СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 121
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
  • Beyond the Frontiers
hellborn, мерси.
Аз днес бях в общината тъкмо по този повод, но се оказа, че няма от къде да купя нужните заявления. Така че утре сутрин с целия набор документи съм там Simple Smile /намирането на бланка за адресна регистрация се оказа сложна работа, пък да не говорим за работното време на тези служби 8:30 -17:00/

# 436
hellborn, eeeeeeeee.... да им имам отговора на тез  ooooh!
Значи пак до директорките опира  Crossing Arms

# 437
  • Beyond the Frontiers
Въпреки, че в случая вината е изцяло моя. Смятам, че наистина е тъпо да не вържат системите, така че автоматично да се прави проверка.

# 438
  • София жк Бъкстон
И аз смятам че системите трябва да са свързани, за да е прозрачно всичко, но това е положението. Всичко зависи от директорите.

# 439
Виждам, че вече са заключили системата. По моите изчисления трябва да се класираме  Praynig, макар и не в кварталните градини, а в една градина на една спирка от работа. Но това ни устройва. Пак е 10-15-тина минути с колата от вкъщи. Сега остава само да чакаме.
Успех на всички. Ние утре имаме рожден ден и поне денят ще мине бързо и няма да мислим за класирането  Wink.

Весело изкарване утре и дано ИСОДГ ви направи много хубав подаръ за рождения ден  Wink

# 440
Успех на всички и дано "Нашите деца" влезнат всички!! УСПЕХ!!!

# 441
Промени не е имало. 1 място за гранична група Simple Smile
                Я разгледай по-внимателно списъка и се увери дали има само 1 място за граничната група.Аз какво установих като проверявах за едно познато детенце - имаше 1 място за гранична група с 8 т.Като се зарових в списъка установих,че 6 деца от социалната опашка ,които се класират на 100 % защото са с много точки фигурират и на общата опашка пак в първите 10 деца.Така местата за граничната група са най-малко 7.Нямах нерви да търся и сравнявам целите опашки и съседните ДЗ.Това на първи поглед.
                 Успех на всички. Peace

# 442
  • София
Виждам, че вече са заключили системата. По моите изчисления трябва да се класираме  Praynig, макар и не в кварталните градини, а в една градина на една спирка от работа. Но това ни устройва. Пак е 10-15-тина минути с колата от вкъщи. Сега остава само да чакаме.
Успех на всички. Ние утре имаме рожден ден и поне денят ще мине бързо и няма да мислим за класирането  Wink.
И ние сме така. С колата за около 10-15 мин., ама не пресичаме задръстени кръстовища. Положителното нещо да се живее в краен квартал, в случая  Grinning.
Да ти е жив и здрав рожденика и му пожелавам утре по случай РД да има късмет и да го приемат   bouquet

# 443
Искам да попитам, че това не го разбрах.
 Ако не се запълнят деца от социалните критериии на първото класиране, на същото класиране ще сложат деца от общата опашка, или това ще стане на второто класиране?

# 444
  • София
 Ако не се запълнят деца от социалните критериии на първото класиране, на същото класиране ще сложат деца от общата опашка, или това ще стане на второто класиране?

Всичко ще се направи на първия кръг.

# 445

Всичко ще се направи на първия кръг.

Благодаря, ти за отговора!

# 446
успех ... беше ми приятно ... и да се похвалите Grinning !!!

Защо така...Някак прощално? Нима ще се откажеш да търсиш отговорност от общината? Кой ще настоява сега за прозрачност? Peace

# 447
Успех на всички форумски деца и от мен!
Лекичко съм по-спокойна от миналата година, но това е само привидно... Laughing

# 448
  • София
Благодаря ви за пожеланията  Hug.

# 449
Сега вече в спокойната част на днешния изтощаващ ден просто да дам един линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486571.105
Да пожелая късмет на всичките ни дечица!

При нас в една от градините от снощи до днес се появиха точно 4 нови деца ( говоря за социалната опашка в челото деца с точки 10+)....
Какво да се каже, всеки има правото да решава за себе си, но когато едва ли не от самото начало си знаел, че детето ти е вътре с 2-та крака - защо не го афишира навреме, за да могат другите родители да си пренаредят поне малко желанията и по възможност да имат и те шанс.....
Но .... здраве да е....
Аз още вчера си размених първите 2 градини, тъй като във втората шанса ни е доста по-голям, ако съдя от списъка на чакащите би трябвало да влезем, но ... докато не излезе черно на бяло нищо не е сигурно.
Четох и част от нелепите отговори от г-жа Минчева .... но все пак нека мине класирането пък пак ще си говорим.

Общи условия

Активация на акаунт