Секс в 8ми и 9ти месец?

• 29 149
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
С първото дете - след 5-тия месец имахме забрана.

С второто - нямаше забрани, аз имах голямо желание, но мъжа ми се дърпаше като влязох в деветия месец Grinning

# 76
Това възпаление за което пишеш със сигурност е знак за нередност.
Относна секса - ако не ти е забранен и имаш желание можеш да му се наслаждаваш.

# 77
  • Шумен
И на мен не ми се правеше секс докато бях бременна, след 3-4-тия месец вече ми беше некомфортно и спряхме. Виж след раждането и лохийте така преследвах мъжо че сега ме е направо срам  Embarassed

# 78
  • София
Правихме до осмия, после ни забраниха. Тогава разбрах, защо му викат "сърбеж".  Mr. Green Такъв зор за секс никога не съм изпитвала.  Embarassed Мъжът ми се държа мъжки и не мрънка, пък и други начини намерихме и за двамата.

# 79
Единственият период,когато съм имала невероятен сексуален апетит е бил именно когато бях бременна Mr. GreenНикога след това не ми се случи да изпитвам такъв глад за секс Rolling EyesЯвно е било от хормоните...

# 80
Правехме, нямали сме проблеми по отношение на възпалениея и други подобни.

# 81
И ние сме нямали проблеми,но да уточня ,че имах не рискова бременност! Денят преди раждането също така!Всичко зависи от състоянието ти,препоръките на лекаря ти и настроението ви! Embarassed

# 82
Правехме секс в 8-9м.Свръх либидо имах с първата бременност.Като изключим че мъжо го беше страх и се туткаше като костенурка ,а аз се въртях като слънчоглед по слънцето други оплаквания нямам. Mr. Green
Сега с втората бременност няма секс,изпадам в стрес само като ме докосне.Сега съм на другата крайност.
Това са ми били проблемите с първата -ненаситна,с втората- никакво желание. Peace

# 83
аз след 4 месец изгубих тотално желание...
ще видим до кога! Simple Smile
добре че моя е търпелив

# 84
От 6 месец натам не сме правили,за6тото полъ4их контракция в 6 месец.Възможно е секса да предизвика преждевременно раждане,отлепване на плацента,а и с корем4ето :)4ъвстваш се като прасе

# 85
аз до средата на осмия имах желание,  но го спряхме в седмия по вина на таткото който каза че вътре има бебе и не може  Simple Smile. Сега сам в края на 8-мия и нещо и на мен желанието ми изведнъж  се изпари.

# 86
Горкия, държа го на сухо от 2 месеца, но изобщо не ми е до това, толкова много ми се спи, ще нямам сили. Нетипично за мен, чак се плаша. Иначе си наваксвам със сънищата, такива неща сънувам..... но до там, след това просто нямам желание

# 87
Не много често,но сме правили и през двете ми бременности,не е имало никакви възпаления.

# 88
С първото се чувствах прекрасно, имах желание и правехме докъм 2 седмици преди да родя. Опасявах се само от контракциите при оргазма, но гинекологът ми каза, че са различни по тип и няма нищо страшно, единственото важно е да сме кротки и нежни Laughing
С второто нямах желание и макар че пак имах лека бременност, нищо не сме правили откъм 5-я месец нататък, много ме дърпаше все корема заради слаба коремна мускулатура.

# 89
Още щом разбрахме че съм бременна и секса беше мираж , забременяването беше трудно и затова мъжо не се даваше  Mr. Green аз 9 месеца уживях без секс , а вие за един два проблем ще правите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт