СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 986
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и дано утрото е по-добро от вечерта!

Ели Х, не ме разбра, нямах предвид ИСОДГ - и аз съм за регламентиран, прозрачен и цивилизован прием. Репликата ми беше по повод всички изказвания на СО - Фандъкова, Минчева, Савина и пр. и за великата програма за строителство на градини, с която се бият в гърдите и очевидно, проблемът не се решава, след като има даже повече неприети деца от преди /разбира се, те нямат вина, че в София прирастът е положителен!/. Гледах записа на репортажа по БТВ и установих, че от появяването на общинари в публичното пространство ме избива на агресия!  

# 706
  • София
В градината в 8.30ч/първо се бях засилила да пиша "нашата градина" Mr. Green/ще слагат  списъците.Ако от системата до тогава няма нищо, ще търча натам.

# 707
В градината в 8.30ч/първо се бях засилила да пиша "нашата градина" Mr. Green/ще слагат  списъците.Ако от системата до тогава няма нищо, ще търча натам.

O, не.. Та това е чак след един час  Confused Значи чакам до 8.30 тук, ако не покажат списъците и аз ще се разхождам  Rolling Eyes

# 708
  • София
Виж на страницата на градината, до която ще ходиш,за колко часа е обявено,че ще са разлепени резултатите.Проверявах на моя приятелка и в тяхната градина пише,че ще ги сложат след 9ч.Това зависи от директора явно.

# 709
По молба на АнМари съм пуснала новата тема с анкетата.
Аз да попитам списъците за филиалите къде трябва да се лепят - на самия филиал или в центалата?

# 710
Така, написано и обявено на страницата, може да се появят списъците до 12.00 часа в полунощ Mr. Green

# 711
Зависи колко е ранобудна директорката.Може би първо инфото ще е при директорите,после в сайта.Знам ли каква им е системата?

# 712
Ето така изглеждам в момента  smile3515

# 713
  • София
И аз,и аз...
От 5ч. сутринта съм на крак и съм кълбо от нерви.

# 714
Така, написано и обявено на страницата, може да се появят списъците до 12.00 часа в полунощ Mr. Green

А списъците къде ще бъдат? В страницата на ИСОДГ или в профила на детето? Мисълта ми е, трябва ли за списъците да се ориентирам по това дали е отключена или не, системата? Извинявам се за глупавия въпрос Blush И къде пише, в колко часа ще излезе конкретният списък?

# 715
  • София
Ей хора сънувах най-откаченият сън. Такова нещо до сега не бях сънувала. И уж нямаше да мога да стана... не, че не ми се спи де.

# 716
Добро утро!

Много благодаря на Ели!   bouquet

Аз също бих се присъединила към какъвто и да е протест!

Успех на всички(макар да знам, че това е невъззможно, поне на този етап)!

Хубав ден!

Hug

# 717
Ей хора сънувах най-откаченият сън. Такова нещо до сега не бях сънувала. И уж нямаше да мога да стана... не, че не ми се спи де.

Дано поне е бил хубав съня  Mr. Green

А списъците къде ще бъдат? В страницата на ИСОДГ или в профила на детето? Мисълта ми е, трябва ли за списъците да се ориентирам по това дали е отключена или не, системата? Извинявам се за глупавия въпрос Blush И къде пише, в колко часа ще излезе конкретният списък?

В ИСОДГ, в профила на детето и на мейла ти  Peace Само да отключат пустата система. Вече е 8 часа и нищо ... Да взема да се облека и да отида да се повъртя около градината, дано директорката е съвестна (хем и кучето ще се зарадва на разходката  Mr. Green )

# 718

В ИСОДГ, в профила на детето и на мейла ти  Peace Само да отключат пустата система. Вече е 8 часа и нищо ... Да взема да се облека и да отида да се повъртя около градината, дано директорката е съвестна (хем и кучето ще се зарадва на разходката  Mr. Green )

Благодаря  bouquet Успех на вас и на децата Peace

# 719
  • София
Ей хора сънувах най-откаченият сън. Такова нещо до сега не бях сънувала.
Кажи,кажи... Laughing
Преди беше,че си бременна,нали?Да няма развитие.Следващ епизод.

Общи условия

Активация на акаунт