Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 678
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Тинче, когато го качиш във vbox нали ще пуснеш линк?
Аз го качих преди бая време, ама са много тромави от там. #Crazy Разбира се, че ще го пусна, мила! Hug Hug

# 676
Хасрет може да мине между капките и да не влезе в затвора.
Хасрет ако се размине с ареста, Несрин ще я прибере ли в конака или тя трябва да иде в махалата? Ей тука ми е мъката и то ще се изясни след 10 дена май!  newsm78

Сигурно ще я изгони и още повече ще я намрази заради сина си и излагането пред обществото

и ще се опита да настрои Мурат срещу Хасрет, когато му ходи на свиждане в затвора, където междувременно Мурат и Джихан са си разменили вече две-три приказки по мъжки...

# 677
# 678
Ехооо,добра вечер пленителки.Как сте джанъм.Писали сте ,писали,много трудно ми беше да ви изчета и го направих на кръст,така набързо,и доста неща не схванах.Сега задавам въпроси,ша ми простите
1.Колко трейлъра излязоха
2.Сложени ли са линкове в темата ,за да знам да се ровкам
3. Кога аджаба УСПЯХТЕ да изпишете почти цялата тема,ха,ха.......

# 679
Не мисля, че Мурат ще се задържи в затвора и Хасрет ще остане безпомощна.
 Ако Несрин я тормози после ще и се стъжни.... Мурат ще я насее и навее....

# 680
  • София
Ехооо,добра вечер пленителки.Как сте джанъм.Писали сте ,писали,много трудно ми беше да ви изчета и го направих на кръст,така набързо,и доста неща не схванах.Сега задавам въпроси,ша ми простите
1.Колко трейлъра излязоха
2.Сложени ли са линкове в темата ,за да знам да се ровкам
3. Кога аджаба УСПЯХТЕ да изпишете почти цялата тема,ха,ха.......
Кюти тука и така. Няма трейлър още в бокса

# 681
Упс, изцървих са! Blush Flutter hahaha hahaha Видях, че някъде и Ирчето го е превела, междувпрочем, ама чок късно. hahaha hahaha Вече бях пуснала клипа във vbox7. Ако искате, ще пусна и нейния превод в темата. Party
Тинче за кой превод говориш мила, че се ошашавих! Ходих да търся превод на трейлъра, но не открих такъв от Ирка.

# 682
Не мисля, че Мурат ще се задържи в затвора и Хасрет ще остане безпомощна.
 Ако Несрин я тормози после ще и се стъжни.... Мурат ще я насее и навее....
Аз си мисля, че ще попаднат само в ареста. Иначе отиде концерта, отиде си безславно и певицата  Joy

# 683
  • София
Упс, изцървих са! Blush Flutter hahaha hahaha Видях, че някъде и Ирчето го е превела, междувпрочем, ама чок късно. hahaha hahaha Вече бях пуснала клипа във vbox7. Ако искате, ще пусна и нейния превод в темата. Party
Тинче за кой превод говориш мила, че се ошашавих! Ходих да търся превод на трейлъра, но не открих такъв от Ирка.
В друг форум го е пуснала. Не знам... не го е пуснала тук, може да има някакви съображения. Rolling Eyes

# 684

Току що мернах преводи на Ирра на 36 страница,но не знам за какво са,изчетох ги и помислих,че са за трелъри,но явно е друго,аз не съм изчела всичко,че вие много сте писали.

# 685
Този трейлър всъщност си е първия, но с реплики.
Няма нищо ново в него.

# 686
  • София

Току що мернах преводи на Ирра на 36 страница,но не знам за какво са,изчетох ги и помислих,че са за трелъри,но явно е друго,аз не съм изчела всичко,че вие много сте писали.
Да, и аз сега видях. Е, значи го е пуснала. hahaha hahaha

# 687
  • София
хайде започна се с трейлърите, до тук 4 на брой, 2 са еднакви само, че единият е с музика, а другият с думи.

Момичетата ги качват  Peace

# 688

Това, дето си го видяла е резюмето на 9-ти епизод и нещо пак като резюме, явно на човек от екипа, пуснато във Фейсбука.

# 689
  • София
И четвърти трейлър:
http://www.youtube.com/watch?v=smfky2x3-m0&feature=player_embedded

Сега и него качвам! hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт