Декупаж - 35

• 67 681
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Детенцето е най-важно. Стискам палци бързо да ви се размине.
В коя градина ходите.? На мой приятели и двете деца са в болница с пневмония Sick

Бързо да оздравявате  Hug

... Така стана, че не можах да махна добре маслената боя (бяла ) и картинката ми побеля... Стъргах отгоре с тел за чинии за да го махна... Голям ужас беше докато поне малко се появи картинката. .. .
newsm78 За първи път чувам за толкова упорита масленна боя. Тя по принцип съхне много бавно и се маха лесно с ленено масло, зехтин или олио. Пробва ли с нещо такова?

# 661
Момичета здравейте, не съм писала от месеци във форума, не защото съм ви забравила, а защото нямам грам свободно време. Не съм ви и гледала, но ще наваксам- обещавам. А сега за тези, които ще идват утре на срещата в Исперих, чакам ви с нетърпение , и за всели случай ако нещо се обърка тел ми е: 0899 830 624. Не знам дали е уместно да го пиша тук  newsm78 , но....Като наближите града, обадете се да ви посрещнем. На всички  Hug  Hug  Hug

# 662
Вече сме в болницата... Не стига, че сме с варицела придружена с пневмония, не стига че преди 2 седмици пак бяхме в болница с бронхопневмония... а се оказа, че едновременно с варицелата и пневмонията в момента караме едновременно и морбили... Sad Sad Горкото дете... дано се оправим по-бързо.... Благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване.
Колкото до това да пробвам със зехтин и други неща да махна маслената боя - не се сетих да пробвам, но то днес ходя като въртоглава и без това цял ден... Живот и здраве - надявам се в скоро време да направя втория си опит и той да е успещен...

# 663
Бързо оздравяване ви пожелавам!

# 664
ПиПе-на дечицата бързо им минават болестите.Желая ви кратък престой в болницата.И скоро да 1swingи играе.

# 665
  • пловдив
ПиПеЛолита как бе миличка успяхте толкоз болести на куб да сберете  ooooh!
Стискам палци бързо да се оправи детенце , хайде че игрите го чакат  smile3540

# 666
Пипелота бързо оздравяване и от мен
момичета аз съсипах една дъска,тъй като нямам маслена боя,опитах се да втрия в пукнатините акрилна смесена с малко олио,лелеле неможах да си позная дъската
но пък от яд направих едно телефонче,изпрано на 60 градуса,изцентруфужено и все още работещо  Mr. Green
http://picasaweb.google.com/wiwian.ivanova/Decoupage#5479167264494850994

# 667
Момичета, благодаря ви за подкрепата много  Hug Hug Преди две седмици лежахме в болница за пневмония и там сме направили контакта с морбили, в яслата имаше варицела... и така - изкарахме ги всички наведнъж - нищо не ни подмина Получи се 3 в 1 - ужасна комбинация....

Вивиан, телефона е станал бижу Simple Smile Африканско бижу...

# 668
Пипелолита скорошно оздравяване и от мен  bouquet много лошо когато децата се боледуват,ама какво да се прави ,трябва да се изградят имунитета душичките Simple Smile

# 669
ПиПе, и от мен пожелания за бързо оздравяване Hug Hug Hug
Вивиан това телефонче е страхотно и понеже е герой, си заслужава премяната. Аз акрилна съм втривала, ама само металик и като и капна олио и тя стои една пресечена.Нямала съм проблеми, но ще знам да пробвам преди да цапам, ако ползвам обикновена акрилна Hug

Пожелавам приятно прекарване в Исперих. Аз тоз път направо хартисах  Sick Sick Sick

# 670
Здравейте!
Вивиан, аз нали питах преди 1-2 страници за същото и юначките ми дадоха ценни съвети.
Ама друго си е като пипне ръчица! Краклето ми го подариха, та нямах думата за марка, но после внимателно
прочетох упътването и никъде не се споменаваше за измиване. Дори беше подчертано, че може с акрил да се работи!
Да, Да! Единият слой е на водна основа и то точно 2-ия! По същия начин пострадах и аз... Ама при теб поне се е получило артистично,
при мен не си личеше нищо от картинката и шкуренето беше яко! А Миражче специално подчерта, че само металически акрил се втрива!
Лакирането е с лак на Неводна основа!- това е съвет от Дадуся/може и да бъркам- ама урока с керемидата/
Това си е опит!
Телефончето е страхотно!
А дъсчиците не ми излизат от ума...
Спокойно и творческо изкарване на почевните дни!
На ПипИ- бързо да оздравеете!
Успех дружина!

# 671
Здравейте момичета   bouquet
   Не съм писала в темата ви,но много често ви чета-невероятни сте  smile3501
Аз основно се занимавам с рисуване,но правя и първи стъпки в декупажа.
Искам да ме посъветвате.Направих тази гарафа и сега искам да я лакирам,но имам авто-емайл лак/спрей/ и незнам на стъкло какво ще се получи,така че помагайте  Praynig

# 672
Здравейте на всички творци от тази тема Hug!Аз идвам от темата за полимерна глина,тя ми е любим хоби материал.Вчера обаче ми дадоха леки,дървени заготовки за обици и реших за първи път да опитам декупаж.Много е интересно и занимателно,мисля като имам време да продължа да се уча на тази техника.Ще разгледам по-подробно тази тема.А за първият ми опит не ме съдете строго Wink

# 673
Пипелолита стискам палци за бързо оздравяване
Вивиан вълшебно телефонче ,БРАВО на тиб ,ти си стряахотна в изпипването на малки по  размер неща-шпатулки,телефончето
Вокаде добре дошла,аз съм виждала твои неща от полимерна глина и са невероятно красиви.Обиците са станали перфектни
Вал1977 аз съм използвала спрей ак за стъкло и няма проблем,но ти вероятно щще пръскаш само залепената картинка,така че трябва внимателно ,по съвет на умничката ни Антом,можеш да завиеш останалата част която няма да пръскаш с домакинско прозрачно фолио

# 674
  • пловдив
Ето ме  Hug Hug Свърших работа за днес и да се разпиша  Mr. Green
GenovevaG  Heart Eyes
val1977 когато искам лака за джанти да не попадне на стъклото си лепя прозрачно опаковачно фолио, после пръскам, после махам фолиото, изчаквам лака да изсъхне и отгоре лакирам с акрилен лак само мотивчето, дано съм ти помогнала  Hug
vokade  Kissing Heart изключително се радвам да те видя в нашата темичка, много обичам да ви наглеждам във вашата  Wink страхотни бижута твориш  Peace Обичките са станали супер  thumbsup Правих дървени обички на щерката за Коледа, за да се получи не много ярък цвят, а по скоро прозрачен, не грундирах /не боядисах обичките предварително с бяла акрилна, разбъркана с малко С200 /, станаха много интересни, но ако искаш картинката ярко да се откроява , задължително трябва основата върху която лепиш да е бяла. Това е съвет на първо четене, ако имаш въпроси, насреща сме  Peace
wiwian телефончето е върхът   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт