118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • У дома
Честита на Хуничка
Хуничка ах, че прекрасна новина   bouquet. Да е жива и здрава Евелин!!!

Еди Добре си ни дошла  Wink  Hug   bouquet

Citiram drug, zashtoto miloto instalira Windows 7 i vsichko mi lipsva, dori kirilicata  Sad

# 376
честито на хуничка   bouquet, да и е здрава и послушна евелин кристина!

едира, привет   bouquet

# 377
Честита радост на Хуничка и бързо възстановяване! Добре дошла на Евелин Кристина, да е много щастлива!

(Тъкмо видях, че темата вече е преполовена и си мислех на горката Хуничка какъв зор й даваме с това скоростно писане  Laughing )

# 378
Честито момиченце на Хуничка и половинката и  Hug Много щастие да им донесе малката Евелин Кристина!

Имаме идея да си търсим къща в този район.Съмнявам се,че ще имаме достатъчно бюджет за това страхотно градче/къщите им са поне $400-500 000/,но и в съседство не е никак зле.

http://www.city-data.com/city/Darien-Connecticut.html
Estimated median household income in 2008: $190,155
Estimated median house or condo value in 2008: $1,327,735

Mean prices in 2008: All housing units: $1,518,036; Detached houses: $1,566,608; Townhouses or other attached units: $634,354; In 2-unit structures: $661,848; In 3-to-4-unit structures: $484,309; In 5-or-more-unit structures: $535,219; Mobile homes: $450,000

http://www.zillow.com/homes/darien-ct_rb/

# 379
За среща трябва да поканим и момичетата от Ню-Джързи и те да дойдат. Само да ми мине парата от главата до около две седмици.

аз се 4увствам поканена, та когато кажете съм готова, от наше село е 40 минути с влака Grinning

късмет на теб Hug

Агент, тия цени убиват Mr. Green

# 380
Бенс, ти не е необходимо да чакаш срещата.  Hug Айде идвай, че май месец ще съм доста липсваща.

Агент, видях последните снимки на Геле. Много хубава!  Heart Eyes

# 381
  • Boston, MA
Честито! Добре дошла на Евелин Кристина!   bouquet

Добре дошли и на новите попълнения в темата!

# 382
Darien е градчето в Кънектикът/какви баровски къщички има там,останаха ми очите/,а магазинът е Trader Joe's.
Явно единственият по-голям в ериата,иначе Стамфорд е наблизо.

Много ми се иска да се набутаме там да живеем след време,но ще видим.Колебаем се между Ню Джързи,НЙ и Кънектикът.
Моят вот е за последният щат.

Аз живея в Стамфорд, където е по-евтино. В Дариен е хубаво, но всички са бели и богати и снобарията често дразни.

# 383
  • Чикаго / София
Честита дъщеричка на Хуничка! Да е здрава евелин - Кристина и много радост да носи на мама и тати! newsm32

Бързо възстановяване на мама и чакаме разкази в картинки!  bouquet

Миме, честито бебче и на твоята приятелка! да е здраво и обичано!  bouquet

# 384
Аталанта  и аз съм със Уиндоус 7 от 2 дена -не ми пречи на кирилицата .Не ти ли излизат горе в дясно квадратчетата със латиница или кирилица ?

# 385
Честито бебе Евелин на Хуничка! Да е здрава и да радва мама и тати  Grinning  newsm32

# 386
Честито на хуничка и тук newsm51

Ох  Joy. Представих си mobile homes в гъзарско предградие  hahaha

Вярно ли е, че сейфти стандартите за столчета за кола се сменяли на всеки 3 години  Thinking и столче произведено 2006, примерно, не може да се ползва сега?

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 07:43 от Juturna

# 387
Вярно ли е, че сейфти стандартите за столчета за кола се сменяли на всеки 3 години  Thinking и столче произведено 2006, примерно, не може да се ползва сега?

Донякъде. Не знам дали е заради стандарти или заради нормални темпове на амортизация. На всяко столче отзад на пластмасата трябва да има щампована година, до която може да се използва, обикновено 6-7 години от датата на производство е срокът, ако не се лъжа.

П.П. Убихте ми желанието да живея в Кънетикът с тези прозаични детайли...  Crossing Arms

# 388
Хуничка, да ти е живо и здраво малкото буболече! Чакаме снимки. Simple Smile

# 389
Citiram drug, zashtoto miloto instalira Windows 7 i vsichko mi lipsva, dori kirilicata  Sad
Аз съм с него от половин година. Готин е но ми забива лаптопа. Ако машинката ти е по-стара, може да ти направи проблем със звука, оправя се.

Общи условия

Активация на акаунт