СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 073
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хм, скрили са списъците.
Евентуално от линковете в 1вия пост

но пък там май нулевите приеми не съм ги изнасяла.

2009
Връбница   0
Кремиковци   0
Панчарево   0

2008
Банкя   0

2007
Банкя   0

Цитат
В момента се извършва класиране.

Списъкът със свободните места за следващото класиране ще бъде публикуван по-късно.

# 556
  • София
С това класиране направо се побърках Crazy, нещо търпението ми се изчерпа съвсем. Blush

# 557
Момичета кажете ми някоя ЦДГ или ОДЗ с нулев прием в района на Младост или Центъра.Кофти че нали е заключена системата и не мога да ги видя сега, а от БТЖ искат да направят репортаж защо има ДЗ с нулев прием.

Ария - веднага ти казвам в Младост с 0- ев прием бяха 70 ОДЗ, 98 ОДЗ и 17 ОДЗ . Става дума за яслени групи 2009.

# 558
Аз съм от редовните читатели, но не и от редовните писатели във форума.
искам да споделя, че днес сутринта за ДГ, за която кандидатстваме  за 14 места се бореха 50 деца и за тези 10 по СОП 13, а малко преди да скрият списъците списъка набъбна съответна на 51 и 14 деца! Не знам какво и как става, но мисля, че не е много редно.

С риск да ме оплюят, но и аз съм на мнение, че в София има много дошли от другите градове, но това е тяхно право. Не ми харесва, но трябва да се примиря, независимо, че семейството ми живее в този град повече от век и половина и всички си плащаме данъците тук.

Пожелавам успех на всички и дано децата ни да са здрави и да ни радват!

# 559
  • София
Малко предупреждение към пишещите тук... темата не е за и против софиянци, за и против провинция.

# 560
Ария, 29 ОДЗ, ул. "Тодор Стоянов" № 18, е с нулев прием за набор 2007, сравнително близо е до Плиска.
Между другото, обявените квоти за прием си се виждат, скрити са само списъците.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:59 от bril

# 561
Мисля че на списъка на детските градини http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden ако се отиде и се избере район, като се обходят всички градини (за Младост са 19) може да се извади списък на тези с 0-лев прием. Ще отнеме 2-3 минути.

# 562
И аз съм се спекла  Crazy
И миналата година по това време се спичах, чаках го да се роди всеки момент  Laughing

# 563
  • София
....Ейййй, така не съм се притеснявала и когато отивах да раждам за пръв път ooooh!. Успех още веднъж, стискам палци за всички ни Praynig Praynig Praynig
Точно с това го сравних снощи преди 18ч. и аз, и наистина се чувствах доста по-стресирана. Close

# 564

искам да споделя, че днес сутринта за ДГ, за която кандидатстваме  за 14 места се бореха 50 деца и за тези 10 по СОП 13, а малко преди да скрият списъците списъка набъбна съответна на 51 и 14 деца! Не знам какво и как става, но мисля, че не е много редно.

Това не би трябвало да е възможно!
При затворена система, ако има чистене на неправомерно сложени критерии, по-логично е опашката да намалява, а не да се увеличава.
Някой да ме поправи, но ако се случва това нещо, значи нещата се манипулират отгоре.

# 565
И аз тук в офиса съм подлудила колежките и само глеееедам в този сайт. В4ера не бях способна д амисля за ни6то,днес пак така,отка4ам,а си мислех,4е съм със здрави нерви.  Shocked

# 566

Това не би трябвало да е възможно!
При затворена система, ако има чистене на неправомерно сложени критерии, по-логично е опашката да намалява, а не да се увеличава.
Някой да ме поправи, но ако се случва това нещо, значи нещата се манипулират отгоре.

Не е нормално, имаш ли скрийншот?

# 567
Момичета, успех на всички дечица  Peace

Ако имате запазени списъците към 18 часа вчера, може да се проследи дали има измама. Общината може да крие и защитава своите служители, но със сигурност биха се възползвали да раздухат случая ако някой от фирмата извършваща класирането злоупотреби. Кажете за кои градини става въпрос, някой тук може да е запазил файл.

# 568
Незнам дали е важно, но си мисля, че преди да скрият списъците извършват проверка и ако от нея се установит, че някое дете има по-голям или по-малък брой точки служебно да ги дадат или отнемат и от това да има размествания.

Изказвам само предположение, което според мен е логично.

# 569
  • Банкя
Незнам дали е важно, но си мисля, че преди да скрият списъците извършват проверка и ако от нея се установит, че някое дете има по-голям или по-малък брой точки служебно да ги дадат или отнемат и от това да има размествания.

Изказвам само предположение, което според мен е логично.
Освен някоя майка да са успяли да я вземат в последния момент за лелка в градината и да се е сдобила със заветните +3т. Mr. Green
Иначе не мога да си го представя, как точките нарастват нагоре, но явно е факт, защото вече няколко майки изпищяха. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт