Препарат за почистване на мрамор?!?

• 4 466
  • 2
  •   1
Отговори
Бихте ли ми препоръчали някъкъв препарат за почистване на мрамор (на пода)? Спомням си че баба ми използваше някаква смес с лимонтозу newsm78, но за съжаление вече не е между живите Sad и няма кой да ми даде съвет. Лично аз не съм виждала в магазините препарати за мрамор.

# 1
Преди няколко дни си купих от Бриколаж един препарат, специално за мрамор и гранит. Марката е Astonish (черно шише). Ще го намериш при щанда с препаратите. Не мога да го похваля, тъй като все още не сме го тествали.

# 2
Много фирми имат препарати специално за мрамор. Живях 4 г. в апартамент, който беше изцяло на мрамор /коридори, хол, кухня/ и съм пробвала какво ли не. Все си стои гадно и на петна /ненавиждам го този материал/. Като напускахме апартамента се амбицирах и измих с Циф паста. Светна! Обаче ми се отели волът, докато облазя целия под.
Не виждам откъде си, но в София, на ъгъла на бул. Гоце Делчев и Дойран има един магазин, който предлага всякакви хитрини за каменни и мраморни настилки. Включително и циклене на мрамор. Може първо да изциклиш, а след това да "запечаташ" с някакъв лак за мрамор и така да се поддържа след това по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт