Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 44 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
не съм прочела всичко назад,и се извинявам ако сте го дискутирали ,но аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick.Не можах да гледам втората серия,а не я и откривам във vbox.

То и аз харесвах Седеф,ама в последно време нещо образът й изобщо не го дават.

Дадох линкове за втората серия 1-2 страници назад  Peace

# 91
Здравейте и от мен!
не съм прочела всичко назад,и се извинявам ако сте го дискутирали ,но аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick.Не можах да гледам втората серия,а не я и откривам във vbox.

Дадох линкове за втората серия 1-2 страници назад  Peace

Благодаря,намерих я! Hug

# 92
Само че,това е предпоследната,не последната Sad!?

# 93
Благодарности за новата темичка и за ББ на първа страничка  bouquet

# 94
Благодарности за новата темичка и за ББ на първа страничка  bouquet
Голямо сладурче е това бебче Вики  ylinfant да ти е жива и здрава и само да те радва   bouquet

# 95
Само че,това е предпоследната,не последната Sad!?

Упс, моя грешка.
Ето :

http://vbox7.com/play:60943527
http://vbox7.com/play:4577f35a
http://vbox7.com/play:4af38c5c

# 96
аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick..
В случая съм съгласна,че колкото и скандално да звучи,си е успокоение.Сестрите се притесняваха да не се самоубие.По-добре жив брат-егоист,отколкото мъртъв неегоист...нещо такова.Т.е. оцеляващ е.
Аз пък бях останала с впечатлението,че снощи трябваше да дават само една серия,когато мъжът ми,който постоянно сменя каналите  #Cussing out,забелязал,че има и втора.Не знам за Теким,обаче нашето семейство доста се сплотява пред екрана Simple Smile.

# 97
Здравейте и от мен!
не съм прочела всичко назад,и се извинявам ако сте го дискутирали ,но аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick.Не можах да гледам втората серия,а не я и откривам във vbox.

Явно го е разбрала,защото е открила в него своя черта....  newsm78
То има ли по-голям егоист от нея....?  Sick

# 98
аз се изумих,когато снощи Ферхунде каза-спокойно,Шефкет няма да се самоубие,той е егоист...  Shocked Sick..
В случая съм съгласна,че колкото и скандално да звучи,си е успокоение.Сестрите се притесняваха да не се самоубие.По-добре жив брат-егоист,отколкото мъртъв неегоист...нещо такова.Т.е. оцеляващ е.
Аз пък бях останала с впечатлението,че снощи трябваше да дават само една серия,когато мъжът ми,който постоянно сменя каналите  #Cussing out,забелязал,че има и втора.Не знам за Теким,обаче нашето семейство доста се сплотява пред екрана Simple Smile.

Имах в предвид кой го казва-най-голямате егоистка,нарича егоист човек,който за да угоди на другите,и най-вече на жена си,стигна до тук.А не за успокоението...

Ивана N 1,благодаря!

# 99
  • В тъмната гора.
http://www.vbox7.com/play:1d1c3a1f
Накрая
ББ
Седеф и нехир се готвят да си тръгнат, а Хайрие  ги пита, за това, което са искали да е разкажат,... В този момент се звъни..Фикрет казва на свекърва си, че май вещицата си идва, но-...това е полицията.
Тримата полицаи разпитват, какви са те на Шефкет, фикрет отговаря, че тя му е сестра, а Хайрие му е майка. Фикрет обяснява, че Шефкет от два дни не се е прибирал и не се обаждал, да не се е случило нещо. полицаите влизат на обиск. В това време шефкет звъни на Седеф, тя излиза и му се обажда, а зад нея влизат Али Ръза и Ферхунде и чуват, че Седеф казва на Шефкет - Шефкет чуй ме, полицията дойде у вас, полицията те търси... Ферхунде вече и става ясно за чувствата на Шефкет.

# 100
Искам да вметна,че съм възхитена,как всеки път като имат проблем,като разбере,първата дума на Фикрет е-тръгвам.Така постъпват любящите дъщери,сестри....,защото искат да са до любимите си хора,в най-трудните моменти,да им помагат,подкрепят,държат за ръцете,това е балканска черта.

Ама тоя Шефкет,как се крие,като децата,сякаш ще му се размине  Tired.

Али Ръза,милият,направо.... Sad
Как пък точно каквото той най-ненавиждаше,точно това му причиниха,и то децата му,разочароват го един след друг Sad.Ей така теглят добрите хора,страдат,без да са виновни,и излизат такива,защото много хора ги обвиняват,че трябвало да предвиди.Как можеш да предвидиш всичко,каква е сигурната формула,че децата ти няма да сгрешат,как трябва да се възпитават!?

Ферхунде посегна и ухапа и човекът,който многократно й помагаше ooooh!,пишеш й чекове,за да я успокой...

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 14:49 от rozi-maxi

# 101
Рози,права си!Но напоследък аз нещо я разлюбих Фикрет-прекалено е обрана откъм емоции,или само вътрешно преживява.....Изглежда ми суховата....Ех,как се изразих-няма да я ям все пак.Исках да кажа,че харесвам хора,които повече показват емоции,но не и прекалено де,другата крайност също ми изглежда инфантилна!  newsm78

# 102
Бискит,аз съм точно от тази другата крайност,емоции да искаш...но се харесвам,нали това ни прави човеци,емоцийте ни,плача когато ме боли,все едно къде съм и с кого съм,смея се с цяло гърло,когато ми е весело,обичам силно и мразя силно.Права си,Фикрет е суховата,сдържана е,но аз пак си я харесвам Heart Eyes.

# 103
  • до една звездичка
Мда, какъв по-красноречив пример за сплотеност на семейството, от снощния епизод, в който Али Ръза поиска съгласието на всички членове на семейството си да ипотекират къщата, за да помогнат на Шефкет? И непринуденият им, спонтанен, непоколебим отговор.  Peace

Ето това е една от причините да не отговоря в анкетата с вариант: "не се справят добре"!

# 104
Аз отговорих,че сплотеността ги спасява.Въпреки всичко,ги смятам за такива.Смятам че се справят добре,успяват да стъпят на краката си,намират начин.но още по-добре биха се справяли,ако Ферхунде си отиде,тогава каквото и да им се случи,още по-лесно ще го преодолеят,а и не смятам че ще продължават да им се случват повече такива беди,стига толкова вече,трябва да се усмихнат малко,да им се случи вече и нещо хубаво,че много страдаха Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт