Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
gargamela втория мъж на майка и, но мисля, че се е опитал да я насили, но не е  успял.   bouquet

Поне майката на Ферхунде така разказа, че вторият й мъж се е опитал да я насили  и тя затова го е убила.

# 361
Здравейте! Hug Hug
Това е баба Джафки- smile3505
Ококорена, обаче с цип на устата hahaha hahaha
И продължавам да се нервя на Таксин, с това негово ?Мамооооооо".
Иде ми да му тегля на него едно   "Мааааама ти ........."

Колкото до Ферхи, ако някога съм била против нещо категорично, това е било аборта. Разбира се, понякога си има причини, независещи от хората, но това за мен е абсолютно насилствен акт. Въпреки това, Ферхи според мен взе решение с оглед бъдещето на детето. Приемам, че е била искрена, плака дори, но нерешителността да задържи бебето идва от факта, че бъдещето и е крайно неясно.

За анкетата избирам " Яж рибата и не питай от кое море е"  Ферхи го каза в рибния ресторант.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:14 от Dartanian

# 362
gargamela втория мъж на майка и, но мисля, че се е опитал да я насили, но не е  успял.   bouquet

Поне майката на Ферхунде така разказа, че вторият й мъж се е опитал да я насили  и тя затова го е убила.

Нали това съм писала и аз  Hug

Номинирам: Джеврие: Сюрприз!
                    Фикрет: От къде се взехте?
                    Джеврие: От лотарията.
То освен от лотарията от къде другаде може да се вземе такова чудо?!

# 363
  • София
   Ферхундето направи огромна грешка, едно бебе с нищо нямаше да натежи в това огромно семейство.Спокойно щяха да си го отгледат. Ноо едно,че не и се обвързваше още повече с това семейство , второ, като видя как се зарадваха, реши да им попари радостта!Хич не ми стана жал за нея, кой каквото си направи, никой не може да му го направи. А и нали трябва да има поводи за отмъщение, иначе къде ще си излива злобата. Нарочи си това семейство и се гаври с него! И дори не вярвам,че ревнува от Седеф, просто си търси повод да я мрази. Ферхундето чувства няма, мозъка и е един касов апарат и само прави сметки от къде да измъкне пари!

# 364
Искам да питам гледащите по-напред в сериите ББ:Какво става накрая с Джан и жена му?
 newsm51

# 365
  • София
Лейлята е образът, който дори към края на филма все още не мога да анализирам и обобщя...

ББ: Джан ще се върне обратно при жена си!

# 366
Лейлята е образът, който дори към края на филма все още не мога да анализирам и обобщя...

ББ: Джан ще се върне обратно при жена си!

Мерси!  bouquet

# 367
Тайна, на семейството нямаше да натежи, но на бебето щеше да му се стъжни живота. Въпреки това ми е мъчно, че някой е искал това бебе, а то така и не вижда бял свят. Sad Sad
mery popins, същото изпитвам и аз към Лейля. Повече, обаче, ме дразни и не мога да приема детинския й инат.
Все едно я виждам да тропа с крак и да казва "Няма пък!"

# 368
  • София
    Лейля си мисли,че все така ще може да си прави, но май и излизат криви сметките? То пък как не спря да обвинява и да се заяжда. Аман от нейните капризи!

Dartanian  в какъв смисъл на бебето ще му се стъжни живота?

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:46 от Тайна

# 369
  • София
ммдаа.....следя ви коментарите...с напредването на епизодите, ще видя какви са размислите за Лейля...относно нея никога няма да забравя сцената с хвърленото розово палто...първо когато самата Лейля го хвърли като милостиня на Неджля...а Неджлята после как и го хвърли в лицето... ooooh!

# 370
  • Майничка
ммдаа.....следя ви коментарите...с напредването на епизодите, ще видя какви са размислите за Лейля...относно нея никога няма да забравя сцената с хвърленото розово палто...първо когато самата Лейля го хвърли като милостиня на Неджля...а Неджлята после как и го хвърли в лицето... ooooh!

... и накрая Хайрие с какъв кеф го смота в торбичката и го хвърли на боклука! Wink

# 371
.... А беше красиво палто  Grinning то се превърна в символ на връзката на Лейля и Неджля с Оуз

# 372
  • София
   Dartanian, замина си, аз съм добре!Пиша ти тук, защото форума по никакъв начин не ми дава да ти отговоря с лично съобщение!Аз сега преобладаващо съм в ББФ темата.

# 373
  • У ДОМА
я вижте какво ми хрумна да направя!!! Малко да ви развеселя днес!

# 374
хахахха Али Ръза супер е моята любимка Simple Smile
 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт