ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • България
 Аз се досещам какво ги привлича в домашните купони, но мисля че имат мозък  в главите си, а и това е по-малкото зло в сравнение с алкохол, цигари и наркотици. Разбирам, че на РД се появява бира и вино, но за повече не съм чула. Тя до сега е била на 2или 3 РД в домашна обстановка, другите са били на обществени места и там това е доста по-трудно.

# 631
Хайде де, Фран, ти наистина ли си вярваш или си прекалено заблудена? Естествено, че в къщи е по-добре, защото можеш да си позволиш волности, които в заведение няма как да станат. Любопитството е голяма работа.
ooooh! ooooh! ooooh!
Как не се сетих по-рано? Joy

# 632
  • София
Сетих се, че има заведение . Казва се "Апартамента". Намира се на малките 5 кьошета.  И е точно апартамент направен на заведение. Може да си избираш музиката. седи се по пода. Сервират разни здравословни коктейли. На място пекат разни сладки. Малко кришнарски тип. Може там да се организира рожд. ден. newsm78
Аз най-вече се страхувам от наркотиците. През опитте за пушене и  пиене ще минем. Нямам съмнение. Надявам се с последното да се разминем леко и без ексцесии. Относно секса, надявам се да е след 16 г.

# 633
надеждата умира последна !

# 634
  • Sofia
Тази седмица имах работа в района на  12 училище ,и минавайки оттам попаднах на интересна гледка,деца си купуваха от дете нещо като цигара и си искаха от 120 и от 80 ,не разбрах това цена ли е или грамаж newsm78,
 bye

# 635
  • София и там където не се пуши
Аз всяка година му предлагам, да си организира РД с купон - не у нас (от тия съм с възможности) - особено сега когато никой не иска да наема  Joy , той НЕ -  ходят на МОЛ-а на кино и на пица . Явно, че ако не предлагам такъв вариант - ще търси.

# 636
  • There I was on a July morning
Моята госпожица предпочита този вариант - мол, кино и почерпка.
Аз нямам нищо против този начин на празнуване  Grinning

# 637
  bouquet Привет
имам едно въпросче...
малко съм проста Embarassed, но ако може да ме осветлите ..какво означава пушене на нергеле
 /опасно ли е ?
 пристрастяване ли е ?
вид наркотик ли е?;
 какви са реакциите..

# 638
  • София и там където не се пуши
  bouquet Привет
имам едно въпросче...
малко съм проста Embarassed, но ако може да ме осветлите ..какво означава пушене на нергеле
 /опасно ли е ?
 пристрастяване ли е ?
вид наркотик ли е?;
 какви са реакциите..

А ти кой си - тук не обичаме да ни изпитват  newsm78

# 639
Нищо опасно няма. Тютюнът преминава през водна баня. Самият тютюн е ароматизиран, напоен с разни масла. И практически нищо не се случва.

Опс Дороти извинявай. Тъкмо отговорих.

За РД- винаги искат у нас. Ние излизаме и се прибираме около 8.00.
Пият бира. Може тая година да включат водка  newsm78 Може и да има цуни-гуни. Вече май са се оформили двойки.
Но аз съм либерален родител и не се вра в отношенията на децата. Слухтя отдалече  Joy

ПП/ видяхте ли новия ми подпис? Фръц  Joy

# 640
  • София
ООО Знаток, всички май повече слухтим. Нали сме готини Party smile3521
Мойта кукла на няколко пъти я виждам с едни особени петънца по гушката newsm78 #Crazy Гаджето е почти загадка за мен, но аз продължавам да слухтя Joy Joy Да се оправят младите.

# 641
  • България
 Знаток ,  Joy Joy Joy никога не бих го забелязала, ако не беше обърнала внимание!
От 3 дни се чудя за какво ще прежалваш 65лв и не мога да се сетя.  newsm78

# 642
Знаток Joy Joy Joy никога не бих го забелязала, ако не беше обърнала внимание!
От 3 дни се чудя за какво ще прежалваш 65лв и не мога да се сетя.  newsm78

Grinning Предполагам за един дамски каприз който обсъждахме на срещата, но ти беше далече и явно си пропуснала.

# 643
Заинтригувахте ме с тези 65 лв.
Я кажете за какво става въпрос...аз пък може да ги прежаля. Thinking

# 644
 Naughty дали е това за което си мисля ,кажи Знаточе ?

Общи условия

Активация на акаунт