Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 643
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Аз отдавна се моля на всички богове (на Мерджан hahaha hahaha) за двойка Левент-Балчичек. Първо, чисто външно си отиват. Второ, само тя е толкова луда, че да му пасне. Трето, ще види какво е да се влюбиш в циганка. Joy
Ще бъде истинско шоу да се влюби в Балчичек, но  за наказание за предателството трябва да се влюби в Хасрет,защото там няма да има никакъв шанс горкия, ще ми се да видя това,как ТЯ го отрязва и ТОЙ страда.А иначе Балчи ще го глътне като топъл хляб.

# 721
Какво ще я обвинява Джихан.Иска да си остане цял живот проста циганка в маалата,само и само да е негова,а?Е, тоя може да се пръсни е от ревност и от любов, но това си е чист егоизъм.Да ама няма да му мине номера.
Джихан досега винаги е доказвал, че обича Хасрет и ще жертва своята любов, за да бъде тя щастлива. Аз имам чувството, че той не вярва на Мурат и се стреми да предпази Хасрет от него.

# 722
Левент бей ще се влюби в новото циганско момиче, което вече трябва да го вкарат във филма  Laughing Laughing Laughing

може би онова момиче, което Бурхан видя в ресторан-а в България (актрисата, която игра сестрата на Аси) Wink

# 723
Левент бей ще се влюби в новото циганско момиче, което вече трябва да го вкарат във филма  Laughing Laughing Laughing

може би онова момиче, което Бурхан видя в ресторан-а в България (актрисата, която игра сестрата на Аси) Wink
Тъкмо си бяха семейство в Аси  Joy Joy Joy

# 724
  • София
Мисля че за пръв път сега преди този епизод ни разкриват толкова много неща преди петъка. Явно са видели побърквацията по форумите и са си рекли да не се изпонатръшка тоз народ от напрежение, че няма кой да ни гледа. hahaha hahaha hahaha
 Браво бих казала и на пиарите на продукцията.
Момичета, оставям ви да довършите темата без мен. До утре! Иий геджелер! Hug

# 725
Направих една снимка на балкона за края на тази тема:zmiyata777, kef4eto, nbanditka, Pepa47, rache2006, sisi567, norrra, ~Naivnica, ldi64, nikoleta_11, olenka63, Catya, kedi7, sovabg, каката, angelinanenkova, irra1, rumipetkova, lii4ence, mondrita, Sylva, mani4eto85, casseopea (+ 4 Скрит/и) и 40 Гости преглежда(т) тази тема.

# 726
Мисля че за пръв път сега преди този епизод ни разкриват толкова много неща преди петъка. Явно са видели побърквацията по форумите и са си рекли да не се изпонатръшка тоз народ от напрежение, че няма кой да ни гледа. hahaha hahaha hahaha
 Браво бих казала и на пиарите на продукцията.
Момичета, оставям ви да довършите темата без мен. До утре! Иий геджелер! Hug
İyi geceler

# 727

Няма да е момичето от ресторанта. Ново ще е- онова със сините очи, което скоро даде интервю.

# 728
Змийче, два дни преди филма и балкона ще се спука.Нямам представа това някога случвало ли се е за някой филм. Не знам дали за тези дето ги дават ло Бгтв пускат трейлъри,аз не гледам телевизия или много рядко,каквото гледам го тегля от нета и не мога да направя сравнение.

# 729
  • София
Първият от двата трейлъра:
http://vbox7.com/play:0766d90d  Flutter Flutter

# 730
Тинче, темата ли правиш?  Rolling Eyes
Какво стана с превода на първия трейлър от вибокса?  Cry
Ако правиш темата ти е простено забавянето.  Hug Hug Hug

# 731
  • София
те до петък луди ще ни направят  ooooh!

# 732
Ауууу, след хиляда неуспешни опита днес да вляза във форума,
сега направо се Shocked като видях трейлъра.
Леллеее как страстно я прегръща Мурат-Джансел Simple Smile
Кеффф, голям кеффф, някои хора да продължават да спят по диванчетата,
а гледайте какви работи стават тука hahaha

# 733
Змийче, два дни преди филма и балкона ще се спука.Нямам представа това някога случвало ли се е за някой филм. Не знам дали за тези дето ги дават ло Бгтв пускат трейлъри,аз не гледам телевизия или много рядко,каквото гледам го тегля от нета и не мога да направя сравнение.
Аз телевизия почти не гледам. Само като съм на гости! hahaha Па филми отдавна, също и сериали.

# 734
  • София
вторият треълър превод: ИРРА, субс: alice in wonderland

http://www.vbox7.com/play:27323fce

чакаме и на Тинчето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт