СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 103
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Астарта, системата е заключена отсега точно заради това - да не могат да се правят промени от родителите, ще си направят проверките и ще намалят точките на децата с измислени предимства преди първото класиране.  Peace Ще се освободят местенца, мисля аз.

Това е чудесна новина Simple Smile. Джули, Ника, зарадвахте ме  bouquet

# 421
  • София
Джули, защо ли си мисля, че при веднъж заключена система, няма да може да се коригират списъците и да се премахват невалидните кандидатури. Освен, ако не са го извършили днес, но мисля че щяхме да го усетим. Ако го направят за второто класиране, много хора ще бъдат ощетени, защото биха имали по-висок шанс сега, а на следващото класиране шансът намалява.

Хм, те даже са писали, че проверките вече са извършени. Тълкувам го като "промени да не чакаме".
Стискаме си значи палци до събота  Hug

# 422
  • София
Джули, напротив, очакваме промени!  Grinning
Вероятно проверките наистина са извършени, но естестевено, че първо системата трябва да се заключи и след това да махат точките. Ти представяш ли си каква игра на котка и мишка ще бъде иначе - те ни махат точките, ние пак си ги слагаме.  Laughing

# 423
  • София
Джули, напротив, очакваме промени!  Grinning
Вероятно проверките наистина са извършени, но естестевено, че първо системата трябва да се заключи и след това да махат точките. Ти представяш ли си каква игра на котка и мишка ще бъде иначе - те ни махат точките, ние пак си ги слагаме.  Laughing
Ох, дано, дано!
Не се надявам за себе си, малък ни е шансът, но искам да се изчистят грешки и измами. И прозрачност искам като Ренирис  Laughing

# 424
успех на всички  Praynig

# 425
  • София

Не се надявам за себе си, малък ни е шансът, но искам да се изчистят грешки и измами. И прозрачност искам като Ренирис  Laughing
а така де  Mr. Green те като теб и други ще се сетят , ама късно , аз им знам номерата в цирка от миналата година , за това все писах прозрачност , дано някои чуе , но уви .
дано имаме успех !

# 426
  • София
Хайде успех и от нас!!!

Аз днес оставих възможно най-високия шанс 22% и заминахме на разходка цял ден, сега гледам списъка, промени няма, така че остава да стискаме палци и толкова, до скоро пак тук Simple Smile

# 427
  • София
Видях списъка след заключването на системата. Промени не е имало. 1 място за гранична група Simple Smile
Моите отидоха на разходка.
Не помня миналата година да съм правила такива сметки. А и сина ми тогава беше малък. Беше добре, че не го приеха.
Тази година няма да е добре ако не го приемат... Но ще го преживея Simple Smile

# 428
  • София
Тука гледам,че си говорите за проценти,къде ги пишеше?
На мен ми излизаше само ВИСОК и толкова!

# 429
  • Банкя
Фандъкова пак изми очите на медиите. ooooh!

В Новините на bTV току що обявиха бройки на децата, чакащи за 1-ва, 2-ра и 3-та групи съответно 2000, 1000 и 200. (Или казаха, че за толкова няма да има места newsm78 ужас - чавка ми е изпила мозъка - забравих Embarassed)
Кметицата обясни как се строят 23 градини (или пристройки)... бла-бла. ooooh! Паралелките се определяли от самите градини, ще има и за по-големите набори. Tired

# 430
  • Beyond the Frontiers
Така аз приключих при шанс 79% - ще видим, какво ще стане.
Обаче с тази проверка ме шашнахте. Не съм си правила адресна регистрация в общината на детската градина, нищо че живея вече 6 години тук, а апартамента е наш от построяването му - 16 години. Ще се гръмна направо, мислех, че удостоверението ще ми трябва при записване чак.

# 431
Здравейте момичета.Искам първо да пожелая успех на всички тръпнещи в очакване утре!Дано всички деца имат късмет и похабените нерви не са напразно!
Искам да попитам:Утре ли ще се теглет входящите номера??  
И ще има ли момичета като миналата година,които да казват дали са приети децата,защото май миналата година им беше доста труднчико струва ми се,поизмориха се момичетата,та да питам дали и тази ще бъде така.
Лека вечер на всички!

# 432
  • София
Виждам, че вече са заключили системата. По моите изчисления трябва да се класираме  Praynig, макар и не в кварталните градини, а в една градина на една спирка от работа. Но това ни устройва. Пак е 10-15-тина минути с колата от вкъщи. Сега остава само да чакаме.
Успех на всички. Ние утре имаме рожден ден и поне денят ще мине бързо и няма да мислим за класирането  Wink.

# 433
  • София жк Бъкстон
Обаче с тази проверка ме шашнахте. Не съм си правила адресна регистрация в общината на детската градина, нищо че живея вече 6 години тук, а апартамента е наш от построяването му - 16 години. Ще се гръмна направо, мислех, че удостоверението ще ми трябва при записване чак.
При записването ще ти трябва, но незнам с каква дата, всмисъл преди или след 24.

Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2010-04-22 12:22:09 вашето запитване: Според ръководството:
1. Информацията за адресната регистрация на родителите и другите лични данни ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането.
2. Информацията за трудовия статус на родителите ще бъде сравнена с данните на НОИ преди класирането.
Информацията ще бъде сверена със списъка на служителите в детските градини на Столична община. Информацията за баба/дядо ще бъде сравнена с данните на ЕСГРАОН преди класирането.
и т.н. В действителност обвързана ли е системата с тази на ЕСГРАОН и НОИ, защото миналата година не беше?

Нашият отговор:

Все още нямаме връзка с базата данни на тези институции.

Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2010-04-22 13:28:17 вашето запитване: След като няма връзка с базите данни на ЕСГРАОН и НОИ, как ще разберете дали някоя кандидатура не е фалшива или с повече точки, отколкото има право?

Нашият отговор:

Предимствата е необходимо да бъдат удостоверени с документи при записване пред директорката на детската градина. В противен случай ще им бъде отказано записване.

# 434
  • София
Спокойно, според мен ще проверяват само за К4 сега.
Едно момиче от отчетната спомена, че преди няколко дни са им отнели 0.1 точка за родител в системата на СО, така че предполагам че другите неща са проверени. А за адресна регистрация ми се струва, ч ще следят директорките при записване, така че няма да имате проблеми.

Успех на всички и от нас!

п.с. Ние си останахме с мизерния един процент, аз лично се надявам на второ-трето класиране, от сегашното не очаквам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт