СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 985
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз искам да пожелая късмет и влизане в ясла или градина.
Искам да ви питам нещо-направи ми впечатление следният факт:
за прием по социален критерий имаше едно детенце с 10.2 точки.
След това,това същото дете,беше в списъка на чакащите ,веднага след моето,
но този път с 8.2 точки.
Питането ми е-нали тези,които са по соц.критерий,не влизат в общата
опашка и ако е така,как се озова това детенце и в нашия списък? newsm78

# 616
  • София
Току що една приятелка ми се обади по телефона, за да ми се оплаче, че синът й не е приет. Съпругът й отишъл да прибира дъщерята от градина и имало някакви разлепени списъци. За ЦДГ става дума.
Нямаше ли утре да ги разлепват?

# 617
Симбиоза, децата от социалната опашка присъстват и в общата опашка, но без социалните си точки. Затова го виждаш след вас с 8,2 т.

Ан Мари, това най-вероятно са някакви други списъци. Приетите днес деца ще ги обявят утре в градините.

# 618
  • Банкя
Току що една приятелка ми се обади по телефона, за да ми се оплаче, че синът й не е приет. Съпругът й отишъл да прибира дъщерята от градина и имало някакви разлепени списъци. За ЦДГ става дума.
Нямаше ли утре да ги разлепват?
Няма да се очудя, ако в някои детски градини ги разлепят още днес, за да не си развалят съботния ден. Mr. Green

Въпросът е, че ме мързи да се качвам пак на колата, за да ходя да проверявам.
Ако някой случайно ще ходи до 164 ЦДГ в Горна Баня, моля да каже, дали има списъци. Аз утре преди 8:00 със сигурност ще мина да проверя, че после ще пътуваме и няма да мога да видя онлайн. Wink

# 619
  • Банкя
Гледате ли bTV? Даваха кадри от класирането, интервю с Ели и Саня. Wink

В момента Минчева пак обещава светло бъдеще за неприетите 10 000 деца. ooooh!

Споменаха, че са яслени групи недостигът е 6000 места. Shocked

# 620
  • София
Сега слушам Минчева по новините и не разбрах как останаха 150 места за второ класиране. Някой може ли да ми разясни?
Да не би да има градини в които да не чакат деца? И откъде ще дойдат деца за тези места другата седмица?

# 621
  • София
Може и нейният съпруг да не е видял хубаво Simple Smile Рекъл "Гледах, гледах, Борис го няма". Ако не го приемат майка й ще го гледа.

На моя съпруг шефът казал, че имало идея за служебна детска градина. Но зависело от желанието на родителите. И за моя син ще има шанс Simple Smile

# 622
Точно ги гледах - щели да преодолеят недостига на места за градинските групи, там били насочени усилията сега. Много хубаво, ама ясленчетата, които са сигурно 2-3 пъти в повече, какво правят? Гледат отдалеч и пият студена вода ли?

Ели и Саня излеждаха много добре  Heart Eyes

# 623
  • Банкя
Сега слушам Минчева по новините и не разбрах как останаха 150 места за второ класиране. Някой може ли да ми разясни?
Да не би да има градини в които да не чакат деца? И откъде ще дойдат деца за тези места другата седмица?

Да - в Кремиковци, Богров и в други крайни квартали/селца. Там желаещите са по-малко от местата. Peace

# 624
  • София
Да - в Кремиковци, Богров и в други крайни квартали/селца. Там желаещите са по-малко от местата. Peace
Аха Simple Smile На мен селата в район Нови Искър са малко по-близко, ама не мога да си представя къде ми е Кремиковци Simple Smile 17км в едната посока Simple Smile

# 625
  • София
Хааааа, ама каква бройка лъсна, а  Grinning 10 000 деца остават навън! А да я видя Минчева сега какво ще обяснява и как ще се крие зад цифрата неприети само от един набор! Дано вече повече хора разберат каква всъщност е истината!

# 626
  • Банкя
22 Може да останат свободни места и по следната причина:

Незнам дали аз правилно съм разбрала, четейки документа за класирането, но ако от местата за гранична група остане някое незаето, не се класира следващо дете, а остава за следващо класиране. Аз така го разбрах:
5.Ако след изтегляне на случайните числа, дете е класирано на 2 или повече места, всички по‐ниски желания се премахват. Така освободените места, се попълват, но само с кандидатури от граничните групи. Тази операция се повтаря, докато се запълнят освободените места в граничните групи или се изчерпа броят на децата, които се намират в тези гранични групи.
6.Могат да останат места освободени от изчистване на граничните групи, защото тук не се класират деца с по‐нисък брой точки. Тези места остават за второто класиране.

Аз го разбирам, че ако да кажем граничната група е с 8.1 точки и се класират всички дечица след въпросното изчистване и въпреки това останат незаети места, те няма да се дадат на първото дете с 8.0 точки, а ще останат за следващо класиране  Peace

# 627
  • София
Само не мога да разбера какъв е проблема да качът списъците вечерта.Достатъчно си поиграха с нервите на хората.А тези 10 хил. какво ще правят само Г-жа Минчева не каза.Спомена 3 квартала с ДЗ с по 6 групи !!!

# 628
момичета , моя мъж го пратих да провери и в нашата детска градина, дали има списъци- тъкмо започвали да ги лепят! Така,че  пращайте татковците да проверяват! Ние нямаме търпение чак до утре! Сега чакам с нетърпение,  да звънне да ми каже   имаме ли късмет или не! Crazy Crazy  #Crazy

нИЕ СМЕ ОТ НЕПРИЕТИТЕ! Cry Cry  Cry

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:58 от AnMary

# 629
  • София
Само не мога да разбера какъв е проблема да качът списъците вечерта.Достатъчно си поиграха с нервите на хората.А тези 10 хил. какво ще правят само Г-жа Минчева не каза.Спомена 3 квартала с ДЗ с по 6 групи !!!
И аз това се чудя, да ни изнервят само допълнително. Close
нИЕ СМЕ ОТ НЕПРИЕТИТЕ! Cry Cry  Cry
Еее много гадно. Надявах се да поведете крак. Прегръдки!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт