СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 083
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • There I was on a July morning
Ели Х, благодаря за информацията.   bouquet
Жалко, че недостига на места е толкова голям.
За пореден път се уверих в "компетентността" на г-жа Минчева и с-ие Mr. Green

# 646
Силно се надявам шефа на съпруга ми да изпълни обещанието си. А аз съм като удавник за сламка Simple Smile

Ох, дано им открият служебна градина.. И моят работодател имаше такива пориви преди близо 2 години, но.... на практика не било ставало, заради еди-какви-си законодателни норми. Не знам дали е така наистина, защото така или иначе се съмнявах, че ще открият сл.градина... Sad. Дано вие имате повече късмет, поне там! Simple Smile

Ели, и аз писах, понеже нашата е затворена, няма нищо по нея (поне мъж ми колкото успял да огледа..), пък ще се побъркам до утре  Crazy. Ама това не значи, че те пришпорвам де  Laughing
Много благодаря за информацията и подкрепата  Hug

# 647
Ели благодарим ти много за информацията! И изобщо за усилията, които полагате със Саня и другите момичета от работната група    bouquet  bouquet  bouquet
Предлагам помощ, ако ви е нужна ( поне в близките месеци съм свободна и мога да участвам във всякакви инициативи)  Peace
Потресена съм от информацията колко деца, за колко места кандидатстват и колко деца ще останат извън ДГ  #Cussing out Twisted Evil
Ще се въздържа да те тормозя на мейл, както и ще си надвия на първичния порив да хукна да проверявам сега в яслата. Сега ще си сипя едно малко и така  Crazy Flutter
Пък утре живи и здрави ще видим! Heart Eyes

# 648
  • София
Ели, благодаря ти, мила за всичко което правиш за нас! Хора като вас със мама Саня ме карат да вярвам че доброто още съществува.   bouquet

Ние сме аут. Борихме се 68 деца за едно или две места, не вярвах че ще успеем, но имах нужда да го разбера със сигурност. Казвах си, че все пак едно или две деца ще влезнат, защо пък моето да не е от тях  Sad Лошото е, че сме със кофти номер - започва със 77, поне на него се надявах за по-нататък.

Както и да е, борбата продължава. Призовавам всички без значение със приети или неприети деца да се присъединят в темата за протеста и в групата във Фейсбук. Нещата не трябва да останат така!

# 649
Аз също не очаквах толкова голям брой на неприетите Rolling Eyes Направо бих казала, че съм шашната Shocked

Ели Х, благодарности и поздарви за вас със Саня Hug Нямах възможност да гледам новините, но ще ги изгледам в интернет.
За класирането - ще изчакам до утре сутринта, но благодаря отново за възможността, която ни давате да разберем резултатите предварително bouquet

# 650
Ели, Саня, голямо благодаря и от мен за усилията Ви.   bouquet
Гледах репортажа по BTV и направо нямам думи за колко много дечица няма места. Утре ще чакам да отключат системата да проверя списъка с приетите. Дано за второ класиране все пак остане някое местенце за дечица без баби и дядовци в детските градини.
Ох, няма да мога да дочакам утре. Ще пиша на Ели.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:16 от krisskka

# 651
  • Ловеч
Ели аз няма да ти пращам мейл/невероятен пост/, само питам дали мога да те цитирам в групата във фейсбук?
А Минчева като каза, че ще бъдат открити нови градини в Люлин и Младост дали нямаше предвид че са цели 2 за двата квартала.
22 - Свободни места остават по места, където няма голям наплив: според една статистика пусната в ИСОДГ още 2008 има райони, които нямат недостиг, но именно там бяха открити най-много градини  Mr. Green
Ели, много ме е яд че пропуснах новините - ще чакам да ги качат за да ги гледам. Да видя с тази ли наглост обяснява, с която и пише неистини в блога си. И аз не бих присъствала на РГ - не мога да стоя и да слушам спокойно и хладнокръвно как се гъбаркат с мен и себеподобните ми/те явно се мислят за хора от друг сой/
Спирам, че ме е яд да си мисля даже.

# 652
Айрис, зная, зная.. И продължават в същия дух. Е, сега вече можем да съберем голям група протестиращи  Mr. Green

Ели, не върнах на мейла, но искрено благодаря за отделеното време! Реших да не ти пълня пощата излишно.

# 653
Ели, Саня - и аз благодаря за усилията ви. bouquet

Ще се въздържа от мейл тормоз и ще си проверя списъка утре.

Успех на всички.

# 654
  • София
Благодаря на Ели и тук   bouquet за отделеното време.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:10 от nonich

# 655
  • Банкя
Момичета, моля, четете хубаво Ели. Naughty Тя помоли да не споделяте тук, наученото по мейл, поне не до утре сутрин. Peace

.... След отговор ви моля да се въздържате от коментари в темата защото съм поела ангажимент към пишещите тук, а не към всички потребители в БГ Мамма. Ако може лавината да не ме засипе този път.

# 656
  • Beyond the Frontiers
Току що гледах и репортажа по БТВ и вече съвсем се потресох. Тази жена, как може да излезне и да обяснява, родителите да не се притесняват. За 10 000 неприети, ще се открият 2200 места в Панчарево, Кремиковци и т.н ......Това си е жива подигравка.

Евала на всички, които имат търпението и спокойствието да се борят с тези безобразия.  bouquet

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 22:14 от AnMary

# 657
  • София
Съжелявам  ooooh! от вълнение съвсем изключих. Моите извинения!

# 658
  • Банкя
Който не е гледал новините по bTV, може да видите репортажа тук, като превъртите от 17:20 минута натам.
Иначе го има и като материал. Peace

# 659
  • София
И аз благодаря на Ели за подробната информация!  bouquet
Потресена съм от репортажа тази вечер, но думите май са излишни....
Утре ще си проверя в списъка,не бързам хич, сигурно няма да се изненадам.

Общи условия

Активация на акаунт