Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 24

• 43 969
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
я вижте какво ми хрумна да направя!!! Малко да ви развеселя днес!
Ха-ха-а-а, жестоко! smile3532 Сигурна бях, че ще се сетиш да го направиш! smile3501 newsm10

# 376
ципа много фешън!:)

семейство Текин май плаща несподелената либоф на чича ви Али Ръза (Алиш) с певицата Сведа...той не се осмелил да се опъне на татко си, сега неговите деца му сипаха отделно  с гаджета, сватби, любовни мешавици и ...какво ли не
А Неджля не е ли нагла? Спрямо всички и най-вее спрямо Джем...

# 377
А Неджля не е ли нагла? Спрямо всички и най-вее спрямо Джем...
Не е.

# 378
два пъти го предаде и пак тича след него...
 newsm78

# 379
два пъти го предаде и пак тича след него...
 newsm78

На спринт или на маратон? Mr. Green

# 380
Е,стига бе,Неджля се чувства много виновна спрямо Джем,личи й.Ама си е хубав този Джем,с тази гарваново-черна коса и тези страхотни очи,най-хубав ми е той Heart Eyes.

# 381
  • София
Джем просто обича Неджлата..а тя откри всъщност какви са й чувствата и какво точно иска!

# 382
на прибежки с прикриване Simple SmileSimple SmileSimple Smile

и двамата са готини ама оти си правят живота сложен  #2gunfire

и то заради кого, заради батко Оуз
той па толко расов, че  една изнасилва, друга деца му ражда, трета годеж заради него разваля...мъж като магия, както пеят попфолкчакгарията

# 383
rozi-maxi, и аз най харесвам Джем от всите мъжове в сериала Peace

# 384
на прибежки с прикриване Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Joy Joy

Цитат
заради батко Оуз.....той па толко расов
  hahaha
По рижите мустаци ли се прилъгват, що ли е, ама и аз им се чудя на акъла.  Crazy

# 385
rozi-maxi, и аз най харесвам Джем от всите мъжове в сериала Peace

Друга класа му е красотата,изтънчена.Ако не бяха зъбите му,бих го определила като един от най,най-красивите мъже,които съм виждала,но и те не са кой знае колко отблъскващи,но мааалко го загрозяват.Тялото му не е нищо особено обаче.
Особено сега както тропа с крак,показа повече мъжество,че преди това беше една мека Гана.. Wink.

# 386
Сега се загледах в анкетата.  Flutter
Излиза, че еднакво сме се разделили относно нея. Колкото мислят, че сем. Текин не се справят, толкова мислят и, че проблемите ги сплотяват и им помага да се справят. Явно във форума сме разколебани относно това как им влияят проблемите.  newsm78

# 387
зъбите  Thinking ooooh! newsm78
не са ме впечатлили на общия фон  Joy

# 388
   Ферхундето направи огромна грешка, едно бебе с нищо нямаше да натежи в това огромно семейство.Спокойно щяха да си го отгледат. Ноо едно,че не и се обвързваше още повече с това семейство , второ, като видя как се зарадваха, реши да им попари радостта!Хич не ми стана жал за нея, кой каквото си направи, никой не може да му го направи. А и нали трябва да има поводи за отмъщение, иначе къде ще си излива злобата. Нарочи си това семейство и се гаври с него! И дори не вярвам,че ревнува от Седеф, просто си търси повод да я мрази. Ферхундето чувства няма, мозъка и е един касов апарат и само прави сметки от къде да измъкне пари!

И аз мисля така Peace.

# 389
  • София
и аз харесвам Джем, но по късно намерих друг любимец:)
ББ по късно се появава както знаете Али, той ми харесва повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт