СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 097
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София жк Бъкстон
Заключиха я, но списъците се виждат.

# 406
  • София
успех ... беше ми приятно ... и да се похвалите Grinning !!!

# 407
  • София
ей колко са точни. Ами май успях  Praynig, до последно натисках F5 и май заехме последното 25-то място, другите след нас бяха с по-малко точки, демек им беше второ желание. Ще си попътуваме на 8км от нас, но пък ми хареса градината, а и сградата септември ще е чисто нова за 1-те групи  Flutter
Успех на всички утре. След 14ч. се почва

# 408
  • София
Местожителството трябва да е софийско, но дефакто никъде не пише, че местоработата трябва да е софийска, просто трябва да има такава. Wink
Акси, на мен местоработата не ми е в София, нямаше проблем при записването, изискването е да си работещ родител.

# 409
  • София
Да вярно, че ги има списъците в линка към градините. Значи пак да си питам. 10 места по соц. критерии. 2 от тях са заети, няма други кандидати, значи останалите 8 места отиват към общата опашка нали така. Там местата са 15, значи стават 23 общо

# 410
  • София
Аз съм също под пара... само гледам списъка да не дойде някое дете, че сме с висок шанс  ooooh!
еличка ти хвана "намалението" с бебка  Joy ( това в кръга на шегата ,съвсем добронамерено ) ,ние нямаме този шанс ... разминаваме се с 6 м. за допълнителния критерии - разлика по малка от 24 м. , но и ЕГН - то не ни е готово( акта за раждане )  на бебето така че все тая  Laughing ... дано сега като приемат каката да помага после за малката  Mr. Green
оф ... ама аз много съм сигурна че ще ни приемат ... я да не не прибързвам , а да поизчакам за да не се е наредил някои в последната секунда , макар ,че до последно сме с висок шанс !

# 411
  • София жк Бъкстон
Да вярно, че ги има списъците в линка към градините. Значи пак да си питам. 10 места по соц. критерии. 2 от тях са заети, няма други кандидати, значи останалите 8 места отиват към общата опашка нали така. Там местата са 15, значи стават 23 общо
Да, точно така.

# 412
  • София
Аз питах екипа на ИСОДГ тази година няма ли проверки на данните. За половин час ми и отговориха:

Уважаеми господин/госпожо,
Получихме на 2010-04-22 17:22:51 вашето запитване:
Здравейте,Миналата година преди класирането пуснахте редица съобщения за проверки за невалидни заявки за предимства. Тази година подобни съобщения липсваха - значи ли това, че все още не са проверени заявените социални, К4 и др. предимства?Поздрави,

Нашият отговор:

Проверките са извършени. Тази информация ще бъде публикувана утре до обяд.

Поздрави,
Екип на kg.sofia.bg

Дано се отрази положително на списъците ни!  Laughing

# 413
  • София
Да ви питам...
какво казаха от ИСОДГ за вчерашния проблем, за който писа една от кайките? Не си спомням ника, извинете  ooooh!
става дума за самосиндикалното сменяне на градини от системата...
ама и аз как го обясних  ooooh!
Аз бях майката с проблема;)Ами от системата получих следния отговор: "За момента нямаме индикации за проблем. Опитайте отново да влезете в системата". Не съм и очаквала друго - правят ме на луда, само дето аз си имам видео материал за самостоятелните размествания вчер. Успех на всички:)

# 414
Джули, защо ли си мисля, че при веднъж заключена система, няма да може да се коригират списъците и да се премахват невалидните кандидатури. Освен, ако не са го извършили днес, но мисля че щяхме да го усетим. Ако го направят за второто класиране, много хора ще бъдат ощетени, защото биха имали по-висок шанс сега, а на следващото класиране шансът намалява.

# 415
  • София
Лелеее, аз ли изтъпях вече тотално и не знам коя дата сме???
Защо си мислех че и утре мога да правя размествания?
Добре че преди 17 часа реших да разместя кандидатурите, за да видя утре сутринта какъв ще е процента  newsm78

Не че ще ни приемат де, ама 23% последно показваше след 17часа за една от градините в квартала. Ако стане няма да пътуваме до Враждебна.

Успех на всички!!!

# 416
Да ви питам...
какво казаха от ИСОДГ за вчерашния проблем, за който писа една от кайките? Не си спомням ника, извинете  ooooh!
става дума за самосиндикалното сменяне на градини от системата...
ама и аз как го обясних  ooooh!
Аз бях майката с проблемаWinkАми от системата получих следния отговор: "За момента нямаме индикации за проблем. Опитайте отново да влезете в системата". Не съм и очаквала друго - правят ме на луда, само дето аз си имам видео материал за самостоятелните размествания вчер. Успех на всичкиSimple Smile

А имаше ли го този проблем и днес?

Как съм написала "майките"  ooooh! ама така е като пиша докато кърмя  hahaha

Аз съм също под пара... само гледам списъка да не дойде някое дете, че сме с висок шанс  ooooh!
еличка ти хвана "намалението" с бебка  Joy ( това в кръга на шегата ,съвсем добронамерено ) ,ние нямаме този шанс ... разминаваме се с 6 м. за допълнителния критерии - разлика по малка от 24 м. , но и ЕГН - то не ни е готово( акта за раждане )  на бебето така че все тая  Laughing ... дано сега като приемат каката да помага после за малката  Mr. Green
оф ... ама аз много съм сигурна че ще ни приемат ... я да не не прибързвам , а да поизчакам за да не се е наредил някои в последната секунда , макар ,че до последно сме с висок шанс !

Мдаааа, малкия май успя да помогне на кака си Simple Smile Ще се види в събота Simple Smile

# 417
  • София
Аз съм също под пара... само гледам списъка да не дойде някое дете, че сме с висок шанс  ooooh!
еличка ти хвана "намалението" с бебка  Joy ( това в кръга на шегата ,съвсем добронамерено ) ,ние нямаме този шанс ... разминаваме се с 6 м. за допълнителния критерии - разлика по малка от 24 м. , но и ЕГН - то не ни е готово( акта за раждане )  на бебето така че все тая  Laughing ... дано сега като приемат каката да помага после за малката  Mr. Green
оф ... ама аз много съм сигурн мъче ще ни приемат ... я да не не прибързвам , а да поизчакам за да не се е наредил някои в последната секунда , макар ,че до последно сме с висок шанс !
Моите деца са с месец разлика - ама откъде да знам по онова време, че ще настане такова чудо с градините, че да забременея по-рано Crazy С мъжът ми се шегуваме, че ако сега не го приемат, ще трябва да работим за още едно дете - вече като многодетна майка няма как да не се класираме. Laughing

# 418
  • София
РАДВАМ СЕ  Hug !

# 419
  • София
Астарта, системата е заключена отсега точно заради това - да не могат да се правят промени от родителите, ще си направят проверките и ще намалят точките на децата с измислени предимства преди първото класиране.  Peace Ще се освободят местенца, мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт