Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 690
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Кеди,  ние всички тук си фантазираме.  Laughing
Иначе как ще ни минават дните от петък до петък!  Joy Joy Joy

# 616
Благодаря за почерпката, Ниоба. Вземам си чаша и сядам на раздумка.
Каси , ти в някаква фенгрупа ли си или на твоята стена от фейсбука се появи?

ами аз съм във фенгрупа и всички нови снимки, коментари ми се появяват на стената.

# 617
УСИ,като рече бар, та викам да пийнем! Пък и с компания

я да добавя нещо за замезване

# 618
Здравейте пленителки на мъже, сърца ,легла и прочие !  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Как сте ? Hug Hug Hug

# 619
  • София
Здравейте пленителки на мъже, сърца ,легла и прочие !  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Как сте ? Hug Hug Hug

Заповядай! Сипвай си и да разцъкаме! Hug

# 620
Я, тайфата се събира. Давайте идея кого да подхващаме! От резюмето става ясно, че Мерджан ще ни приземи отново. Ама тоя път моята любима - Саймето, са я забравили!  newsm78
Да не са я изпратили в командировка?

# 621
# 622
не мога да я намаля

# 623
  • PLEVEN
o key, samo deto ne e petak

# 624
  • Добрич
Добър вечер и от мен.Аз в предния превод на резюмето не разбрах, че Хасрет е излязла на терасата на нейната стая,  а пък нали ви бях писала, че ми се иска да видя как ще реагира Мурат на подобна гледка. Ама в този последния превад става ясно, че нямат впредвид на терасата вечерта, а на другия ден по някое време.Това ще ми е интересно.

# 625
# 626
Здравейте! И тази вечер съм с вас.... макар и за кратко! Peace

Интересна снимчица! А текста към нея е:
I think the police men are arresting Murat and everyone else ..imagine Cihan and Murat in jail !!!!!!!

Ха сега де!

# 627
  • Добрич
УСИ,като рече бар, та викам да пийнем! Пък и с компания

я да добавя нещо за замезване

Точно така черпете на ред, щотои ние по-редовните сме тук, ама и много гости имаме. Хайде до дъно пък после ще му мислим. newsm78

# 628
  • София
Добър вечер и от мен.Аз в предния превод на резюмето не разбрах, че Хасрет е излязла на терасата на нейната стая,  а пък нали ви бях писала, че ми се иска да видя как ще реагира Мурат на подобна гледка. Ама в този последния превад става ясно, че нямат впредвид на терасата вечерта, а на другия ден по някое време.Това ще ми е интересно.
То при Мерджан мсе има нещо което да мъчи душичката на лирическия герой. Я река, я тераса. Само се надявам сега да не започнат да се мятат една по една на земи hahaha hahaha hahaha

# 629
Ще видим отново майсторството на Джансел, как ще изиграе сцената със спомена от смърта на Селин. Дори си мисля, че ще тръгне да я прибира от терасата!
Ама дали ще й каже какво точно се е случило или ще премълчи?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт