СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 056
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Аз направо си мисля, че няма да ни класират на първо четене или шансовете ни са много малки в граничната група,  та направо да ви питам за второто класиране, трябва ли наново да попълвам и правя нещо в сайта или системата "автоматично" си класира? И кога е то?

# 571
  • гр.София
 Имаше няколко такива случаи и миналата година. В последния час буквално да добавят ръчно от Сирма  деца в списъците-това са родители,които са имали проблеми в профила,системата не им е отчитала някоя точка или нещо друго.
Имаше деца,на които не им излизаше точката за брат(сестра) до последно и водеха усилена кореспонденция с ИСОДГ.

somebody, няма нужда да пипаш нищо. Но пък не пречи да си погледнеш и профила и кандидатурите,за всеки случай.
 Следващата събота е  е Второто класиране.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:30 от blanc

# 572
  • София

искам да споделя, че днес сутринта за ДГ, за която кандидатстваме  за 14 места се бореха 50 деца и за тези 10 по СОП 13, а малко преди да скрият списъците списъка набъбна съответна на 51 и 14 деца! Не знам какво и как става, но мисля, че не е много редно.

Това не би трябвало да е възможно!
При затворена система, ако има чистене на неправомерно сложени критерии, по-логично е опашката да намалява, а не да се увеличава.
Някой да ме поправи, но ако се случва това нещо, значи нещата се манипулират отгоре.

Не е нормално, имаш ли скрийншот?

Аз например разпечатах списъка за нашата градина вчера в 18 ч. Със сигурност някой е запазил и вашия списък и нещата могат да се проследят поне, ако не друго.

# 573
  • Beyond the Frontiers
И аз имам разпечатани списъците за нашата ДГ. И ще има панаир, ако нещо подменят. Peace

# 574
Хахаха - аз също съм разпечатила списъка - ха късмет да имат, въпреки че едва ли ще го приемат за верен, все ще измислят нещо да се оправдаят както винаги

# 575
  • София
Здравейте!   bouquet
Аз лично се опитвам да не се вкарвам в излишни филми, обаче май и мен треска ме тресе  Laughing

Питате за ДГ с нулев прием. Знам такава, ама е в Надежда /171 ЦДГ Свобода/, но на вас май ви трябва за Младост  Embarassed

Имам само едно въпросче и моля, който е по-наясно да ме просветли:
Ако едно дете по социален критерий бъде класирано в 3 градини, то кога ще освободи мястото си за общата опашка в ОДЗ-то по второ и трето желание - още сега или на следващо класиране? Защото е ясно, че не може да се запише и в 3-те ОДЗ-та, нали?

# 576
  • Банкя
Ако едно дете по социален критерий бъде класирано в 3 градини, то кога ще освободи мястото си за общата опашка в ОДЗ-то по второ и трето желание - още сега или на следващо класиране? Защото е ясно, че не може да се запише и в 3-те ОДЗ-та, нали?
Веднага. Още по време на първото класиране системата ще изчисти следващите кандидатури на всички деца (със или без социални точки), класирани някъде, от списъците на градините последващи желания. Peace

# 577
  • София
Здравейте!   bouquet
Аз лично се опитвам да не се вкарвам в излишни филми, обаче май и мен треска ме тресе  Laughing

Питате за ДГ с нулев прием. Знам такава, ама е в Надежда /171 ЦДГ Свобода/, но на вас май ви трябва за Младост  Embarassed

Имам само едно въпросче и моля, който е по-наясно да ме просветли:

Още на първо класиране ги освобождава Simple Smile Късмет!!!

# 578
Абе момичета - хората дават точки за многодетните семейства, та си мисля те просто искат да увеличат раждаемоста - така ще имаме добри шансове за прием, а ние "не ги разбираме" правилно.   Sunglasses
Така, че вместо да висим тук и да си късаме нервите да вземем мерки:P baby_neutral

# 579
  • Банкя
Абе момичета - хората дават точки за многодетните семейства, та си мисля те просто искат да увеличат раждаемоста - така ще имаме добри шансове за прием, а ние "не ги разбираме" правилно.   Sunglasses
Така, че вместо да висим тук и да си късаме нервите да вземем мерки:P baby_neutral
Те хубаво са го измислили това за раждаемостта, но явно не са мислили за икономиката, като не са осигурили места за всички тези деца и някой от родителите им трябва да си седи вкъщи вместо да работи. Naughty ooooh!

# 580
  • София, под Карлсон

Ще ги взема веднага щом разбера дали са ни приели. Ако да, дори ще ги повторя и потретя за по голяма сигурност  Mr. Green Ако ли не обаче, ще пратя наум "мерките" към управниците ни  Wink

# 581
Здравейте, знам, че е коментирано много, но вече се заплетох от четене затова ще питам.
Ако ни приемат на 1во класиране в ДГ по 2ро желание и не се запиша първата седмица, губя ли си шанса за градината от това 2ро желание? Идеята е да изчакам повече класирания за градината по 1во желание.

# 582
  • София
Здравейте, знам, че е коментирано много, но вече се заплетох от четене затова ще питам.
Ако ни приемат на 1во класиране в ДГ по 2ро желание и не се запиша първата седмица, губя ли си шанса за градината от това 2ро желание? Идеята е да изчакам повече класирания за градината по 1во желание.

След първото класиране срокът за записване е до 5ти май, т.е. една седмица и до сряда на следващата, а второто класиране е в края на другата седмица, т.е. преди 5ти, ако решиш да чакаш класиране изчакай до 3ти май и тогава, ако не сте приети в първата градина ще трябва да запишеш детето във втората, защото ако не го запишеш до 5ти, все едно сте се отказали.

# 583
  • София
На страницата на градината,в която кандидатстваме току-що мъжа ми видя/че аз явно при вас си само си стоя Mr. Green/,че резултатите ще бъдат разлепени в 8.30ч. в ДЗ.Може да е валидно за всички градини.

# 584
А какъв ще е срокът за записване след следващото класиране? Пак ли 5-ти? Т.е. само 3 дни ли ще дадат?

Мнооого кофти... планирали сме една седмица ваканция извън Софето, то ще вземат да го приемат дребния и ще търчим да записваме  Crossing Arms. То ще си е чудо да го приемат де, но аз вече съм почти сигурна, че ще е така - нали трябва да ми развалят почивката  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт