СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 37 074
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • София
nonich, прескочила си оградата Simple Smile
Явно днес пръскането в Надежда е било повсеместно. Дъщеря ми са ги изгонили от двора на у-щето, та играли в околността на 139ти блок.

Току що гледах и репортажа по БТВ и вече съвсем се потресох. Тази жена, как може да излезне и да обяснява, родителите да не се притесняват. За 10 000 неприети, ще се открият 2200 места в Панчарево, Кремиковци и т.н ......Това си е жива подигравка.
За мен също е подигравка. Не сме шофьори, аз даже и книжка нямам. Чудно ми е как трябва да измина разстоянието от 17км (толкова е от Надежда до Кремиковци) в едната посока. А след това и евентуално на работа да отида.

Утре ще си проверя в списъка,не бързам хич, сигурно няма да се изненадам.
И аз така... за изненадата де Simple Smile

# 661
Вярвам, че сме приети защото преди да заключат синът ми беше трети в списък за 31 места. Някак не мога да се зарадвам, защото ми горчи за всички останали извън. И натрапчиво ме преследва мисълта, че всички ние ще играем тази игра отново когато дойде време за записване в първи клас.

# 662
  • Beyond the Frontiers
Разстоянията ме потресоха най-малко. По-скоро призива за спокойствие ме издразни.....места ще има  евентуално за 1/5 от неприетите, само. Е, как да си спокоен. Зад всяко неприето дете стои едно семейство, едвали всяко от тях може да отдели 500 лв за частна детска градина или детегледачка.
За някои неприемането е равнозначно на мизерия, за мен че ще остана с едно дете.....

Извинявам се, ама яко ми пуши главата и много се дразня.

Аз ще се опитам да изчакам търпеливо до утре сутрин за резултатите.

# 663
Ели, безкрайно благодаря за всичко, което правиш за нас!   bouquet

# 664
  • София
Е, мили мами, моето момче също е НЕприето!
Провокирана от по-горен пост на една мама реших да отида до ОДЗ-то. Списъци има, но моето дете не фигурира в тях!  Sad
Много съжалявам, че според статистиката в новините повече ще бъдат огорчените мами, но..... какво да се прави - живота продължава! Успех на всички! Поздравления на приетите   bouquet  Hug

# 665
  • Ловеч
Благодаря Акси - още повече ме доядя на г-жата #Crazy
21градини - 1 в Люлин, 1 в Младост, 1 в Триадица и на още други места  #Cussing out
Може ли такова безочие #Cussing out

# 666
  • Банкя
vodica  Sad Съжалявам! Hug

AnMary Имам предложение, ако може и останалите да изкажат мнение, дали е уместно.

Тъй като скоро ще изпишем темата, ако може да направиш следващата като анкета - Приеха ли детето ви на първо класиране? С отговори да или не.
Нека да видим, каква представителна извадка чете форума, поне по тази така наболяла тема. Peace

# 667
# 668
  • София
Благодаря, Ели !

# 669
Утре в колко часа ще отворят сайта да видим резултатите?

# 670
 Здравейте ,в колко ли часа ще отворят системата???
 Praynig

# 671
  • София
Към 8 мисля че ще са видни списъците.Поне при текущите класирания в толкова се виждаха.Успех на всички!

# 672
Успех, момичета и поздравления за приетите. Ние за съжаление не сме от тях, но здраве да е.

# 673
  • София
успех и от мен вместо простото запис:

# 674
Вярвам, че сме приети защото преди да заключат синът ми беше трети в списък за 31 места. Някак не мога да се зарадвам, защото ми горчи за всички останали извън. И натрапчиво ме преследва мисълта, че всички ние ще играем тази игра отново когато дойде време за записване в първи клас.

Напълно споделям това!  Peace
И затова смятам, че родителите на децата, които са приети ( към които съм почти убедена, че спадам и аз) сме длъжни да протестираме наред с родителите на децата, които не са приети!!!
Защото тези деца ( неприетите) също са наши, защото трябва да сме съпричастни и единни, иначе ще ни тъпчат до откат!

Общи условия

Активация на акаунт