Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 683
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, Тинче! Hug Hug Hug

# 661
  • София
Момичета този пост ви го бях пуснала още следобяд, но оттогава ми дава само ЕРОР, ЕРОР  #Cussing out
Чак сега ме пусна при Вас.
Ужас!!!
А, ние цял ден днес си играхме на тука има-тука нема с нета по-точно с форума hahaha

# 662
Сега сложих новия трейлър във vbox7, чакам да го одобрят и да лепна субтитри. Flutter Flutter

bouquet  bouquet  bouquet

# 663
Сега сложих новия трейлър във vbox7, чакам да го одобрят и да лепна субтитри. Flutter Flutter

Браво Тинче, страшна си Hug Hug

Браво и от мен! Младо, умно и чевръсто е нашето Тинче!

# 664
За Тинчето   bouquet

# 665
Каси, благодаря за превода!  Hug
Това в последния момент на серията май ставаше.
Леле, Мурат и Джиан в затвора, ами Хасрет?  newsm78
Дека ще е !
Тъкмо повод Несринката да я изгони обратно в маалата! ooooh!

Хасрет може да мине между капките и да не влезе в затвора.
Хасрет ако се размине с ареста, Несрин ще я прибере ли в конака или тя трябва да иде в махалата? Ей тука ми е мъката и то ще се изясни след 10 дена май!  newsm78

# 666
Вие започнахте май да навлизате в по-следващата серия. Ами, ето едно предположение от мен: Хасрес им ходи на свиждане, Левент действа с адвоката, Сайме със своя по молба на Хасрет. иЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРА. хАСРЕТ И мУРАТ-НА ВЕЧЕРЯ И СЛЕД ВЕЧЕРЯ-ЦЕЛУВКА. HugЩе бъде еп.10
Ами толкова сме добри, че 9-ти епизод го разгадахме и сега бистрим 10-ти  hahaha hahaha

# 667
  • София
Упс, изцървих са! Blush Flutter hahaha hahaha Видях, че някъде и Ирчето го е превела, междувпрочем, ама чок късно. hahaha hahaha Вече бях пуснала клипа във vbox7. Ако искате, ще пусна и нейния превод в темата. Party

# 668
  • София
Хасрет ако се размине с ареста, Несрин ще я прибере ли в конака или тя трябва да иде в махалата? Ей тука ми е мъката и то ще се изясни след 10 дена май!  newsm78

Сигурно ще я изгони и още повече ще я намрази заради сина си и излагането пред обществото

Николета, не се спотайвай на балкона! Слизай при нас!

# 669
# 670
  • София
Момичета, мислете за нова анкетка!!! Flutter Flutter Че Ринчето предотстъпи на мене честта за нова темичка!  bouquet  bouquet

# 671

Сигурно ще я изгони и още повече ще я намрази заради сина си и излагането пред обществото
Те тогава тя къде ще ходи? В днешните си творения ви бях писала за Саймето. Както и Мондрита каза, Саймето ще е на страната на Хасрет и би следвало да я настани в наетата от нея квартира срещу конака.

# 672
  • София
Каква красота!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 673
Тинче, когато го качиш във vbox нали ще пуснеш линк?

# 674
В очакване на трейлъра:

Общи условия

Активация на акаунт