20+ на седмица,отделно той яде специални храни без никаква захар.
Телешки пържоли,органик продукти,консумираме мн мляко -около 6,7л седмично,зеленчуци доста,хайде и нещо шоколадово и ето сметката излиза.
Отделно да не говорим,че магазините тук са големи скъпчии.Пазарим от Стю Леонард'с или Стоп'&'Шоп.
Вчера сравнявах цените с тези в Трайдъра в Кънектикът,ами...разликата е очевидна.
Дори в Масачузетс ми се видя по-евтино/поне за ресторантите/.Бяхме близо до Бостън,Бедфорд.В Актън има страхотен френски ресторант...миам-миам.
И двата щата са страхотни,впрочем.

# 371
Момичета, прекрасни сте. Огромно благодарско за топлото посрещане  Hug
vanhorne  Heart Eyes   bouquet
Кюбит - радвам се да те видя тук. Плановете са за Юни.
Мимето* - честито и на дружката ти. Бързо възстановяване и много здраво и засмяно бебе.

# 372
Даже не съм го чувала тоя магазин Darien, за който пише Мис Дива.
Ц-Офи-Д, пък аз се чудя как го докарват хората под $200 седмичния пазар тук. И в Астория като живеехме пак такива ни бяха разходите.
Кога ще организираш НЙ срещата?  Flutter

Миме, честито на приятелката! Здрава Симона.  Hug

Едира, и аз се радвам!  Hug Кажи едно "Здрасти" на октомврийки от мен. И специално на Венера, ако пише още.  Grinning

# 373
Даже не съм го чувала тоя магазин Darien, за който пише Мис Дива.
Ц-Офи-Д, пък аз се чудя как го докарват хората под $200 седмичния пазар тук. И в Астория като живеехме пак такива ни бяха разходите.
Кога ще организираш НЙ срещата?  Flutter

Кюбит, не си го чувала магазина, защото това е град. Laughing

За среща трябва да поканим и момичетата от Ню-Джързи и те да дойдат. Само да ми мине парата от главата до около две седмици.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 23:53 от цонка-офи-дочка

# 374
Darien е градчето в Кънектикът/какви баровски къщички има там,останаха ми очите/,а магазинът е Trader Joe's.
Явно единственият по-голям в ериата,иначе Стамфорд е наблизо.

Много ми се иска да се набутаме там да живеем след време,но ще видим.Колебаем се между Ню Джързи,НЙ и Кънектикът.
Моят вот е за последният щат.

Общи условия

Активация на акаунт